Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Χαμογελάτε

Τρεις άνδρες σε ένα καφενείο μιλάν για τις συμπτώσεις.
- Η γυναίκα μου διάβαζε το βιβλίο "Οι δύο πόλεις" και γέννησε δίδυμα!
- Η δικιά μου διάβαζε τους "Τρεις σωματοφύλακες" και γέννησε τρίδυμα.
- Ωχ, όταν έφευγα η δικιά μου διάβαζε τον Αλή-Μπαμπά

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 2-5-11 (Εγληματικότητα)

Εγκληματικότητα
Τα στοιχεία προέρχονται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και λένε ότι στη Πελοπόννησο οι ληστείες αυξήθηκαν κατά 200% και οι κλοπές και διαρρήξεις κατά 85%.
Δεν είναι υπερβολικά τα νούμερα, αν αναλογιστεί κάποιος τι γίνεται στην πόλη μας με τις ληστείες τραπεζών κάθε τόσο και την κάθε είδους εγκληματικότητα που παρατηρείται. Μια εγκληματικότητα που δεν

Ανέκδοτο High tech, Χαμογελάτε

Ένας βοσκός, ενώ  έβοσκε τα πρόβατά του σε μια απόμερη τοποθεσία, βλέπει από μακριά να πλησιάζει μια αστραφτερή ΒΜW. Ο οδηγός, ένας νεαρός ντυμένος με κοστούμι Versace, παπούτσια Gucci, γυαλιά
ηλίου  Ray Ban και Yves Saint Laurent γραβάτα, σταματάει δίπλα του,
κατεβάζει το παράθυρο και του  λέει:  Aν σου πω ακριβώς πόσα πρόβατα έχεις
στο κοπάδι σου, θα μου δώσεις ένα;

Tάδε έφη Εμ. Ροΐδης

Ως οι Ινδοί εις φυλάς, ούτω και οι Έλληνες διαιρούνται εις τρεις
κατηγορίας: α)
Εις συμπολιτευομένους, ήτοι έχοντας κοχλιάριον να βυθίζωσιν
εις την χύτραν του προϋπολογισμού. β) Εις
αντιπολιτευομένους, ήτοι μη
έχοντας κοχλιάριον και ζητούντας εν παντί τρόπω να λάβωσιν τοιούτον. γ)
Εις
εργαζομένους, ήτοι ούτε έχοντας κοχλιάριον ούτε ζητούντας, αλλ'
επιφορισμένους να γεμίζωσι την χύτραν διά του ιδρώτος των.

Είναι πολλά τα λεφτά… Γιάννη!

Ας διευκρινίσουμε κάτι!  Οι ενστάσεις επι του κόστους των πασχαλινών εκδηλώσεων δεν είναι επι των χρημάτων που διατέθηκαν και σε σύγκριση με άλλες χρονιές ήταν λιγότερα σαφώς και ενω εμπεριείχαν και εκδηλώσεις τους συνενωμένους δήμους.

Το μαθε κανείς;;;;

Όχι για τους κακούς που λένε ότι ο Ρέππας φοβάται να πατήσει το ποδαράκι του στην Αρκαδία και το αποφεύγει ωσάν ο διάολος το λιβάνι! Τι κι αν τους έστησε στα εγκαίνια των σπηλαίων Κάψια, τι κι αν δεν ήρθε στην σύσκεψη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Τρίπολη, πως κάνεις έτσι που την 25η Μαρτίου δεν μας τίμησε με την αγέρωχη παρουσία του! Ο άνθρωπος πέρασε το Πάσχα στην Αρκαδική γη, στο Λεωνίδιο!

Το μαρτύριο της… σταγόνας!

Αν είναι να δώσει λεφτά το κράτος το λάδι σου βγάζει! Για τα ΚΤΕΛ και τα ταξί μιλάω, για τα οφειλόμενα της μεταφοράς… πριν το Πάσχα είχε υπογραφεί η εντολή, το ένταλμα πληρωμής και τα πνεύματα κατευνάστηκαν. Με την είσοδο του Μάη όμως να σου τη η απεργία ξανά! Συναγερμός στις τάξεις των αυτοδιοικητικών αφού τα σχολεία ξεκινούν και οι μαθητές θα έμεναν στο δρόμο με αποτέλεσμα να μάθουμε ότι τα λεφτά έχουν φτάσει σε υποκατάστημα της Τρίπολης. Υποτίθεται ότι θα δοθούν την Τετάρτη…. Αλλά έχοντας καεί στο χυλό ας φυσήξουμε και το γιαούρτι! Το μαρτύριο της σταγόνας υιοθετεί το Κράτος μπας και γλιτώσει κανένα φράγκο!

ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ..ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Λαϊκισμός είναι η στάση που συναντάται στην πολιτική και στην τέχνη και που χαρακτηρίζεται από υπερβολική και μη αυθεντική λαϊκότητα ( Λεξικό της κοινής νεοελληνικής ΙΝΣ ΑΠΘ).
Ο λαϊκισμός στηρίζεται στην εσκεμμένη ανειλικρίνεια (π.χ. στη διάδοση κάποιου θέματος που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα).

Σκηνές απο τον Θάνατο του Bin Landen VD CNN

Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα, νούμερο ένα καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο και φερόμενος ως ο ιθύνων νους των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α., Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι νεκρός. Την είδηση επιβεβαίωσε σε δημόσιο διάγγελμά του προς τον αμερικανικό λαό, ο πρόεδρος των Η.Π.Α., Μπαράκ Ομπάμα. Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης «υπό την ηγεσία» των Η.Π.Α. στο έδαφος του Πακιστάν, τονίζοντας ότι το πτώμα του βρίσκεται στα χέρια των αμερικανικών δυνάμεων.


Arsenal 1-0 Manchester United VD

Liverpool 3-0 Newcastle United vd

Bari 2-3 AS Roma 1-5-11