Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Δώσε και σε μένα Μπάρμπα!

Πολύς ο λόγος για τις εκδηλώσεις και τις επιχορηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, πολλές επισημάνσεις και πολλές ενστάσεις κυρίως ένεκα της συγκυρίας. Κάποιες υπερψηφίστηκαν ομόφωνα, κάποιες άλλες κατά πλειοψηφία, κάποιες αναβλήθηκαν. Μέσα σ εκείνες που πέρασαν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των κυρίων Νικολάου και Γιόκαρη  είναι επιχορήγηση στο Σύλλογο Λεβιδιωτών για εκδήλωση την Πρωτομαγιά.

Αγανάκτησε με ευγένεια ο Σάββας!







Ήρθαν στο Δ.Σ θέματα για επιχορηγήσεις συλλόγων και φορέων για εκδηλώσεις κτλ. Αντέδρασε ο Παυλής δεδομένου ότι 3 μήνες ΄τωρα έχει δοθεί ένα κονδύλι αρκετά υψηλό για τέτοιου είδους δράσεις!

Λεφτά δεν έχουμε αλλά από εκδηλώσεις σωρό!

Σε περιπτώσεις κρίσης δεν κοιτάς πολυτέλειες… όταν το σώμα δεν έχει να φάει δεν κοιτάς να δώσεις τροφή στο πνεύμα! Ακούω τόσες και τόσες εκδηλώσεις και τόσα και τόσα αιτήματα από συλλόγους και φορείς για επιχορηγήσεις από τους Δήμους. Να τα 2 χιλιάρικα, τα 3 , τα 5! Λες και είναι στραγάλια!

Το Δ.Σ μετατράπηκε σε… σάουνα!

Πολύς ο κόσμος, μικρή η αίθουσα, λίγες οι καρέκλες και από ζέστη;;;;; σάουνα! Στη συνεδρίαση του Δ.Σ Τρίπολης τη Μ. Δευτέρα έδωσαν το παρόν και οι τοπικοί πρόεδροι. Αν βάλεις τους δημοσιογράφους και τους πολίτες καθώς και τη γραμματεία , καταλαβαίνεις τι έγινε! Οι περισσότεροι μπήκαν… τιμωρία κοινώς κάθισαν όρθιοι αφού οι καρέκλες είναι περιορισμένες, το ίδιο και ο χώρος!

Έτσι κύριε Δελφάκη

 Καλά  έχει μάθει το μάθημά του ο Νίκος Δελφάκης. Εισήλθε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με καφέ, ένα τεράστιο κουλούρι στο χέρι  και… μια σακούλα μπλε! Ο Νίκος Δελφάκης όχι δεν μερίμνησε να πάρει τα απαραίτητα  ένεκα της μακράς διάρκειας των συνεδριάσεων αλλά επειδή η συνεδρίαση ορίστηκε ντάλα μεσήμερο… δεν πρόλαβε να πάει για φαγητό!

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 18-2-11

Υπάρχει ελπίδα
Η τοπική πολιτική επικαιρότητα, σε συνδυασμό με τη γενικότερη κατάσταση της χώρας, δεν μας κάνουν να αισιοδοξούμε, έστω και κατ’ ελάχιστο. Οι εκπρόσωποί μας στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στο Κοινοβούλιο, με ελάχιστες πάντα εξαιρέσεις, είναι συνήθως απογοητευτικοί. Κύμβαλα αλαλάζοντα, των οποίων η καθημερινή προβολή και παρουσία τους εξασφαλίζει την άνετη εκλογή, όπου αυτοί επιλέγουν και πέραν αυτού, ουδέν. 

Γιατί ο κοπρίτης δεν έμεινε στην τουρκία ;;;;;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17573526.asp?gid=381
 O Πάγκαλος μιλώντας στην εφημερίδα hurriyet τόνισε, 
" οικονομικά και πολιτικά βλέπω την Τουρκία ισχυρή. Οι άνθρωποι έχουν επιτυχίες γι'αυτό είναι χαρούμενοι και έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Όταν οι Τούρκοι δούλευαν εμείς τεμπελιάζαμε. Τώρα ζούμε τα αποτελέσματα αυτού". Γι'αυτο και η τουρκική εφημερίδα έχει τίτλο " ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας.  

Και διαφωνώ και… θα ψηφίσω!

 
  Διαρρηγνύει τα ιμάτια του ο Βουλευτής Γρηγοράκος για το νοσοκομείο των Μολάων και παρίσταται σε όλες τις κινητοποιήσεις για την αυτοτέλειά του. Να μείνει λέει και πως, όχι! Βουλευτής είναι , για την εκλογική του περιφέρεια μιλάμε και ο ίδιος θα πρέπει να φροντίσει για τα.. κουκιά της επόμενης φοράς!

Από αγορά.. παρκινγκ και στο μέλλον;


Ντόρος πολύς είχε γίνει για το κατεδάφισμα της παλιάς αγοράς κυρίως όμως για τα σχέδια του Δήμου για τον συγκεκριμένο χώρο! Τα σχέδια μπήκαν στο… μούσκιο αφού με το που έφυγαν τα κτίρια, τοποθετήθηκαν εν παρατάξει οχήματα!

Βαβέλ έγινε το Περιφερειακό!

Άκουσα τον Πετράκο να κάνει δηλώσεις στην τηλεόραση και αν λέει πως πολύ τον ανησυχεί η αναφορά ολική διαχείριση απορριμμάτων που υπάρχει στην πρόταση του περιφερειάρχη. «υποψιάζομαι, είπε, πως αυτό μπορεί να σημαίνει διαχείριση σε έναν τόπο και με έναν τρόπο!»

Ο Νώντας… δεν άκουγε!!!!


Και μετά έχει άδικο ο Παπαδάκης που ωρύεται;;;; επιστροφές καλές δεν είχαν για ν ακούει η Φαίη, καμεραμάν στην κάμερα δεν είχαν για να μετακινήσει την κάμερα και ν αλλάξει πλάνο, καλό ήχο δεν είχαν για ν ακούνε οι καλεσμένοι!!!! Και μετά σου λέει ΑΝΤ1!

xanthi vs aris 1-2 (17-4-11) VD

Σκοτώθηκε ο Αντεφέμι! Παίκτης της Ξάνθης 18-4-11

Ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ο παίκτης της Ξάνθης είχε πάρει άδεια για να πάει να παντρευτεί στην πατρίδα του, αλλά τράκαρε στην Εγνατία οδό χάνοντας τη ζωή του.
Η Σούπερ Λιγκ ολοκληρώθηκε χθες και ο Νιγηριανός άσος είχε πάρει σχετική άδεια από την ακριτική ομάδα για να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου και θα παντρευόταν την εκλεκτή της καρδιάς του.

paok vs kerkyra 2-0 VD (17-4-11)

panserraikos vs ergotelis 0-4 VD 17-4-11

Bayern Munich 5-1 Bayer Leverkusen 17-4-11 VD

Borussia Dortmund 3-0 Freiburg VD 17-4-11

Bolton 0-5 Stoke City (FA-Cup) 17--4-11 VD

Arsenal 1-1 Liverpool 17-4-11 VD