Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Al tsantiri . απατεώνες πολιτικοί ξεπούλησαν την Ελλάδα. VD

Shakhtar Donetsk 0-1 Barcelona 12-4-11 VD

Manchester United 2-1 Chelsea 12-4-11-VD

live stream Manchester United vs Chelsea 12-4-11

live stream Shakhtar Donetsk vs FC Barcelona 12-4-11

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 12-4-11

Μια σημαντική πρόκληση
 Σε έναν από τους βασικότερους «παίκτες» όχι μόνο των μεταφορών αλλά και της κτηματαγοράς εξελίσσεται ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ) με τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που καλείται να πραγματοποιήσει  και τη σταδιακή αξιοποίηση του χαρτοφυλακίου των  ακινήτων του,

Fukushima: Στο ανώτατο επίπεδο η πυρηνική απειλή (7) οπως και στο Chernobyl VD

Yuri Gagarin 50 χρόνια απο το πρώτο διαστημικό ταξείδι. VD cnn

Super sexy ( Τι να κάνετε σε κάποια-o, που πνίγετε) πρώτες βοήθειες. VD

Πονηρέ κύριε Περιφερειάρχα!

Πονηρός ο πρώτος μας αιρετός! Υπάρχουν στιγμές  στις συνεδριάσεις που υιοθετεί το χαμογελάκι του το περίεργο και πετάει τη σπόντα του με μια φιλοφρόνηση! Αγαπητέ φίλε μου κύριε Γόντικα ή κύριε Σωτηρόπουλε και τσακ το  καρφάκι!

Είσαι ολόκληρος μια άρνηση!

Τελικά έχει μεγάλη πλάκα! υπάρχουν παρατάξεις στο περιφερειακό συμβούλιο που απλά λένε όσα θέλουν να πουν , τις θέσεις τους βεβαίως αλλά είναι πραγματικά πολύ κουραστικό να μιλάνε συνέχεια και στο τέλος να καταψηφίζουν!

Οι αδιάβαστοι σύμβουλοι και… το στήσιμο!

Χθες στο Περιφερειακό θα συζητούσαν για το Αιολικό Πάρκο στη Νεραιδοράχη! Το θέμα ήταν 1ο και λέω ήταν διότι το σώμα προέταξε εν τέλει το θέμα των απορριμμάτων το οποίο ήταν στην 29η θέση! Και σκέφτομαι… πόσο μυαλό ήθελε αυτό να γίνει από την αρχή;;; και το λέω διότι κάποιοι άνθρωποι κουβαλήθηκαν στην Τρίπολη από τις 2:30 το μεσημέρι γιατί το θέμα τους είχε τον αριθμό 1.

Τα.. μαγικά του Καλλικράτη!

Τι διάβασα;; υπεύθυνος για την κεραία στην οδό Λαγοπάτη, για εκείνη την κατεδάφιση ντε που εκκρεμεί εδώ και κάτι μήνες, υπεύθυνος είναι ο Αποστολόπουλος! Ναι – ναι εκείνος που αραιά και που έρχεται στην Τρίπολη και άρα οι πολίτες δεν μπορούν να τον βρουν εύκολα και ως εκ τούτου να τον ζαλίσουν! Βρε τι ωραίος Καλλικράτης!

Σύντροφοι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!

Πολλά λόγια! Πολλά και ακαταλαβίστικα τις περισσότερες φορές! Ξεχωρίζεις μόνο τις αναφορές για τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και των υπολοίπων και τα υπόλοιπα… στον Καιάδα. Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ κάτι θα πρέπει να κάνουν με το λόγο τους!

Liverpool 3-0 Manchester City 11-4-11 vd

super sexy CPR (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση απο δύο σούπερ κορίτσια) VD