Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Τα αυτονόητα

Ουδένα εκπλήσσει πλέον  η αναγγελία μιας ακόμη απόφασης επιβολής του νόμου και της τάξης  στο ιστορικό κέντρο της Τρίπολης, όπου κυριαρχεί η αναρχία των τραπεζοκαθισμάτων και η αυθαιρεσία των ντεσιμπέλ. Πόσο χορτάσαμε με τις περιγραφές των προβλημάτων μας, προεκλογικά και μετεκλογικά, να το ήξεραν άραγε και οι «αρμόδιοι»;

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία10-5-11

Μπεγλίτης
Προσεκτικός όσον αφορά τις απαντήσεις του στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων της Κορινθίας υπήρξε προχθές ο αναπληρωτής υπουργός Πάνος Μπεγλίτης, σχετικά με  τα όσα καταλόγισε στον Γενικό Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Τάσο Αποστολόπουλο, ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, τον οποίο χαρακτήρισε διορισμένο υπαλληλάκο...

live stream US Palermo vs AC Milan 10-5-11

live stream Deportivo la Coruna vs Athletic Bilbao 10-5-11

Καταστράφηκε stealth ελικόπτερο των ΗΠΑ στην επιδρομή κατά Bin Laden VD

 Bίντεο με τα συντρίμμια του stealth ελικόπτερου που έπεσε επάνω στην μάντρα  της οικίας του Bin Laden  κατά την διάρκεια της επιδρομής εξόντωσής του.???

Λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια!

Έλειπε χθες από τη συνεδρίαση ο τέως νομάρχης Κορινθίας Νίκος Ταγαράς και τον επικεφαλής Δ. Δράκο πλεύρισε ο τέως της Αργολίδας… όλο ψουψουψου και αγκαλιές….  Λέτε να πιάνει πόστο για… το χειμώνα ο Βασίλης;;;;

Μια κάμερα.. ορφανή!

Την ξέχασαν; Δεν λειτουργούσε; Ή μήπως ήταν αχρείαστη;;;;  δεν ξέρω να σας πω! Ξέρω μόνο πως έμεινε εις τα πατώματα να καταγράφει ο Θεός ξέρει τι! Και είναι μια από τις κάμερες που μεταδίδουν τα συμβούλια σε ζωντανή σύνδεση.

Η ΣΦΗΚΑ και οι συνεργάτες!

Μοιράστηκε εις τα μέλη του Περιφερειακού χθες και η περιφερειακή ΣΦΗΚΑ. Εφημερίς κορινθιακή μέχρι πρότινος, περιφερειακή πια ! όχι- όχι δεν εκπλαγήκαμε καθόλου!  Αν εξαιρέσεις την αλλαγή χαρτιού και την υποβάθμιση της σελιδοποίησης (πριν ήταν σκάλες ανώτερη)

Σαν γύφτικο σκερπάνι!!!

Πως καμαρώνουν οι γονείς τα παιδιά τους;;;; ε έτσι καμάρωνε και ο Πέτρος τη Ντίνα την ώρα που εκείνη υπερασπιζόταν τον προϋπολογισμό, τα «έχωνε» στον Αποστολόπουλο και εγκαλούσε την μειοψηφία για την στάση της… «Μπράβο Ντίνα, άξιο τέκνο μου!» έμοιαζε να λέει το βλέμμα του 1ου αιρετού!

Όλοι οι τέως νομάρχες και… το βούτυρο!

Μπηχτές άφησε ο Τατούλης για τα της απογραφής με στόχο το Δράκο. Μετά το γενίκευσε αλλά και πάλι οι αντιδράσεις δεν μειώθηκαν! Το Σωτηρόπουλο να βλεπες! Στα κεραμίδια ανέβηκε!!!

Ο Άγιος Λάμπρος!

Τόση καλοσύνη δεν την αντέχει ο οργανισμός! Κάθε παρέμβαση του επικεφαλής της Οικολογικής συμπολιτείας του Μοριά συνοδεύεται από καλές προθέσεις, στερείται πολιτικών φιλοδοξιών και διακατέχεται από διάθεση προσφοράς!

Τα περάσαμε.. όμορφα!!!

Σε λίγο θα τραγουδήσουν και.. παιδικά τραγουδάκια διότι πια η συνεδρίαση του περιφερειακού για κάποιους εκδρομή κατάντησε… την φωνούλα τους δεν την ακούς σε θέμα για τοποθέτηση παρά μόνο ως ψίθυρο που σχολιάζει και κουτσομπολεύει με τους διπλανούς! Πόσες φορές δεν έκανε παρατήρηση ο Πουλοκέφαλος μα του κάκου!

Σοβαρότης… μηδέν!

Πολλοί την θεωρούν δεδομένη αλλά φαίνεται δεν είναι! Δεν υπάρχει συνεδρίαση που να μην αναφερθεί τουλάχιστον 2-3 φορές στο Περιφερειακό η φράση «ας σοβαρευτούμε»… το πε χθες ο Περιφερειάρχης, το πε και ο τέως νομάρχης Βασίλης Σωτηρόπουλος…

Το μάτι του… Άγγελου!

Θυμάστε τα νεύρα του Τατούλη με τον Παπαγγελόπουλο; Ε νερό και αλάτι πια! Ο περιφερειάρχης από τη θέση του εντόπισε τον σύμβουλό του που «έτριβε» το μάτι του για πολύ ώρα και μάλιστα φορούσε και γυαλιά μυωπίας… κατέβηκε λοιπόν, τον πλησίασε και… ιατρικώς εξέτασε το μάτι του!

Νέο μνημόνιο μέχρι να βγή η ψυχή μας........Και τα Αμερικανάκια

Το ενδεχόμενο υπογραφής νέου μνημονίου, ή επέκταση του ισχύοντος,  στην περίπτωση που η Ελλαδα λάβει νέο δάνειο από τον μηχανισμό στήριξης.
Μόνο για το 2012 η χώρα μας πρέπει να βρει 27 δισ. ευρώ, είτε από τις αγορές, είτε από τον μηχανισμό, ενώ ένα μεγαλύτερο πόσο θα χρειαστεί για το 2013.

Γύρισε τα δανεικά των εκλογών ο Πέτρος στον Μπεγλίτη!

Δεν τον κρατάει κανείς! Ο περιφερειάρχης με σημαία τις αρμοδιότητες και τον διαχωρισμό αυτών δεν χαμπαριάζει υπαλληλάκους, εμ δεν χαμπαριάζει και Υπουργούς! Από το Π.Σ διεμήνυσε στον Υπουργό Μπεγλίτη να κοιτάξει τη δουλειά του

Τι κοινό έχουν Δράκος και Χηβιδόπουλος;;;;

Ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις και διαφορετικά κόμματα. Δεν είναι και οι 2 επικεφαλείς ,ούτε και οι δυο αντ αυτού! Κάθονται απέναντι -απέναντι στο περιφερειακό συμβούλιο και σαφώς αυτό δεν είναι το κοινό! Και οι 2 περνούν την ώρα τους μετρώντας αναστεναγμούς σ ένα λευκό κομπολόι . του Δ. Δράκου απεικονίζεται στην φωτό!

Λάκης ο γλυκούλης!

Μας κούρασες! Μας διάβασες παραγράφους , άρθρα και όλα όσα προβλέπει ο νόμος για την σύνταξη του προϋπολογισμού!!! Αυτό άραγε ετοίμαζες όσο έτρωγες τα νυχάκια σου;;;; δεν σου χουν πει ότι δεν είναι σωστό;;;;;