Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Μη μου τον Ύπνο τάραττε!

Πολλά μάλλον ζητήσαμε από την Τρίπολη. Να βγαίνει και να αγανακτεί κάθε μέρα!!!!! Πρωτοφανή δηλαδή πράγματα! Οι αυτοσχέδιες πινακίδες που μας καλούν να αγανακτούμε καθημερινά μάλλον δεν βρίσκουν το στόχο τους

Ανέβα, κατέβα και πάρε!

Μην μπερδεύεστε δεν εννοώ το παιχνίδι στο τάβλι! Εννοώ το παιχνίδι των αναρτήσεων εκεί στο voice. Ώσπου να την δούμε την αναρτησούλα, κατέβηκε! Γιατί; Μα γιατί ο δημοσιογράφος  τώρα στα πίσω πίσω, δεν γιγνωσκει τι πάει να πει of the record.

Φασκελοκουκούλωτα!

Έτσι που τα κάνατε μάλλον για φασκελοκουκούλωμα είναι Σάββα! Τι πάει να πει πως ρίξατε χρήμα στην αγορά και αν έγιναν και παραλείψεις – παρατυπίες δεν πειράζει; Πως εσείς δεν στέλνετε τους εμπόρους στο ΣΔΟΕ αλά το κάνει ο Παυλής;;;;  και το ότι θα πάτε σε άλλες αγορές είναι λύση;

Βγήκαν τα τιμολόγια;

Πείτε μου πως αυτά που έβγαλε η ΑΙΧΜΗ  τα είχε ο Παυλής να μου ρθει ο θάνατος τώρα! Κι αν τα είχε όλα τούτα βεβαίως γιατί δεν τα έβγαζε;;;

Μην με κοιτάς έτσι φοβάμαι!

Αχ αυτό το μάτι! Κοιτάει και πετάει κεραυνούς! Βέβαια όταν το φλάς είναι έτοιμο ν αστράψει χαμογελάς για να βγεις όμορφη! Έλα όμως που ο φακός δεν σου κάνει το χατίρι! 

Αδιαφορεί και τον νευριάζει!

Όσο αδιαφορεί και δεν συνεχίζει την κόντρα ο Αποστολόπουλος, τόσο φουντώνει ο Τατούλης! Θέλει αντίπαλο, θέλει ατάκες, θέλει ίντριγκα ένα πράγμα!

Αδιάβαστος κύριε Παπαφωτίου!

Δεν ήξερες το άρθρο, δεν ήξερες την εισήγηση δεν ήξερες που πήγαιναν τα 4! Μα να φωνάξεις τον εκπρόσωπο της εταιρίας να σου δείξει που λέει ο νόμος για τις εξαιρέσεις; Μα έλεος!

Αλλάξτε πλατεία!

Έλεος βρε σύντροφοι του ΠΑΜΕ. Κάθε φορά προαναγγέλλετε συγκεντρώσεις στην πλατεία Πετρινού και στην Πετρινού δεν σας βρίσκουμε! Κάθε φορά η συγκεντρώσεις σας πηγαίνουν από την Πετρινού στην Αγιο Βασίλη μπας και πιάσετε και κανέναν περαστικό.

Και ασυλία; Ε΄, όχι!

Και ενώ διαστάσεις πολιτικού σκανδάλου έχει αποκτήσει  πλέον ο προκλητικά διευρυμένος τρόπος εφαρμογής της βουλευτικής ασυλίας στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα τη δεύτερη, μετά το 2006, καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων 

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 2-6-11

ΑπίστευτοΟ  Σαουδάραβας πρίγκιπας Αµπντουλραχµάν Μπιν Αµπντουλάχ Αλ Σαούντ, κυβερνήτη της πόλης Μάγκµα και µια ομάδα άλλων επισκεπτών που εκπροσωπούσαν ατύπως τον υπουργό Πολιτισμού της Σαουδικής Αραβίας, επισκέφθηκαν χθες  την Αθήνα,  την Ύδρα, αλλά και τη Δημητσάνα  για να αποκτήσουν τεχνογνωσία σε θέματα ανάπτυξης αρχαιολογικού τουρισμού.