Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΕΛΑΣΗ


Σκοτσέζικο ντους θυμίζει η κυβερνητική προπαγάνδα της τελευταίες μέρες. Από τη μια προετοιμάζουν το έδαφος για τα νέα σαρωτικά μέτρα που έρχονται και από την άλλη διαβεβαιώνουν πως δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ-ΤΡΟΜΟΕΡΓΑΛΕΙΟ


Αφού  απαγόρευσαν το κάπνισμα σε χώρους όπου ο καθένας και η καθεμιά πήγαινε ελεύθερα, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα ανάμεσα σε καπνιστές και μη καπνιστές, τώρα ανακοινώνουν σκληρά κατασταλτικά μέτρα για το κάπνισμα στο αυτοκίνητο, όταν επιβαίνουν παιδιά μέχρι 12 ετών.

ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ


Συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα «Die Zeit» έδωσε ο Παπανδρέου. Από το μεταφρασμένο κείμενο, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ, ξεχωρίζουμε την εξής στιχομυθία: «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πολλοί Γερμανοί δεν κατανοούν γιατί πρέπει να πληρώσουν για την Ελλάδα.

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ


όμως εγώ την... κατακεφαλιά που δέχθηκα από την γραφίδα της κ. Διαμαντοπούλου, υπουργού Παιδείας, αν έχετε ακουστά, αλλά και Δια βίου μάθησης και-άσχετο αυτό-θρησκευμάτων! Γίνομαι σαφέστερος.
Στους Δελφούς συγκεντρώθηκαν προ ημερών οι ηγεσίες των Πανεπιστημίων μας και με ανάμεικτα συναισθήματα άκουσαν από την ευειδή υπουργό το... όραμά της για το Νέο Πανεπιστήμιο.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ

που είδε και εθαύμασε και εξεπλάγη και ηπόρησεν και εχάρη και επικράνθη ύστερα-συναισθηματικώς βρέθηκε σε σύγχυση ο άνθρωπος. Ύστερα, όταν συνήλθε, όταν ηρέμησε και κυριάρχησε των συναισθημάτων του, κάθησε και κατέγραψε υπουργικούς τινάς μαργαρίτας, η καταγραφή του έφθασε μέχρι το «ΠΕΡΙ», ευχαρίστως παραθέτουμε δείγματά τινα των ελληνικών της συμπαθούς Αννας.

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


της υπουργού Παιδείας κλπ. προβλημάτισαν τον καθηγητή Γ. Κεντρωτή. Και διερωτάται ο άνθρωπος: «Πώς μπορείς να επιφέρεις οποιαδήποτε αλλαγής το εκπαιδευτικό σύστημα, όταν δεν μπορείς να πεις στα ελληνικά αυτό που θέλεις;».

Χαμογελάτε

Πάει ένας Πόντιος να προσληφθεί σε μία μεγάλη εταιρεία.
Τον ρωτά ο εξεταστής:
- Περπατούν στον βυθό της θάλασσας και έχουν
8 πόδια. Τί είναι;

Η «ΤΡΙΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ΤΟΥ Κ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ



Τους πρώτους υποψηφίους της παρουσίασε χθες το μεσημέρι η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Τρίπολη Νέα Εποχή», του γιατρού Κώστα Γεωργακόπουλου, εισερχόμενη στην τελική ευθεία για τις εκλογές.  

Νέοι που να τολμούν

Τώρα που τα ονόματα των συνδυασμών είναι στη τελική ευθεία της επιλογής τους, περιμένουμε με αγωνία να δούμε το τελικό αποτέλεσμα. Το οποίο ελπίζουμε να μην μας διαψεύσει. Γιατί κουραστήκαμε τα τελευταία χρόνια να βλέπουμε τα ίδια φθαρμένα πρόσωπα στη τοπική αυτοδιοίκηση, γαντζωμένα στις καρέκλες τους, αγωνιώντας για το μέλλον τους που είναι ήδη παρελθόν.

ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ

"Συνεργασία για την Τρίπολη Πρωτεύουσα Πόλη". Αυτό είναι το όνομα του "πασοκικού" συνδυασμού ; Για, το: "Η Τρίπολη σε κίνηση";

rewind panathinaikos paok, xanthi olympiakos, panionios ergotelis