Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΜΑΝΙΑ (ΑΥΤΟ)ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ


Έγιναν και καλώς έγιναν οι διαδηλώσεις κατά την επέτειο της δολοφονίας του άτυχου Αλέξη. Έγιναν και οι-καθιερωμένες και αναμενόμενες...-συγκρούσεις διαδηλωτών με τις δυνάμεις της Τάξης, έπεσαν οι... συνήθεις ψιλές, τα συνήθη δακρυγόνα και τα πιο συνήθη... μπινελίκια ένθεν κι ένθεν, έσπασαν κάποιες τζαμαρίες, είχαν κάτι να... δείξουν και τα κανάλια.

MILAN AJAX 0-1 LIVE STREAM

http://www.rojadirecta.org/goto/www.elcr9.com/2010/06/sports-en-hq.html

REAL OSER 2-0 RONALDO LIVE

http://www.rojadirecta.org/goto/calciohd.com/calcio/live6.html

ΡΕΑΛ ΟΣΕΡ LIVE LINK

http://www.rojadirecta.org/goto/calciohd.com/calcio/live6.html

ΜΙΛΑΝ ΑΓΙΑΞ LIVESTREAMING LINK

http://www.rojadirecta.org/goto/www.elcr9.com/2010/06/sports-en-hq.html

Το ξέχασαν;

Έχει ειπωθεί και σωστά πως ο τουρισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας. Η κάθε περιοχή, ο κάθε αρχαιολογικός χώρος  με τη δική του ιστορία, τις δικές του ομορφιές, τη δική του μοναδικότητα, αποτελεί τον μαγνήτη για ημεδαπούς και αλλοδαπούς επισκέπτες. Γι αυτό και η ανάδειξη σημαντικών μνημείων της περιοχής μας, εγκαταλελειμμένων   έως τώρα, όπως το στέγαστρο των ψηφιδωτών που βρέθηκαν στη Λουκού Δολιανών, στη βίλα του Ηρώδη Αττικού, με τη δημιουργία απαραίτητων συνθηκών, ώστε οι επισκέπτες μας να αποκομίζουν και να μεταδίδουν την καλύτερη δυνατή εικόνα, θα δράσει καταλυτικά και  πολλαπλασιαστικά, και θα συνδράμει αποφασιστικά στη συνολική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος. Με όλα τα συνακόλουθα οικονομικά οφέλη για την περιοχή.

Χαμογελάτε

Κάποια σημαντικά πράγματα που με δίδαξε η μαμά μου:  ΠΡΟΣΕΥΧΗ: "Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί."
ΛΟΓΙΚΗ
: "Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι είπα εγώ."
ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
: Αλλαξε βρακί, ρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε στο νοσοκομείο τι θα πουν οι γιατροί;"
ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ
: "Ωραίο πλύσιμο έκανες! Δεν βλέπεις τον σβέρκο σου που είναι μαύρος;"  ΩΣΜΩΣΗ: "Κλείσε το στόμα σου και φάε το φαΐ σου."

Ότι πει η δικαιοσύνη

Να μην  παραπέμψει τους γιατρούς που αναφέρονται στο πόρισμα  του ΟΓΑ για παράνομες συνταγογραφήσεις, στο πειθαρχικό συμβούλιο του ιατρικού συλλόγου, αποφάσισε ομόφωνα ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας. Τούτο  διότι, κατά τον Πρόεδρό του κ. Παπασταματάκη,  το πόρισμα έχει ελλείψεις και παρότι ζήτησαν επιπλέον στοιχεία από τον ΟΓΑ δεν τα έλαβαν. 

Επιτέλους

Ισοπεδώθηκε η Κάτω Αγορά και αναδείχθηκε, έστω και με τα μπάζα ακόμη,  ένας θαυμάσιος  δημόσιος ελεύθερος χώρος. Ταυτόχρονα και το νέο δημαρχείο δεσπόζει στο σημείο εκείνο. Όταν με το καλό πρασινίσει το μέρος, θα αποτελέσει ένα από τα καλύτερα σημεία αναφοράς της πόλης.

81 νεκροί κρατούμενοι στην Χιλή

81 νεκροί κρατούμενοι στην Χιλή απο πυρκαιά σε φυλακές στο Santiago.

Δεν έβαζαν goal στην kopenghagen.... τα έβαζαν στον παναθηναϊκό

Αυτός το είπε..

......Στις περιφερειακές εκλογές Πελοποννήσου νίκησαν οι πολίτες....

ΟΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ... ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ...

«Στραβάδια» είναι, δεν ξέρουν, και πρέπει να μάθουν. Γι’ αυτό και ξεκίνησαν να κάθονται στα θρανία προκειμένου να περάσουν από επείγοντα και ταχύρρυθμα «φροντιστήρια» για να ενημερωθούν για τα νέα τους πολλαπλά καθήκοντα και τις αυξημένες τους αρμοδιότητες. Το θέμα είναι βέβαια πόσοι απ’ αυτούς θα μάθουν, και πόσοι θα αποδειχθούν... σκράπες. Για τους πρώτους «Καλλικρατικούς» άρχοντες μιλάμε, δηλαδή για τους πρόσφατα εκλεγμένους περιφερειάρχες και Δημάρχους, που καλούνται μέχρι την 1η Γενάρη να εμπεδώσουν την «Καλλικρατική» μεταρρύθμιση, για να μην κάνουν γκάφες και τινάξουν το νέο οικοδόμημα στον αέρα.

ΕΔΕΣΜΑΤΑ


Τι ήταν βρε παιδί μου, κι αυτή η ιστορία με τις παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται φαρμακείο της Αρκαδίας αλλά και κάποιοι γιατροί...

werder bremen inter milano 1-0 vd


werder bremen inter milano 2-0 vd

werder bremen inter milano 3-0 vd


manchester united valencia 1-1 vd


barcelona rubin kazan 2-0 vd


kopenghagen panathinaikos 3-1 full highlights vd