Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Bolton 0-4 Chelsy VD

Διαδηλώσεις στο Κάϊρο, VD

Να τιμωρηθούν

Έστω και με καθυστέρηση έρχονται στο φως τα πορίσματα των ελεγκτών δημόσιας υγείας  για τα δημόσια νοσοκομεία καθώς και η πρόθεση της κυβέρνησης να τιμωρήσει όσους πρέπει να τιμωρηθούν εφόσον με πράξεις ζημίωσαν τη χώρα. Μεταξύ των ελεγχομένων και η προηγούμενη διοίκηση του Παναρκαδικού νοσοκομείου, καθώς  διαπιστώθηκαν, για την ώρα,  από τους ελεγκτές υπερκοστολογήσεις 300% σε συγκεκριμένες προμήθειες του ιδρύματος.  Και έπεται συνέχεια, βέβαια, καθώς αν επαληθευτούν οι πληροφορίες, έχουμε πολλά να δούμε ως το τέλος.

Βασίλης Κωνσταντακόπουλος

Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες εφοπλιστές, ο ιδρυτής της Costamare και ευπατρίδης, ο καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή, στα 76 του χρόνια, χθες τα ξημερώματα, κτυπημένος από την επάρατη νόσο με την οποία έδωσε σκληρό αγώνα τα τελευταία χρόνια. Πριν κλείσει τα μάτια κατάφερε να δει να γίνεται πραγματικότητα το μεγάλο του όνειρο.  

Χαμογελάτε . Ο αυτόματος γιατρός




Χαμογελάτε.Από δικαστικούς ρεπόρτερ στην Αμερική, οι οποίοι μετά βίας παρέμεναν σοβαροί την ώρα που γίνονταν οι ερωταποκρίσεις....

Τα ακόλουθα είναι από το βιβλίο 'Disorder in the American Courts', και
έχουν ειπωθεί από ανθρώπους σε δικαστήρια- έχουν καταγραφεί κατά λέξη από
δικαστικούς ρεπόρτερ στην Αμερική, οι οποίοι μετά βίας παρέμεναν σοβαροί την
ώρα που γίνονταν οι ερωταποκρίσεις....


ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ:  Είστε σεξουαλικά ενεργή;

 ΜΑΡΤΥΡΑΣ¨   'Οχι, απλώς μένω ξαπλωμένη.
 ____________________________________________