Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Γάτος γράφει, γάτος σκούζει 2-7-11

Τώρα το θυμήθηκες Τάσο;
Τώρα και στ απότρυγα λέει ο λαός και πόσο δίκιο έχει! Θυμήθηκε ξάφνου ο Κακλαμάνος να πει πως τίποτα δεν έκανε ο Κοτσιάνης στη θητεία του, πως έργο δεν άφησε πίσω του! Αλήθεια αγαπητέ μου σύμβουλε , μέρος της διοίκησης Κοτσιάνη δεν ήσουν και εσύ; Αντιδήμαρχος αν ενθυμούμαι καλώς και φίλος κολλητός του Αλεξάνδρου! Ή μήπως τα δικά σου δεν πιάνονται; Ξέρεις εσύ, τα έργα και οι ημέρες…

Ελληνες κομμάντος του λιμενικού κατέλαβαν πλοίο για την Γαζα με ακτιβιστές.G.A.P. τα αφεντικά σου.......μην στενοχωρηθούν.

Υπό την απειλή των όπλων της ειδικής δύναμης του Λιμενικού οι ακτιβιστές  επιστρέφουν στο Πέραμα. Οι επιβαίνοντες του υπό αμερικανική σημαία πλοίου «The Audacity of Hope».  Επιστρέφει στο λιμάνι συνοδευόμενο απο σκάφη του λιμενικού».
Οι ακτιβιστές που βρίσκονται στο «Audacity of Hope», αλλά και όσοι βρίσκονται ακόμη στην Αθήνα, δήλωναν αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν το ταξίδι και να φέρουν εις πέρας την ανθρωπιστική αποστολή, καταγγέλοντας την ελληνική κυβέρνηση για συνεργασία με την κυβέρνηση του Ισραήλ.



Το κολοβακτηρίδιο (E.coli) εντοπίσθηκε και στην Ελλάδα, σε προιόντα κρέατος απο Γερμανία

Κατεψυγμένα προϊόντα κρέατος από τη Γερμανία, μολυσμένα με το παθογόνο βακτήριο E. coli O157, εντοπίστηκαν από ελέγχους του ΕΦΕΤ στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μόνη λύση, η αστυνόμευση

Η δυνατότητα της Τρίπολης να γίνει βιώσιμη και ελκυστική για τους κατοίκους της πρωτίστως και για τους επισκέπτες της δευτερευόντως, βρίσκεται στην επεξεργασία μιας στρατηγικής που θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα και την λειτουργικότητα των πλατειών και πεζοδρόμων της. Ο διάχυτος δισταγμός που παρετηρείτο από πλευράς δημοτικής πλειοψηφίας και η διστακτικότητα στη λήψη σημαντικών αποφάσεων για την ομαλή λειτουργία του πεζόδρομου, οδήγησε στη σημερινή τραγελαφική κατάσταση. Να μην υπακούει κανείς στις αποφάσεις της, όσες κίτρινες διαχωριστικές γραμμές και αν χαράσσει στο οδόστρωμα.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 1-7-11

Σε ένα κτήριο
Κτήριο εμβαδού 2000 με 2500 τ.μ αναζητεί ο δήμος Τρίπολης, κατόπιν δημοπρασίας,  για να στεγάσει τις υπηρεσίες του, οι οποίες σήμερα είναι διασκορπισμένες και δεν εξυπηρετούν σωστά τους δημότες, ενώ πληρώσει γι αυτές 17.433,06 €, χωρίς να υπολογίζονται κάποιες νέες  υπηρεσίες που  ενσωματώθηκαν ή δημιουργήθηκαν από τον «Καλλικράτη». Με την πρόταση συμφώνησαν ο Κώστας Γεωργακόπουλος ο οποίος ζήτησε την αξιοποίηση όλων των περιφερειακών δημοτικών κτιρίων, που βρίσκονται έξω από την Τρίπολη, σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα, για τη στέγαση κάποιων υπηρεσιών, για οικονομικούς λόγους. Μαζί του συντάχθηκαν και οι Δελφάκης, Γιόκαρης, Πεπόνης και Αναγωνστόπουλος, ενώ «παρών» ψήφισε ο Δημήτρης Νικολάου.