Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

aek zenith 0-3 vd

aek zenith 0-2 vd

aek zetith 0-1 .Η αεκ με τον blanco χάνει penalty και αμέσως μετά ο Bucharof 0-1 vd

bayer leverkusen atletiko madrid 1-1 vd

juventus mancester city 1-1 vd

ΤΟ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ

Μπορεί να βρισκόμαστε με το... περίστροφο της οικονομικής κρίσης στον κρόταφο, το Αρκαδικό στοιχείο όμως δεν κωλώνει πουθενά. Το αντίθετο: Σκίζει στην κυριολεξία. Διαπρέπει σε όλους τους τομείς. Ότι κι αν κάνει, το κάνει καλά. Είτε ασχολείται με τα βαπόρια, τις κατασκευές και την αιολική ενέργεια, είτε ασχολείται με... τρίχες, δηλαδή με την κομμωτική, παίρνει άριστα. Δύο τέτοια χαρακτηριστικά παραδείγματα, παρουσιάζει σήμερα το «ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ», με στοιχεία λίγο πολύ άγνωστα στο ευρύ κοινό.

Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ (2)


Κυρίαρχος πολιτικός ρυθμιστής στην Αρκαδία ο Πέτρος, και ταυτόχρονα, κυρίαρχος καις την Τοπική Αυτοδιοίκηση του νομού. Βρείτε μου έστω και έναν Δήμαρχο, με τον οποίο δεν θα τα πάει καλά. Έστω και έναν...

Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ


Απ’ όποιας πλευρά κι αν το δεις, καταλήγεις στο ίδιο πράγμα. Ότι είτε έτσι, είτε αλλιώς, ο Τατούλης είναι πλέον ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στην Αρκαδία. Και όχι μόνο ο κυρίαρχος, αλλά και ο απόλυτος πολιτικός ρυθμιστής. Και ξέρετε πότε θα αποδειχθεί αυτό; Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ

Αν ο Βαλασόπουλος γουστάρει μια φορά να είναι μελλοντικά υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας, ο Μανδρώνης γουστάρει δέκα! Και δεν το λέμε τυχαία αυτό. Ναι μεν ο Βαλασόπουλος πήρε πέντε χιλιάδες ψήφους περίπου, στις πρόσφατες Περιφερειακές εκλογές, όμως κι ο Μανδρώνης

ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ;

Συγκινητική η τελετή παράδοσης και παραλαβής μεταξύ του Νομάρχη Κωνσταντόπουλου και του Αντιπεριφερειάρχη Γιαννακούρα. Ποιο «γραφείο τελετών» την είχε αναλάβει;

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ

Αλήθεια, πως θα «τσουλήσει» η ζωή μας από δω και πέρα, χωρίς Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, Δημοσθένη Σωτηρόπουλο, και Αλέκο Κοτσιάνη; Θα μας λείψουν, ή μήπως τώρα που θα έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο στην διάθεσή τους, θα φροντίσουν να μην τους στερηθούμε;

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

θα γίνουμε όλοι οι Έλληνες με την κατάσταση που βιώνουμε, με τα μέτρα που (μας) παίρνει η κυβέρνηση, όλα υπέρ του λαού... Και κρίνουμε τα μέτρα και εξετάζουμε τα μέτρα και τα μετράμε τα μέτρα να βγάλουμε άκρη, οπότε, πού θα πάει, θα την κατακτήσουμε την επιστήμη, θα γίνουμε οικονομολόγοι!

aris rosenburg 2-0 akim fatih

Τον ξέσκισαν οι αστυνομικοί τον άνθρωπο στην Ρώμη κατα την διάρκεια των επεισοδίων. vd

juventus mancester city 1-0 vd

Η μητέρα δολοφονήθηκε. Το μωρό προς πώληση; vd

aris rosenburg 1-0 cesarec vd

Η δύναμη της τέχνης

Αποτελεί σαφή διαπίστωση, όχι μόνο για αυτούς που ασχολούνται με οποιαδήποτε μορφή τέχνης, αλλά και για τους ελαφρώς υποψιασμένους,  πως ο πολιτισμός, γενικά, αποτελεί ένα ασφαλές αντίδοτο στην σημερινή τοξική εποχή μας.
Το βλέπει κανείς  στα πρόσωπα όσων κινούνται στα θέατρα, στους κινηματογράφους, στις συναυλίες, αλλά και στις δημόσιες συζητήσεις «περί κρίσης», στις ποιητικές ή λογοτεχνικές βραδιές μετά μουσικής που ξεπηδούν αναπάντεχα.

Χαμογελάτε


Σε ένα μπαρ: 
- Δε μου λες ρε χικ! νεαρέ, σε ποια χικ! περιοχή μένεις; Χικ!  - Εγώ μένω στον χικ! Πειραιά. Εσύ; 
- Κι εγώ ρε συ χικ! Σε ποια οδο; Χικ!  - Χικ! Κολοκοτρώνη 19 χικ! Εσύ; 
- Κι εγώ χικ! ρε φίλε!

Παρανομίες

Αναλυτικό το προχθεσινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας real.gr,  για την υπόθεση των παράνομων συνταγογραφήσεων από φαρμακείο της περιοχής μας, που ξεσκέπασαν ελεγκτές του ΟΓΑ. Σύμφωνα με αυτό:  «Η αξία των φαρμάκων κοστολογήθηκε στα 107.940,86 ευρώ και 999 απ’ αυτά αξίας 30.341 ευρώ είχαν επικολληθεί σε συνταγές ασφαλισμένων του ΟΓΑ. Στο φαρμακείο βρέθηκαν επίσης 21 βιβλιάρια υγείας ασφαλισμένων, μία πλαστή σφραγίδα με στοιχεία γιατρού και 67 περίπου συνταγολόγια, με συνταγές που είχαν χρεωθεί εν αγνοία τους ακόμη και σε ζευγάρι που κατοικεί μόνιμα στην Αμερική!.

Μανούλια πλένουν αεροπλάνα (vd) για να φτιάξει και η διάθεση μας

Σας έχει σιχαθεί ο Ελληνικός λαός. 300 Σπαρτιάτες δόξασαν την Ελλάδα 300 καθ... την πούλησαν