Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Υπερβολές

Προϋπόθεση για μια αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του δήμου από τους εκεί εκπροσώπους μας  είναι να συνδυάσουν τις δυνάμεις τους και ο καθένας να κάνει καλά τη δουλειά του. Πρώτα και κύρια να συνειδητοποιήσουν και να προχωρήσουν έμπρακτα και όχι στα λόγια πως η τραγικότητα της κατάστασης απαιτεί θυσίες από τους  ίδιους με περικοπές δαπανών και συμμάζεμα των οικονομιών του δήμου.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 27-9-11

Ηχηρή απουσία
Συζητήθηκε και συζητείται έντονα η απουσία κυβερνητικού εκπροσώπου από τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Αλώσεως της Τρίπολης. Ουδέποτε τα τελευταία χρόνια είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, καθώς η εκπροσώπηση ήταν πάντα σε υψηλό επίπεδο, υπουργικό, για να μην ξεχάσουμε και τον εκάστοτε  Πρόεδρο της  Δημοκρατίας  που αρκετές φορές είχε παραστεί στις  εκδηλώσεις.  Πρέπει οι πολιτικοί μας να αφουγκράζονται τις αγωνίες του λαού και να δηλώνουν παρόντες όχι μόνο όταν πρόκειται να εισπράττουν χειροκροτήματα αλλά και αποδοκιμασίες, σε δύσκολες καταστάσεις.
«Ραγιάς δεν ξαναγίνομαι…»

Η ΓΣΕΕ , η ανεργία και ο Διογένης!!


Στο 22-23% η πραγματική ανεργία μας λέει και μας προειδοποιεί η ΓΣΕΕ. Η είδηση φιγουράρει ψηλά σήμερα λες και είναι κάτι που δεν το ξέραμε ή δεν το βιώναμε. προσέξτε όμως την επιλογή των λέξεων. «Η ΓΣΕΕ προειδοποιεί!» άραγε ποιόν προειδοποιεί και γιατί είναι αυτός ο ρόλος της;