Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Η Ελλάδα πωλείται. Τσάμπα....Πάρε κόσμε

Το ενδεικτικό του.. ενδεικτικού!

Της μοδός  η λέξη ενδεικτικός στο Δήμο Τρίπολης. Ενδεικτικό το ένα , ενδεικτικό το άλλο και… η απόσταση του ενδεικτικού από το πραγματικό .. δεκάδες  ευρώ! Να ένα ποσό για φάρμακα θέλουν να προσβλέψουν για τις παιδικές κατασκηνώσεις το Δήμο Τρίπολης και εγγράφουν 2.000 ευρώ.

Το μαλλι της Ντίνας και η κολοτούμπα!

Το ότι θα γινόταν είδηση ότι η Νικολάκου πήγε κομμωτήριο και πως επιτέλους πρόσεξε το ενδυματολογικό της, που να το φανταζόμουνα! Και όμως έγινε! Και από ποιόν; Από εκείνον που όχι και τόσο καλά λόγια γράφει τελευταία για εκείνην, τον τρόπο κ την πρακτική της..

Μη χειροδικάς θα σφαγούμε!

Τι του μελε να πάθει του καμεραμάν! Πήγε , ένας αυτός ο μοναδικός έξυπνος, να πάρει το αποκλειστικό κ να τραβήξει το γάμο της θυγατέρας Λαλιώτη. Τον είδε ο πατέρας της νύφης και ποιος είδε το Θεό…

Άστο ψαχούλεμα, θα εκτεθείς!

Αφήστε το εκεί στο Δήμο το ψαχούλεμα δεν θα σας βγει σε καλό! Κάντε και ένα μάθημα στο Σάββα να μην ομιλεί τόσο πολύ και ο Παυλής αν οι άλλοι δεν μιλάνε σταματάει μόνος του.

Για λίγη δημοσιότητα

Καταλαβαίνουμε την αγωνία που διακατέχει πολλούς νεαρούς βουλευτές της περιφέρειας, ιδίως του κυβερνώντος κόμματος, να επανεκλεγούν και την προσπάθειά τους να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους. Έστω και για λίγο, εκμεταλλευόμενοι τα λίγα λεπτά,  της κατά Αντυ Γουόρχολ προβολής.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 10-6-11

Δυνατό σοκΤην επανεκκίνηση της οικονομίας μέσω ενός δυνατού σοκ, υπόσχεται η ΝΔ στο πρόγραμμά της που εξέθεσε προχθές στον Εμπορικό Επιμελητήριο  ο Γραμματέας της, κ. Λυκουρέντζος, και ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος, κ. Βασίλης Κορκίδης  στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το κόμμα της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, για την ενημέρωση των εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων του νομού.

Μεταλαγμένα κουνέλια γεννήθηκαν στη Fukushima Video

video αποτις εκρήξεις στο ηφαίστιο Kilauea στη Χαβάη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ .Το video clip apo to film di Coppola

φονικό βακτηρίδιο E. coli (Κολοβακτηρίδιο) 30 νεκροί στην Γερμανία

 
          Νέα δεδομένα και εργαστηριακά αποτελέσματα έδειξαν σήμερα, ότι μολυσμένες φύτρες φασολιών, ευθύνονται για το ξέσπασμα της  επιδημίας στη Γερμανία, όπου οι νεκροί έχουν φτάσει τους 30.