Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Αγανακτισμένοι ολίτες. 7η ημέρα Επεισόδια και αποκλεισμός της Βουλής. VD

ΝΕΤ η συνέντευξη Λοβέρδου και η τσόντα στο βίντεο πίσω του VD (ακατάλληλο)

Χαμογελάτε. Αλ Τσαντίρι το ανέκδοτο 31-5-11 Βίντεο

Αγανακτισμένοι πολίτες. βίντεο απο τα προπύλαια 31-5-11. Ομηλία Θεοδωράκη

Ανάπλαση δυναμική

Με πρωταρχικό στόχο την  "αναβάθμιση", οπτική και λειτουργική, του λιμανιού του Παραλίου Αστρους, μιας σημαντικής περιοχής του νομού  μας, που όμως μέχρι σήμερα φαίνεται να αγνοεί αυτή τη δυναμική της και με απώτερο στόχο την οικονομική ανάπτυξη του τόπου και την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος αυτής της περιοχής, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας,

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 31-5-11

Τον ξέχασαν
Δεν πέρασαν ούτε σαράντα μέρες και όλοι τον ξέχασαν. Ούτε ένας από τους πολιτικούς φίλους του Θόδωρου Σεχιώτη, της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης στο δήμο,  δεν θεώρησε σκόπιμο να παραστεί στο μνημόσυνο που έγινε στον  Ιερό ναό του Προφήτη Ηλία, προχθές Κυριακή, παρουσία πολλών συμπολιτών μας.  Γιατί; Δεν πρόσφερε σ’ αυτήν την πόλη; Δεν μόχθησε γι αυτήν, δεν την ανέδειξε όσο λίγοι που πέρασαν από το δημαρχιακό θώκο; 

Άγγελος ο.. εξυπνάκιας!

Είχε θέμα προ ημερησίας διατάξεως και ζήτησε από το σώμα να προηγηθεί το θέμα του γιατί δεν μπορούσε να μείνει έως το τέλος της συνεδρίασης. Την άλλη μέρα , λέει, είχε να ξυπνήσει πολύ νωρίς! Το θέμα συζητήθηκε και μάλιστα ώρα πολύ! Όπως ώρα πολύ πέρασε και για να φύγει ο σύμβουλος εκ Κορινθίας!

Να και το όχημα του κ. Μισθού!

Ομόφωνα αποφάσισε το περιφερειακό συμβούλιο να παραχωρήσει αυτοκίνητο στον κύριο Μισθό μας, περιφερειακό Διευθυντή εκπαίδευσης, για τις μετακινήσεις του!

Live η … φιγούρα του Τατούλη!

Δεν εξηγείται διαφορετικά!  Ούτε η εριστική συμπεριφορά ούτε και οι συνεχείς μπηχτές! Μήπως επειδή η συνεδριάσεις είναι live κάνετε το κομμάτι σας κύριε Περιφερειάρχα; Άλλη εξήγηση δεν έχω! Νομίζετε πως ανεβαίνετε στα μάτια των πολιτών όταν συμπεριφέρεστε ωσάν να είστε σε αλάνα;;;; Λίγη σοβαρότητα από μέρους σας δεν θα έβλαπτε…

Ένα careering μόνος του!

Μεγάλη όρεξη είχε ο περιφερειακός Σύμβουλος! Δεν είχες φάει μάτια μου; Δεν πρόλαβες επειδή η συνεδρίαση ήταν νωρίς; Ε ερχόσουν και από άλλο νομό να το καταλάβω αλλά  να είναι που δεν είσαι και αδυνατούλης βρε παιδί μου!

Μάθετε ελληνικά!!!!!!!

Μάθετε επιτέλους να μιλάτε κι αν δεν μπορείτε μην μιλάτε. «Με προκατάλαβε» είπε ο Π.Σ Αδαμόπουλος και μας έφυγε το μάτι! Με προκατέλαβε» είναι το σωστό κύριε μου!!!!

Λάμπρο σε ζηλεύουνε!!!!

Η αγένεια σε όλο της το μεγαλείο! Όταν μιλά ο Μπούκλης ή οι εκπρόσωποι της Αγωνιστικής Συνεργασίας  και της Λαικής Συσπείρωσης στην αίθουσα είτε έχουμε αποχωρήσεις είτε έναν πανικό. Όλοι θεωρούν ότι υπάρχει διάλειμμα και πάει το κουτσομπολιό σύννεφο!

Πέτρο έχεις νεύρα;

Πολλά νεύρα έχετε κύριε Περιφερειάρχα! Και ιδιαίτερα επιθετικό σας βρίσκω! Όποιος έχει άποψη διαφορετική δέχεται και επίθεση με το γάντι ή χωρίς αυτό!

Περάστε την 1η του μηνός!

Θυμάστε την Άννα Φόνσου στην ελληνική ταινία που έκανε την δοσατζού; Πήγαινε η καημένη στα σπίτι για να εισπράξει και τι της έλεγαν; «περάστε την 1η του μηνός!»  έ κάπως έτσι απάντησε και ο Περιφερειάρχης στο Θανάση Πετράκο για θέμα που θα έρθει στην αρμοδιότητα του την 1η Ιουλίου. «Κύριε Πετράκο ρωτήστε με την 1η του Ιούλη»

Η καλοσύνη του Πέτρου και ο κακός Θανάσης!

Η αλήθεια είναι ότι φίλε μου Θανάση πολλά ρωτάς! Κ επειδή πολλά ρωτάς αναγκάζεις και σε πολλές απαντήσεις και κουράζεις τον άλλο φίλο μου τον Πέτρο. Ο οποίος Πέτρος λιγότερο απαντά και περισσότερο επιτίθεται! Σε στόλισε κανονικά στο Π.Σ επιδεικνύοντας μια συμπεριφορά άκρως αλαζονική κ υποτιμητική.

Γλυστρίδα έφαγες αγόρι μου;

Είπαμε πως κάποιων συμβούλων δεν ακούμε την φωνή τους και… σαν την παροιμία με τη μύγα που έκανε κώλο έτσι και αυτοί! Αποφάσισαν να μας βασανίζουν και να μιλήσουν σε όλα τα θέματα! Έλεος κύριε Φλώρε μου του Περιφερειακού! Άσε και κανέναν άλλο να μιλήσει!

Ο Γιαννακούρας σαν άλλος… Μιχαλόπουλος!

Θυμηθείτε τις ταινίες που έπαιζε ο Πάνος Μιχαλόπουλος! Ρόδα Τσάντα και κοπάνα και τέτοια! δεν μοιάζουν τα μαλλιά του με τα μαλλιά του Βαγγέλη Γιαννακούρα;;;; ίδιο χτένισμα ακριβώς! Τώρα για τα άλλα θα σας γελάσω και δεν θέλω! Αλλά το  μαλλί ίδιο βρε παιδί μου!

Κοπελιά μας.. επεξεργάζεσαι!

Την είδαμε μικρή , με το σακίδιο και τα χαζό βλέμμα και.. παρεξηγήσαμε! Την είδατε την Τίνα;;; Την δημοσίευσε την απόφαση για την αναστολή εργασιών στο Μαίναλο χωρίς ν αλλάξει λέξη!!!! Τζάμπα βενζίνες και πήγαινε – έλα στην Αθήνα Δήμαρχε!