Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Χάος στην Τυνησία. Tο έσκασε ο πρόεδρος της Ben Ali VD

18η agonistiki. ta goal pou mpikan ston proto gyro (3η agonistiki) VD

ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;


Η κυβέρνηση και οι χαρτογιακάδες του ΔΝΤ έχουν δείξει τα δόντια τους. Ο στόχος τους είναι πλέον γνωστός σε όλους. Θέλουν να γονατίσουν τους εργαζόμενους, να τους μετατρέψουν σε «Κινέζους» που θα δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί. Την ίδια στιγμή οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, μαζί με τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους, που κονομάνε από τα χρέη των κρατών, θα θησαυρίζουν.

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ

Την Πρωτοχρονιά, μια 36χρονη Παλαιστίνια από το μαρτυρικό χωριό Μπιλίν, ξεψύχησε στο νοσοκομείο, δηλητηριασμένη από τα «δακρυγόνα» του σιωνιστικού στρατού. Όπως είναι γνωστό, πάνε πολλά χρόνια από τότε που τα «δακρυγόνα» έπαψαν να είναι δακρυγόνα. Είναι χημικά αέρια με ασφυξιογόνα δράση.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ

«Η περαίωση, όπως είπατε και εσείς το ρεπορτάζ σας, πήγε πάρα πολύ καλά, όχι μόνο για τον εισπρακτικό της χαρακτήρα, αλλά και για τους ίδιους τους φορολογούμενους, που τους δόθηκε η δυνατότητα και η ευκαιρία με τη βούλησή τους να κλείσουν χιλιάδες ανέλεγκτες υποθέσεις και να γλιτώσουν από το βραχνά των ελέγχων».

Χαμογελάτε. Σωστός!!!!!!

Φίλος -μανάβης στο κέντρο- έλαβε μια μέρα, στο ταχυδρομικό του κουτί μια πιστωτική κάρτα από την τράπεζα που είχε λογαριασμό (τη γνωστή που σας έχει σπάσει τα νεύρα, τόσα μεσημέρια!). Ιδεολόγος εναντίον των πιστωτικών, τηλεφωνεί εκνευρισμένος στο...διευθυντή της τράπεζας στη Θεσσαλονίκη.

Αγριο ξύλο μεταξύ 8 γυναικών σε βενζινάδικο (ακατάλληλες σκηνές) ολο το vd

Άγριο ξύλο 8 γυναικών σε βενζινάδικο (ξεβρακώθηκαν) vd

Αυστραλία.13χρονος θυσιάστηκε για να σώσει τον αδελφό του, στις πλυμμήρες vd

Real Madrid 3-1 Atletico Madrid All Goals vd