Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Δεν αντάλλαξαν ούτε λέξη

Όχι μόνο λέξη δεν αντήλαξαν αλλά ούτε βλέμμα. Δέδες και Χηβιδόπουλος ωσάν ξένοι; Ωσάν εχθροί; Το βέβαια είναι ότι κοίταζαν και οι δυο σε αντίθετη κατεύθυνση συνεχώς, έπαιζαν με τα κινητά τους ενώ ο Χηβιδόπουλος με το κομπολόι του! 

Δ. Δράκος ο … τακτικός!

Θυμάστε αυτή τη σειρά του Star  ντενέτκιβ Μονκ;;; έ έχει έναν τέτοιον και το Π.Σ! Μην απορείτε και όμως υπάρχει άνθρωπος ο οποίος έχει εμμονή με την τάξη! Θέλει τα χαρτιά του να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένα , τα στιλό του, το ποτήρι στο σωστό μέρος…

Θα πιάσετε κορέους!!!!

Τέτοιο στρίμωγμα ούτε γκόμενα να θες να βγάλεις! Ωσάν τις σαρδέλες σύμβουλοι και παρευρισκόμενοι στο περιφερειακό συμβούλιο αφού η αίθουσα, κουραστήκαμε να το ακούμε, δεν χωράει!  Για να σηκωθεί και να βγει κάποιος έξω έπρεπε να σηκωθούν σταδιακά όλοι οι υπόλοιποι! 

Έαρ στο Π.Ε

Ήρθε η άνοιξη και στο περιφερειακό συμβούλιο! Και μπορεί Οι γυναίκες να προτίμησαν την χειμερινή περιβολή δεν ακολούθησαν ωστόσο οι άντρες οι οποίοι υπακούοντας τις τάσεις της μοδός και της εποχής τα άνοιξαν τα χρώματά τους!

Άνευ της Μαριλένας

Έσπασε το δίδυμο! Ο τέως δήμαρχος Στυμφαλίας πάντα έρχεται στα συμβούλια αγκαζέ με την κυρία Σούκουλη! Ε ετούτο το συμβούλιο στάθηκε η εξαίρεση! Μονάχος έφτασε ο τέως Δήμαρχος σε μια κοινή παρουσία των οποίων έχει προκαλέσει ερωτήματα!

Χ. Μαλαπάνης:Μια εικόνα χίλιες λέξεις!

Πολύ σκεπτικός και πολύ στεναχωρημένος ο κύριος Μαλαπάνης. Καθ όλη τη διάρκεια του συμβουλίου  η στάση του έδειχνε το λιγότερο προβληματισμό όπως βλέπετε και στην φωτό! Να ναι άραγε για τα περι παραίτησής και διαφοροποίησης  του απ όσα είπε ο περιφερειάρχης; 

Ο Γιαννακούρας κρύβει τα χρόνια !!!

Να τα μάθαμε στο περιφερειακό απόψε! Γιαννακούρας και Μπούκλης είχαν χθες γενέθλια!!! Τα ανέφερε ο Μπούκλης εν τω μέσω μιας τοποθέτησης ολίγον τι στο άσχετο , να σου τα πεταχτεί και ο Βαγγέλης που άργησε μια ώρα να ρθει στο συμβούλιο και να πει ¨και εγω και εγώ είχα γενέθλια χθες!»

Όχι άλλοι κομπασμοί…

Επιβεβαιώθηκε η εσωστρέφειά μας και φέτος στον εορτασμό του  φημισμένου Τριπολιτσιώτικου Πάσχα. Μεγάλη προσπάθεια, πολύ φασαρία, υψηλό κόστος, αρνιά, χοροί και εορταστικός τόνος, όλα όμως κεκλεισμένων των θυρών.