Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

«Η Ρωσία έδινε δάνειο, η Ελλάδα αδιαφόρησε»(Ο Jefrey A.Papadreou o προδότης)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΟΥΜΑΣ

Του ΘΑΝΑΣΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ
Η Ρωσία ήταν έτοιμη από τις αρχές του 2010 να παράσχει δάνειο με ευνοϊκούς όρους και η Ελλάδα αδιαφόρησε, δήλωσε στην «Ε», λίγο μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, ο Ιβάν Σαββίδης, βουλευτής της Κρατικής Δούμας, επικεφαλής της 5ης Περιφέρειας του ΣΑΕ και «τσάρος του Ροστόφ», στις όχθες του Δον.

Στα δάκτυλα του χεριού το μέγεθος του...πέους

   
Μια ματιά στο σχετικό μήκος του δείκτη και του παράμεσου δακτύλου ενός άντρα μπορεί να αποτελεί καλή ένδειξη για το μέγεθος του... πέους του, σύμφωνα με νοτιοκορεάτες επιστήμονες.
Όπως ανακάλυψαν, η αναλογία μεταξύ του δεύτερου και του τέταρτου δακτύλου του δεξιού χεριού φαίνεται να συσχετίζεται με το μήκος του πέους τεντωμένου σε κατάσταση χαλάρωσης – με την χαμηλότερη αναλογία μεταξύ των δύο δακτύλων να υποδηλώνει μεγαλύτερο πέος.

Ζητούνται εξηγήσεις

Η παραίτηση Μαλαπάνη, σκληρή και ηχηρή, από μακρού όμως αναμενόμενη, λόγω διαφορετικών πολιτικών αντιλήψεων, προκαλεί προσωρινά έντονους κλυδωνισμούς στο όχημα διοίκησης της Περιφέρειας, σε μια στιγμή που η πλήρης  μεταφορά  αρμοδιοτήτων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση προς αυτήν βρίσκεται σε εξέλιξη. Αλλά,  ως συνήθως συμβαίνει, πολύ σύντομα, ο θόρυβος καταλαγιάζει και όλα συνεχίζουν  το δρόμο τους.
Δεν ξέρουμε τι παρενέργειες θα έχει η διαμάχη αυτή στα αυτοδιοικητικά της Περιφέρειας. Το πιθανότερο καμία. Ίσως κάποιοι κομματικοί στο κυβερνών κόμμα  να αναθαρρήσουν και να επαναφέρουν στο προσκήνιο τις θαμμένες εδώ και καιρό, προεκλογικές αντιρρήσεις τους για την  επιλογή Τατούλη. Και κάποιοι άλλοι κομματικοί αντίπαλοι να τρίβουν από χαρά τα χέρια τους για τις «συγκρούσεις» που παρατηρούνται στη «Νέα Πελοπόννησο», μιλώντας για «ενός ανδρός αρχή», «η οποία κινείται στα όρια της θεσμικής εκτροπής».

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 14/7/11


Γιατί τον  «άδειασε»;
Τι τελικά εξόργισε τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη και «άδειασε» κυριολεκτικά τον Χρ. Μαλαπάνη, ωθώντας τον σε παραίτηση; « Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Τατούλης αντέδρασε έντονα όταν ο Χρήστος Μαλαπάνης, στην εισήγησή του, έκανε... απευθείας ανάθεση του έργου στην Κοινοπραξία «Μορέας», που κατασκευάζει την Εθνική Τρίπολη-Μεγαλόπολη-Καλαμάτα.
Ο περιφερειάρχης, επειδή δεν ήθελε να δοθεί η εντύπωση πως η περιφέρεια προωθεί επιχειρηματικά συμφέροντα, ξεκίνησε τις διαδικασίες για την αναβολή της συζήτησης.
Κατά αυξημένη πλειοψηφία, τελικά, και με τις ψήφους της παράταξης του Μεσσήνιου Δημήτρη Δράκου, ενεκρίθη το αίτημα Τατούλη, και κατά οι επικεφαλής των άλλων παρατάξεων Νίκος Γόντικας και Θανάσης Πετράκος, οι οποίοι αποχώρησαν από τη συνεδρίαση επειδή δεν πήραν θέση για την εισήγηση Μαλαπάνη». Πηγή: aftodioikisi.gr

Γίναμε ένας απέραντος οίκος ανοχής!

Ραγδαία αύξηση της πορνείας ειδικά στο κέντρο της Αθήνας. Δεκάδες ιερόδουλες , μικρής ηλικίας , ξεχύνονται στα στενά του κέντρου της Αθήνας και προσφέρουν.. ηδονή! Η είδηση ερμηνεύεται με δυο τρόπους.  Από τη μια η.. στάνταρ δουλειά, η εύκολη δουλειά (αν βέβαια μπορείς να την κάνεις) κι από την άλλη η απίστευτη διάθεση και όρεξη για σεξ! Ποια κατήφεια, ποια κακή διάθεση; Όλες αυτές οι ιερόδουλες για να υπάρχουν σημαίνει πως έχουν αντικείμενο εργασίας και για να έχουν αντικείμενο εργασίας σημαίνει πως η λίμπιντο είναι στα ύψη… ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας έχει βάλει κόκκινο φωτάκι και προσφέρει απόλαυση και ικανοποίηση σ ένα επάγγελμα χωρίς κρίση; Ίσως!

Επιστολή στον Παπανδρέου: Τιμή μου να υποστώ πολιτική δίωξη ειδικά απο εσένα.


  ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.
Για τον φασισμο με τον οποιο τρομοκρατεις την χωρα.
Για την φτωχια που προσπαθεις να επιβαλλεις στους Ελληνες.
Για την προδοσια και το ξεπουλημα σου.
 
ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΥΘΕΩΣ:
 
ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παιχνίδι με τις λέξεις και… τα νεύρα μας;

Ακούς τον πρωθυπουργό της χώρας και ειλικρινά πιστεύεις πως βρίσκεται σε μια άλλη χώρα! Ενδεχομένως βέβαια συνειδητά εκείνος  να έχει επιλέξει να πιστεύει πως βρίσκεται σε μια άλλη χώρα… κάτι σαν τον ψυχίατρο – ψυχολόγο – ψυχαναλυτή που σε καλεί να μεταβείς σ ένα όμορφο μέρος που σου δίνει χαρά! Έτσι λοιπόν και ο Πρωθυπουργός μας είναι σε μια άλλη χώρα γι αυτό άλλωστε και μιλά για εργασία εντατική μέσα στο καλοκαίρι, γι αυτό κάνει λόγο για βιώσιμη ανάπτυξη και γι αυτό θεωρεί πως ο Υπουργός Οικονομικών του και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του «έπαιξε» με τις λέξεις όταν μίλησε για επιλεκτική χρεωκοπία..

Λυβίη. Συνεργείο του CNN ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά VD