Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ξέχασαν την Κυνουρία

Η σύμβαση που υπεγράφη προχτές για την μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης από δίκτυα του Αναβάλου, με επεκτάσεις υφιστάμενων δικτύων σε περιοχές πού έως και σήμερα δεν έχουν καλυφθεί από αυτά, με κατασκευή υπόγειων σωληνωτών δικτύων,

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 30-6-11

Επέτειος – Βραβεύσεις
Από την Ένωση Τριπολιτών Αττικής ανακοινώνεται πως και φέτος θα εορτάσει την ιστορική επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στην Παλαιά Βουλή, με ομιλητή τον  διακεκριμένο ιστορικό-συγγραφέα κ. Σαράντο Καργάκο, ο οποίος θα παρουσιάσει πολλά ενδιαφέροντα και τεκμηριωμένα γεγονότα που σχετίζονται με την Άλωση.

Γάτος γράφει, γάτος σκούζει 30-6-11

 Για ποιόν χτυπά η καμπάνα Δήμαρχε;
Τι άραγε εννοεί ο Δήμαρχος Σμυρνιώτης όταν λέει «δεν έχουμε ευθύνη για τα προβλήματα που θα προκύψουν αν ο σκουπιδότοπος στο Πλάτωμα κλείσει» που θα κλείσει την Τρίτη από τους κατοίκους; Κι αν δεν έχεις την ευθύνη Δήμαρχε μου έχεις στα χέρια σου την καυτή πατάτα! Ποια πατάτα; Αυτή που λέει που θα πας τα σκουπίδια την Τρίτη το μεσημέρι και την Τετάρτη και όλες τις ημέρες! Αλλά.. ψιλά γράμματα! Άντε Δήμαρχε μου το ταξιδάκι στο Πάινε και έχει ο Θεός!

Οι συγκρούσεις στο Σύνταγμα απο το CNN. VD Θέλουμε δουλιά...

Τα ρουθούνια έκαιγαν, η αναπνοή κοβόταν, το δέρμα έτσουζε

«Καλώς ήρθατε. Πλατεία δακρυγόνου», γράφει έξω από τη στάση του μετρό στο Σύνταγμα. «Καλώς ήλθατε στη Χούντα του Μεσοπρόθεσμου!» γράφει η έκτακτη ανακοίνωση της πλατείας.
Εν μέσω καταιγισμού εκρήξεων, χημικών αλλά και μουσικής, η πλατεία-σύμβολο άντεξε.

Ο παπάς η καλόγρια και η κουβέρτα

Ένας παπάς και μία καλόγρια χάνονται σε μία χιονοθύελλα κι εκεί που περπατούσαν εντελώς αποπροσανατολισμένοι ξαφνικά βλέπουν ένα ωραίο σπίτι.
Ανοίγουν την πόρτα και μπαίνουν μέσα, αλλά δεν ήταν κανείς.
Δεν πειράζει σκέφτηκαν και πήγαν να κοιμηθούν, αλλά υπήρχε μόνο ένα κρεβάτι κι έτσι ο παπάς το παραχώρησε στην καλόγρια και θα κοιμόταν ο ίδιος στο πάτωμα μέσα σε έναν υπνόσακο.

Τα ονόματα των 155 δοσίλογων που ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο. Αρκαδία να χαίρεσαι τους δικούς σου!!!!!!!!!!!!

ΡΕΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ


  1. Ραγκούσης Νικολάου Ιωάννης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ragousis@pasok.gr
  2. Παναρίτη Ιωάννου Ελένη (Έλενα) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www.prosperityunbound.com
  3. Μόσιαλος Αρχοντή Ηλίας ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www2.lse.ac.uk/LSEHealthAndSocialCare/LSEHealth/whosWho/profiles/eamossialos@lseacuk.aspx