Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 21-9-11

Βιβλιοθήκη
Κλειστή για το κοινό θα παραμείνει η Βιβλιοθήκη Τριπόλεως, που στεγάζεται επί των οδών Δολιανών 1 και Επισκόπου Ανθίμου, στα Κλωνατζίδικα, από 26/9/2011 έως και 7/10/2011 προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες σύγχρονης ανακατανομής των βιβλίων και περιοδικών στα ερμάρια και στους ορόφους της για την καλύτερη εξυπηρέτηση, την ευκολότερη επισκεψιμότητα του κοινού αλλά και την επιστημονικότερη συντήρηση των παλαιών βιβλίων.

Περιμέναμε καλύτερα

Τραγικά τα όσα συμβαίνουν τις μέρες αυτές  στη χώρα μας. Με την οικονομική κρίση να μας σφίγγει γύρω από το λαιμό, έως ασφυξίας, οι περισσότεροι αγρόν αγοράζουν και η γενικότερη εικόνα του δημόσιου βίου που κατακλύζεται από παντός είδους εκφυλιστικά φαινόμενα τα οποία  νοηματοδοτούν τη ζωή μας και χαράσσουν το μέλλον μας, δεν λέει να αλλάξει.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 21-9-11

Πολλά χρήματα Ούτε μία ούτε δύο αλλά 26 επιχορηγήσεις πολιτιστικών συλλόγων  καλείται να ικανοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο που συνεδριάζει απόψε στο Πνευματικό Κέντρο. Δεν λέμε, καλή και άγια η βοήθεια σε πολιτιστικούς συλλόγους, καλός και άγιος ο σκοπός που επιτελούν, ωστόσο σε καιρούς τόσο χαλεπούς χρειάζεται ιδιαίτερη περίσκεψη και ρεαλισμός στις αποφάσεις μας.