Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Διαρροές στο νοσοκομείο Τρίπολης για πολλοστή φορά (video)

Τελικά .Τον υπολογίζει κανείς;

Ο γραμματέας της ΝΔ Λυκουρέντζος αναφερόμενος στην περίπτωση της Γορτυνίας, ήταν κάθετος και σαφέστατος, λέγοντας πως

Όταν θα «ξυρίζουν τον γαμπρό»...


 Την δεύτερη Κυριακή, και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Δημοτικών εκλογών στη Τρίπολη, «ξυρίζουν τον γαμπρό»! Και δεν θα τον «ξυρίσουν» μία, αλλά δύο και τρεις και τέσσερεις φορές, για να είναι το «ξύρισμα» βαθύ, και όχι επιδερμικό.

«ΑΛΛΑΛΟΥΜ» ΣΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ

Αν το ΠΑΣΟΚ είναι με την πλάτη στον τοίχο, στο Δήμο Τρίπολης, εν όψει δημοτικών εκλογών, ακριβώς το ίδιο είναι και η ΝΔ στην Γορτυνία, με όλη αυτή την ιστορία του Κούλη και του Αποσκίτη! Στο Δήμο Τρίπολης το ΠΑΣΟΚ δίνει χρίσμα στον Δελφάκη, και ο Παυλής μπαίνει στο παιχνίδι σας ανεξάρτητος. Στη Γορτυνία, η ΝΔ δίνει χρίσμα στον Κούλη, και ο Αποσκίτης αποφασίζει να «παίξει μπάλα» κι αυτός σαν ανεξάρτητος.

ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ

Κακά τα ψέματα. Με όλα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στο «πράσινο στρατόπεδο» εκτός από τον Σμυρνιώτη που βγαίνει σαφώς κερδισμένος από το «μπάχαλο», δικαιώνεται και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Γεωργακόπουλος

ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΤΕΛΑ

Σαν Αντιπεριφερειάρχη ήθελε να δει τον εαυτό του ο Βαλασόπουλος και όχι σαν υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο,

ΠΟΝΤΟΙ


Στις περιοδείες που κάνει ο Δράκος αγκαζέ με τον Μανδρώνη, αυτός που μαζεύει πόντους

ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

Επ’ ουδενί πρέπει να περάσει απαρατήρητη η εμφάνιση του Νίκου Κωνσταντόπουλου αδελφού του Νομάρχη, στον συνδυασμό του Σμυρνιώτη,

ΣΤΟΝ ΑΝΘΟ

 Πάντως, απ’ ότι μαθαίνω, ο Μπούρας, απέναντι στο ανθοπωλείο Μιχόπουλου-Τσιριγώτη, σκέφτεται να αντεπιτεθεί με... ανθοκομείο.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ

Δεν θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας, αλλά εδώ και κάτι μήνες γράφαμε για «ανθοδέσμες» μεταξύ Μιχόπουλου και Τσιριγώτη. Τελικά πέσαμε μέσα.

ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ

Όταν δύο πρόσωπα συναντιούνται σε ένα δωμάτιο για να μιλήσουν, και παρά το γεγονός ότι και οι δύο δεν θέλουν να διαρρεύσει προς τα έξω η συνάντηση

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΝΩΜΕΝΟ...

Με δήλωσή του ο Σάκης Λαγός γιος του Γιώργου Λαγού και μέλος της Περιφερειακής Πελοποννήσου του ΠΑΣΟΚ-υπεύθυνος νεολαίας, αναφέρει:

ΘΡΙΛΕΡ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΑΤΟΎΛΗ . ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ


Τρεις εβδομάδες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου η αγωνία των ψηφοφόρων της κεντροαριστεράς παράταξης του νομού μας πήρε τέλος με την επιλογή ως Αντιπεριφερειάρχη, από τον ίδιο τον κ. Τατούλη, του κ. Γιαννακούρα, πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για την καλύτερη επιλογή, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, μετά την επιμονή κάποιων υψηλόβαθμων κομματικών στελεχών στο πρόσωπο του κ. Μπαρούτσα, το οποίο απέρριπτε μετά βδελυγμίας ο επί κεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος».

Χαμογελάτε

 Ο Σήφης βλέπει το Μανολιό να ξύνει το αυτί του με το κλειδί του αυτοκινήτου του και του λέει:
- Μπρε συ σύντεκνε, αν δεις και δεν παίρνεις ομπρός, πες μου να σε σπρώξω!

Παρεμβάσεις διαλυτικές

Στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με την κατάθεση των συνδυασμών στα Πρωτοδικεία να έχει ολοκληρωθεί και το κυβερνητικό κόμμα στο νομό μας δείχνει έντονα σημάδια «νευρικής» κρίσης, αστάθειας και έλλειψης αυτοπεποίθησης. Στο συνδυασμό Τατούλη, μια σημαντική επιλογή από  μέρους του υπονομεύτηκε από  σκληρές κομματικές προτάσεις, για πρόσωπο που σίγουρα δεν μπορούσε να συμπορευτεί με τον ίδιο, ενώ  εξ αιτίας αυτής της συμπεριφοράς «τσαλακώθηκαν» και κάποιες άλλες υποψηφιότητες μεγίστου βεληνεκούς από τον ίδιο χώρο.  

Δημοτικός αστυνόμος

Μια 27χρονη γυναίκα, κάτοικος Τρίπολης, υπήρξε συνεργός της ληστείας, που έγινε  τη περασμένη Παρασκευή  στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στη πλατεία Κολοκοτρώνη, καθώς περίμενε και παρέλαβε με το αυτοκίνητό της τους τρεις  δράστες για να τους μεταφέρει σε άλλο χώρο.

Ο Σούπερ τυφώνας Meghi κτυπά άγρια τις Φιλιππίνες

Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρος


4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΚΥΠΡΟΥ
Τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1950 έφθασαν στην Κύπρο μια ομάδα επισκεπτών από την Αρκαδία. Διευθετήθηκε να δουν τον τότε Μητροπολίτη Πάφου κ. Φώτιο για να συζητήσουν μαζί του και να υποβάλλουν τα σέβη τους. Και αυτός τους υποδέχθηκε στην Μητρόπολη Πάφου λέγοντάς του : «Καλωσορίζω του Μητροπολίτες».

Στην Πάφο αναδείχθηκαν οι δεσμοί Αρκαδίας και Κύπρου


Το κύρος, οι αξίες και οι σκοποί της Διεθνούς Αρκαδικής 
Εταιρείας επιβεβαιώθηκαν στη διάρκεια του 4ου Διεθνούς Συμποσίου του που διοργάνωσε και φιλοξένησε ο Δήμος Πάφου από την Παρασκευή 8 μέχρι την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010 στην κοσμοπολίτικη πόλη της Κύπρου όπου ίδρυσε και εγκαταστάθηκε πριν τρεισήμισι χιλιάδες χρόνια, ο βασιλιάς της Τεγέας Αγαπήνορας με τους συντρόφους του επιστρέφοντας από την Τροία.

Ζωντανή αναμετάδωση .χορευτική μουσική απο το web

Watch live streaming video from trkradio at livestream.com

ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΘΥΜΟΣΟΦΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΟΤΣΙΑΝΗΣ:  ποιεί την ανάγκη φιλοτιμία. / Δε δίνει έναν ΠΑΡΑ / Ο άμωρος λόγος κι ο κάλπικος ΠΑΡΑΣ μένει στο νοικοκύρη.

ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ

"Ελευθεροτυπία". Έκδοση Κυριακάτικης, 17/10/2010, σελίδα "Παρασκήνια"

 "Μαλλιά κουβάρια" έχει γίνει στο Δήμο Τρίπολης το ΠΑΣΟΚ. Το επίσημο ΠΑΣΟΚ μαζί με τη Δημοκρατική Αριστερά στηρίζουν την υποψηφιότητα του δικηγόρου Ν. Δελφάκη. Όμως "σιωπηρά" ο τοπικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ στην πλειονότητά του υποστηρίζει τον συνδυασμό του πρώην υποψηφίου βουλευτή του Κινήματος Δ. Παυλή.

Συνδιασμός δυνατή Πελοπόννησος

Υποψήφιοι Αρκαδίας

Υποψήφιος αντιπεριφεριάρχης Κωνσταντίνος Μανδρώνης

συνδιασμός νέα Πελοπόννησος για την Αρκαδία

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης: Γιαννακούρας Ευάγγελος