Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

αθλετικο αρης 2-3 λαζαριδης vd

GPS τεχνολογία γιά τους ρινόκερους

Αθλέτικο Μανδρίτης Αρης 2-2 κοκε vd

ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ

Το γεγονός ότι είμαστε υποθηκευμένοι στο... Διεθνές Νομισματικό Σφαγείο, φυσικά και δεν μας χαροποιεί. Αυτό που μας χαροποιεί, είναι ότι όλο και περισσότερος κόσμος, αρχίζει να ευαισθητοποιείται να παρακολουθεί αυτά που συμβαίνουν, και να μην αφήνει να πέσει στο πάτωμα, ούτε καρφίτσα.
Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, αποφασίσαμε σήμερα, να δώσουμε βήμα και να φιλοξενήσουμε μια άκρως ενδιαφέρουσα τοποθέτηση ενός φίλου, (για ευνόητους λόγους επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του) και που έχει να κάνει με την προ καιρού πολυδιαφημιζόμενη ρύθμιση για τις «καθυστερούμενες» ασφαλιστικές εισφορές.

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΖΑΧΑΡΗ

Πάντως, αν ο Δελφάκης θα αντιπολιτεύεται τον Παυλή, και ο Παυλής τον Δελφάκη στη Τρίπολη, ο Σμυρνιώτης θα την περάσει ζάχαρη, έχοντας σαν μοναδικό πονοκέφαλο τον Κώστα Γεωργακόπουλο. Εκτός κι αν ο Παυλής θα αντιπολιτεύεται και τον Γεωργακόπουλο, οπότε ο Γιάννης

ΚΟΙΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

Το πώς θα κινηθεί η Αντιπολίτευση στον Δήμο Τρίπολης, είναι σίγουρα ένα ζητούμενο. Ένα άλλο ζητούμενο είναι και το πώς θα κινηθεί η Αντιπολίτευση τόσο στον Δήμο της Μεγαλόπολης, όσο και στον Δήμο Γορτυνίας. Με λίγα λόγια, και στις τρεις αυτές περιπτώσεις, προκύπτει ένα κοινό ερώτημα:

Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ

Όταν βλέπεις πως το πολιτικό σου μέλλον διαγράφεται σκοτεινό και ζοφερό, η μόνη λύση είναι να μπεις σε ομαδούλες και να συμμετέχεις σε «μυστικά δείπνα». Δεν είναι κακό. Όταν δεν μπορείς να κρατηθείς και να επιβιώσεις στο προσκήνιο,

ΤΥΧΗ

Μπορεί να μην είχε τύχη με τον Ρέππα ο Γορτύνιος Παρασκευάς, ποιος μας λέει όμως πως δεν θα ‘χει στο μέλλον με τον

ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ

Εγώ πάντως αν ήμουν Σμυρνιώτης, και για να μην μουχλιάσει η Δημαρχιακή μου ομάδα μέχρι να αναλάβει τα καθήκοντά της θα την έβαζα να προπονείται πρωί απόγευμα με τον

ΆΨΟΓΗ

Αν η συνεργασία του Τατούλη με τον Σμυρνιώτη θα είναι μία φορά άψογη, η συνεργασία Σάββα και Πέτρου

ΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ

Μπορεί να λοξοκοίταξε κάποια στιγμή προς Παυλή μεριά ο Καβουρίνος, όμως τι τον εμποδίζει τώρα να λοξοκοιτάξει και προς

ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ


Αυτό που είπε τις προάλλες σε μια συντροφιά ο Δημοσθένης, ότι δηλαδή στις επόμενες Δημοτικές εκλογές θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος (!!!)

ΘΥΣΙΕΣ

Η «Καλλικρατική» τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει θυσίες.

ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Όχι τίποτα άλλο, αλλά μια πιθανή αξιοποίηση του Νίκου Κωνσταντόπουλου,

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ

Η δημιουργία Αρκαδικού «Ντορικού πυρήνα» δεν μπορεί να γίνει με κάθετες πάσες από την... Αργολίδα.

ατλετικο αρης 2-1 vd

ατλετικο αρης 0-1 koke vd

link gia atletiko aris

http://www.rojadirecta.org/goto/www.webpctv.net/ch1.php

χαιντουκ αεκ 0-3 blanco vd

χαιντουκ αεκ 0-2 μανωλας vd

χαιντουκ αεκ 0-1 scocco vd

Αγροτική πολιτική


Δουλειά πολλή περιμένει από την πρώτη του νέου έτους τον εκλεγμένο περιφερειάρχη μας. Η δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας επιβάλλει περισυλλογή και  σοβαρότητα στις αποφάσεις. Ιδίως στον αγροτικό τομέα που δοκιμάζεται περισσότερο παντός άλλου. Έτσι στο πλαίσιο αυτό αποτελεί σημαντική  «πρόκληση» η απόφαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης  να επιδοτήσει με κοινοτικά κονδύλια αγροτικά προϊόντα της περιφέρειας ώστε να βγουν σε ξένες αγορές και να βρουν θέση στα ράφια των σούπερ µάρκετ, σε συνεργασία με τους συνεταιρισμούς. Γι αυτό και σύντομα πρέπει να συνταχθεί λίστα με τέτοια βασικά προϊόντα, λάδι, ελιές, οίνος, μήλα, ντομάτες, οπωροκηπευτικά κλπ. χαρακτηριστικά της περιοχής μας, που θα αποτελέσουν και τους πρεσβευτές μας στις ξένες αγορές.

Χαμογελάτε

- Τι έγινε με τον παπαγάλο που αγόρασες; Μίλησε;
- Μπα, όχι ο φουκαράς...
- Γιατί; Έχει τίποτε;
- Τίποτα δεν έχει, απλά δεν προλαβαίνει.

Αξιολόγηση

Δεν πρέπει να νοιώθουμε και πολύ ικανοποιημένοι από την αξιολόγηση που έκανε το υπουργείο υγείας, δια των καθηγητών κ.κ  Κυριόπουλου και Μανιαδάκη,  στα νοσοκομεία της χώρας και βάσει της οποίας το Παναρκαδικό παίρνει χαμηλό βαθμό σε δυο από τις τρεις αξιολογήσεις. Πιο αναλυτικά, στην Καθαρά Τεχνική Αποδοτικότητα (ΡΤΕ), αξιολόγηση που δείχνει αν η μονάδα παράγει με την ελάχιστη δυνατή ποσότητα πόρων και αντανακλά διοικητική ικανότητα, βαθμολογείται με  40.

Φασαρίες

Για μια ακόμη φορά στο προτελευταίο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης, της περασμένης Τρίτης κυριάρχησαν τα προσωπικά πάθη και οι γελοίες αντεγκλήσεις για το θεαθήναι, μεταξύ κάποιων συμβούλων της πλειοψηφίας. «Έκλεψαν» την παράσταση  οι «συνήθεις» ταραξίες  που εδώ και κάποια χρόνια βαρεθήκαμε να τους ακούμε με τις αθεμελίωτες απειλές τους και τα υπονοούμενα που εκτόξευαν σε βάρος συναδέλφων τους. 

atletiko madrid aris links





ΧΑΙΝΤΟΥΚ   ΑΕΚ 20:00 ΑΝΤ

ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΜΑΝΔΡΙΤΗΣ  ΑΡΗΣ 22:05 NOVA SPORTS 1

Πάνω στο αεροπλανοφόρο George Washington στην Korea (vd)

Ψάχνουν για φαγητό στα σκουπίδια. Τρίπολη Νοέμβριος 2010

Είναι ποτέ δυνατόν άνθρωποι να ψάχνουν για φαί στούς κάδους αποριμάτων και η δημοτική αρχή να διαθέτει 80.000 ευρώ για χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης.

το τελευταίο δημοτικό συμβούλιοΤρίπολης με τους απερχόμενους συμβούλους slideshow