Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΠΙΤΣΙ ΠΙΤΣΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ


Τι πάει να πει, για ποιον λόγο ο Τεγεάτης Βόσνος δεν γέρνει προς την πλευρά του Δελφάκη αλλά προς την πλευρά του Παυλή;

ΕΔΩ ΗΡΘΑΜΕ. ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ

Νομίζω ότι ήρθε πλέον η ώρα, για να καταλάβει ο Χρήστος Λαμπρόπουλος ότι για κάποιον... ανεξήγητο λόγο, η ΝΔ δεν τον πάει.

ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΩΣΑΝ ΤΟ ΧΑΠΙ

Η περίπτωση του Μανδρώνη, είναι όντως μια αρκετά αξιοπερίεργη περίπτωση. Κατ’ αρχήν, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν ήταν και λίγο το χουνέρι που έπαθε,

ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ...


Συγνώμη που θα το πω, αλλά αν  προσωπικά ήμουν Γιάννης Σμυρνιώτης, δεν θα αισθανόμουν καθόλου μα καθόλου ήσυχος, ακόμα κι αν όλα φάνταζαν γύρω μου ιδανικά.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ (ΓΑΛΑΖΙΟΥ) ΚΟΣΜΟΥ


Η εικόνα δείχνει να είναι ονειρική και παραμυθένια. Όλα δουλεύουν ρολόι για τον Σμυρνιώτη.

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ...


ή περί παθολογίας του δύσμοιρου Ε.Σ.Υ. και του Παναρκαδικού Νοσοκομείου πιο συγκεκριμένα.

ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ;

Ποιος είναι ο υποψήφιος είτε για την αυτοδιοίκηση είτε για την κεντρική πολιτική σκηνή;

Ψάχνουμε για τα αυτονόητα

Συζητώντας τον τελευταίο καιρό με συμπολίτες όλου του πολιτικού φάσματος δύσκολα μπορεί να αποκρύψει κανείς την απαισιοδοξία της πλειοψηφίας αυτών των ατόμων και την αγωνία τους για το μέλλον αυτής της πόλης.

Σάββας Σαββάκης

Με το ένα πόδι στο συνδυασμό Σμυρνιώτη  βρίσκεται από σήμερα ο γνωστός οικονομολόγος  και πρώην Αντιδήμαρχος επί των οικονομικών κ. Σάββας Σαββάκης,

Ο Ψαραντώνης .Χαμογελάτε


Πάει λέει μια φορά ο Ψαραντώνης, σε ένα καφενείο ενός παλιού του  φίλου, στο Τυμπάκι και κάθεται έξω, βγαίνει έξω ο Καφετζής τονε θωρεί  με γύψο στα χέρια και επιδέσμους στο κεφάλι και τον ρωτά:

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ.



Την πόλη μας επισκέφθηκε χθες ο κ. Χρήστος Ζώης,  πρώην υφυπουργός Εσωτερικών της ΝΔ και νυν πολιτικός σύνδεσμος του κόμματος για την Πελοπόννησο, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου.