Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Η τέχνη της πολιτικής

Θα συμφωνείται ασφαλώς πως ένας από τους λόγους για τους οποίους έχουμε βρεθεί εδώ όπου έχουμε βρεθεί είναι και το ότι πολλοί πολιτικοί δεν έκαναν και μερικοί συνεχίζουν να μην κάνουν τη δουλειά τους. Και ποια είναι η δουλειά των πολιτικών; Η πολιτική. Η μετουσίωση δηλαδή σε συγκεκριμένη δράση των απόψεών τους, στο πλαίσιο της πραγματικότητας - η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Η τέχνη αυτή, όταν κυβερνάς, προϋποθέτει ότι ασκείς την εξουσία που κατέχεις, που σου έχει εκχωρηθεί.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 4-8-11

Νηπιαγωγεία
Τη μεταστέγαση πέντε νηπιαγωγείων αποφάσισε, ύστερα από εισήγηση της σχολικής επιτροπής υπό τον κ. Καλτεζιώτη, το δημοτικό συμβούλιο. Πρόκειται για τα:
1ο νηπιαγωγείο, επί της οδού Μητροπολίτη Δανιήλ που μετακινείται στο κτίριο που
βρίσκεται επί των οδών Γρηγορίου Ε΄ 24 και Αρβάλη, ιδιοκτησίας Κληροδοτήματος Σχίζα. 2ο νηπιαγωγείο, επί της οδού Αίθρας 3, που μετακινείται σε ανεξάρτητο κτήριο (Γυμναστήριο) του 4ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης, στην παλιά Ακαδημία. 6ο νηπιαγωγείο, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, που μετακινείται στο 7ο Δ.Σ Τρίπολης, επί της οδού Αταλάντης 42. 9ο νηπιαγωγείο, επί της οδού Λαγοπάτη 20, που μετακινείται στο 10ο Δημοτικό, επί της οδού Αρακλόβου 12. 13ο νηπιαγωγείου, επί της οδού Στ. Ρολογά, που  μετακινείται στο 3ο Δημοτικό, επί της οδού Αγ. Τρύφωνα 18.

Olympiacos Piraeus vs West Bromwich Albion live stream 4-8-11


PAOK Saloniki vs Valerenga IF live stream 4-8-11

live stream Olympiacos Volos vs Differdange 4-8-11

περί πάτων....και άπατων VD

live stream Aris Thessaloniki vs Al Hilal Saudi FC 4-8-11

Μήπως είναι ¨μαστούρης¨ο πρωθυπουργός ; ; ; ;

Μία από τις ελάχιστες εξαγγελίες του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου που γίνεται πράξη θα είναι αυτή για την πλήρη αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών ουσιών! Το 'πε και το 'κανε... Τι κι αν του πήρε αρκετά χρόνια, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ξέχασε τις δηλώσεις του περί αποποινικοποίησης της χρήσης χασίς.


Αλλωστε το έχει πει και ο ίδιος δημοσίως. Μιλώντας στο ΚΛΙΚ το 1997, ως αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών τότε, είχε εξομολογηθεί ότι στα χρόνια της Αμερικής ακόμα είχε και ο ίδιος δοκιμάσει μαριχουάνα και πρότεινε την καλλιέργεια χασίς στο.....
σπίτι!