Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Με την άδεια σου Αντρέα μου!

  Αν δεν έχεις εκλεγεί δεν μπορείς να έχεις άποψη και δεν μπορείς να κριτικάρεις αυτούς που έχουν εκλεγεί! Έτσι σχολίασε ο Αντρέας Λυκουρέντζος τις δηλώσεις Δρούτσα περί προνομίων των βουλευτών και καθεστώτος που έχουν δημιουργήσει!

Στο ΠΑΜΕ είναι περισσότεροι!

Που να το φαντάζονταν οι συνδικαλιστές πως θα έφτανε ώρα οι συγκεντρώσεις τους να συγκεντρώνουν λιγότερους πολίτες κι από αυτούς του ΠΑΜΕ! Τουλάχιστον εκεί μαζεύονται οι γνωστοί – άγνωστοι! Στο εργατικό κέντρο ούτε και αυτοί!  Εντέλει πρόεδρε μέσα μπήκατε αφού για να στήσετε μικροφωνικές και να βγάλετε φυλλάδια δώσατε λεφτάκια… 

Στα… παπάκια της Q Θόδωρε!

Που λέει ότι πρέπει να πληρώνω τα κινητά του Πάγκαλου;;;; δεν υπάρχει όριο; Δεν υπάρχει πλαφόν; Μπορούν αν μιλάνε όσο θέλουν να κάνουν ότι θέλουν και απλά το Ελεγκτικό να εγκρίνει εντολές πληρωμής έτσι απλά;;;; τα κινητά τα πληρώσαμε αμέσως, για μισθούς και συντάξεις ούτε λόγος! 

live stream greece vs malta 4-6-11 UEFA

1ος πηδάει ο Καπετάνιος!

Δεν υπογράφει λέει για ιδιωτικοποιήσεις ο Ρέππας και θα αποχωρήσει όχι απλά από το Υπουργείο αλλά από την πολιτική! Μεγάλη μπουκιά φάε Δημήτρη μου λόγο μεγάλο μην λές!

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ;

Ζει ο Βασιλιάς Αλέξανδρος; Ζει! Ζει το ΠΑΣΟΚ της Αρκαδίας; Μμμμμμ μάλλον ζει!  Αν δεν ήταν και αυτή η εκδήλωση  η σημερινή όχι θα έλεγα… αχ! Εποχές Μπρακουμάτσου αναπολεί το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα εις της Αρκαδίαν αφού ο νυν Τσιβουράκης ντροπαλός είναι;

Η κρίση είναι πρόκληση

Η κρίση είναι δεδομένη. Τη ζούμε καθημερινά, μέσα στο πετσί μας. Συνεπώς, δεν ωφελούν οι γενικεύσεις, οι εξάρσεις οι υποκινούμενες από το θυμικό, η μελαγχολία. Ασφαλώς και απαιτείται συστράτευση για την συνολική αντιμετώπιση του οικονομικού προβλήματος, καθώς και υπομονή σε μια περίοδο που έχουν έρθει τα πάνω κάτω.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 3-6-11

Πεζόδρομος – πάρκιγκ
Διαμαρτύρονται έντονα οι καταστηματάρχες της οδού Φιλελλήνων για τα θλιβερά χάλια στα οποία βρίσκεται ο πεζόδρομος από το καθημερινό παρκάρισμα των αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετούνται στη δουλειά τους. Η φωνή τους ακούστηκε για άλλη μια φορά από το δημοτικό ραδιόφωνο, 

Τουμπεκί ψιλοκομμένο από τον Νικολάου

Πανικός έχει γίνει με την Πορεία Ειρήνης, το καπέλωμα της από ΠΑΜΕ και ΚΚΕ , τα απίστευτα λεφτά που δόθηκαν γι  αυτήν ως επιχορηγήσεις και φυσικά για τα καπέλα και τις σημαίες που… πωλούνταν στην πλατεία Αγιο Βασίλη. Άσχετα αν για αυτά είχαν δοθεί χρήματα ! Βγήκε ο κ. Νικολάου λοιπόν εις την ΕΡΑ να μιλήσει για το σημερινό συλλαλητήριο που πάλι κοσμοπλημμύρα θα έχει.

Αθλητικά με φουλάρι , μην βάλεις γραβάτα όμως!

Να σε δω Πέτρο μου με αθλητικά και φόρμες και να κάνεις πεζοπορία στο Μαίναλο! Εκτός αν η πρόσκληση που απήυθυνες  για τη μέρα Περιβάλλοντος και την εξόρμηση της Περιφέρειας αφορά τους άλλους και όχι εσένα!

Όπως εγώ… έτσι και εσύ!

Γιατί επιμένει ο Σαββάκης; Μα γιατί θέλει να αποδοθούν οι ευθύνες στους πρώην Δημάρχους που σήμερα εμφανίζονται ως λευκά περιστέρια και ενώ στους  Δήμους  τους έχουν βρεθεί τέρατα!