Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Κουκουλοφόροι (προβοκάτορες;;;)ξηλώνανε μάρμαρα για πετροπόλεμο με τα ΜΑΤ. 36 αστυνομικοί τραυματίες VD

Δηλώσεις Αλέξη Τσίπρα για την συνεργασία ΠΑΣΟΚ & ΝΔ. Μόνη διέξοδος είναι οι εκλογές VD

Χαμογελάτε

Ήταν ένας Γερμανός, ένας Γάλλος και ένας Έλληνας σε μια σύναξη. Ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά τους ο Χριστός. Αγγίζει τον Γερμανό και εκείνος λέει:
- Αχ, μου πέρασε ο πόνος στον αυχένα που τον είχα χρόνια.

Γ. Παπανδρέου: αν εγώ είμαι το βάρος, παραιτούμαι!

Την πρόθεσή του να κάνει στην άκρη και να μην μετέχει στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας διεμήνυσε ο Γ. Παπανδρέου στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εφόσον θεωρείται ότι εκείνος είναι το βάρος.

Ο Παπακωνσταντίνου στον κόσμο του!

Βοά ο κόσμος από το πρωί σήμερα… πορείες, εκδηλώσεις, σενάρια για κυβέρνηση εθνικής ενότητας και παραίτηση Παπανδρέου, σενάρια που μετέφερε ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Υπουργός Οικονομικών όμως μάλλον είναι στον κόσμο του!

Και η Παπαρήγα το χαβά της

Εκλογές θέλει η Αλέκα αρνούμενη να δώσει νομιμοποίηση σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Για ποια κυβέρνηση μιλάς ρε Αλέκα;;; και εκλογές να γίνουν  , αυτοδυναμία πάπαλα! Πάλι θα χρειαστεί να συνεργαστούν!

Πάμε για οικουμενική κυβέρνηση χωρίς Παπαδρέου;;;

Πιθανή σύσταση οικουμενικής κυβέρνησης ή κυβέρνησης ευρύτερης συνεργασίας συζητούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Και στη μέση… λούμπα!

Κόσμος πολύς φαινόταν στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο… αν κοιτούσες όμως  καλά  θα διαπίστωνες πως πίσω από το πανό δεν υπάρχει κόσμος αλλά μια.. λούμπα με νερό!!!!!

1000 άνεργοι την ημέρα!

Αυτός είναι ο πραγματικός αριθμός! Και μετά μας λέει ο Οδυσσέας για τις 800 θέσεις προσωρινής εργασίας, για 5 μήνες , της… ασπιρίνης που εξήγγειλε πριν 2 μήνες από την Τρίπολη η Κατσέλη! 800 μερικώς απασχολούμενοι με 500 κάτι ευρώ και ασφάλιση, για 5 μήνες!

Και καλά.. βόμβα!

Οκ το ξέρουμε ότι τα τηλεφωνήματα για βόμβα στα δικαστήρια είναι φάρσες! Εκεί στην αστυνομία όμως σκεφτείτε και το ενδεχόμενο.. να μην είναι!

Μεγαλόπολη.. sos!

Την συνηθίσαμε τη λέξη σε σχέση με τη ΔΕΗ αλλά να που εδώ την κλέβει η αυτοδιοίκηση. Θυμήθηκαν Μπούρας και Τσιριγώτης να φαγωθούν και η μια επιστολή ν απαντάει στην άλλη! Σήμερα δε έχουν και Δημοτικό Συμβούλιο… θα φαγωθούν και εκεί;

corriere della sera Σκηνές απο τα επεισόδια στο Σύνταγμα VD

Το CNN για τα επεισόδια στο Σύνταγμα VD

live streaming απο πλατεία Συντάγματος. Επεισόδια μεταξύ, αγανακτισμένων πολιτών, ματ, αντιεξουσιαστών. 15-6-11