Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

real madrit vs barcelona 0-2 η κόκκινη κάρτα του Jose Pinto και τα δύο γκόλ του Messi VD

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 27-4-11

ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
 Μέρες καταλλαγής, κατευνασμού των παθών και συγχώρεσης οι πασχαλινές, επιβάλλουν ταπεινότητα και εσωτερική αναζήτηση. Και, όσο κι αν δεν αγγίζουν πολλούς, επιβάλλουν, μέσω της παράδοσης και των λαϊκών ηθών, στον καθένα δεύτερες και τρίτες σκέψεις και- γιατί όχι;- αναθεωρήσεις και αυτοαναιρέσεις. 

live stream Real Madrid vs FC Barcelona 27-4-11

Real Madrid vs Barcelona ... Jose Mourinho Δεν κρατώ μαγικό ραβδί..VD

Real Madrid vs Barcelona ..Guardiola . Θα τα πούμε στο γήπεδο.VD

Όταν ο Πέτρος χαιρέτησε τον Αντώνη!


Δεν μπορείς να πεις! Ψύχραιμος , ψυχραιμότατος ο Περιφερειάρχης εκτέλεσε το καθήκον του αλλά και έφερε σε δύσκολη θέση το Σαμαρά ο οποίος επιτρέψτε μου αλλά δεν νομίζω ότι πασχαλιάτικα ήθελε να δει τα μούτρα του Τατούλη. Στο πρόσωπό του βλέπει και θα βλέπει την ήττα στην αιρετή περιφέρεια γι αυτό, αν δεν κάνω λάθος κιόλας,

Καθίστε στο σπίτι σας επιτέλους τοΠάσχα!!!!

Δεν τον χουν καταλάβει όχι! Ότι ζούμε στο 2011 και ότι ο κόσμος θέλει δεν θέλει έχει πια ξυπνήσει… συνεχίζουν να περιδιαβαίνουν άνετοι τη χώρα, να χαμογελούν και να χαιρετούν, με προσωπικό ασφαλείας βεβαίως μπας και σκάσει κανέναν γιαουρτάκι από πουθενά… τις κακές συνήθειες όμως δεν τις κόβουν!

Δημήτρη μου, Δημήτρη μου!

Δεν σας είπα! Έσκασε μύτη την πασχαλιά και ο τέως νομάρχης, ο τελευταίος της Αρκαδίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος… όχι- όχι δεν πεθύμησε την Πλατεία Άρεως… απλά είπε και εκείνος να συμπεριληφθεί στο  μπούγιο που θα συνόδευε τον Σαμαρά στην πασχαλινή του επίσκεψη στην Τρίπολη!

Αλλού παπάς αλλού τα… ράσα!

Έχω  μπερδευτεί! Πως γίνεται να λαμβάνεις email από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, να αναγράφει κιόλας πως προέρχεται από τον Υποδιοικητή κ. Λαουδιά και μέσα να έχει δελτίο τύπου της ΑΔΕΔΥ για την εκδήλωση που συνδιοργανώνει με το

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 26-4-11

Πίστη και απιστία
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Ευρώπη συζητάει, τα τελευταία χρόνια κάτι που στο παρελθόν δεν ήταν προς συζήτηση. Το θέμα της πίστης. Και την αναγκαιότητα  της πίστης και τις διεξόδους που προσφέρει στο να καταλαγιάζει ο φόβος του ανθρώπου. Μπορεί κάποιοι διανοούμενοι να σκάλιζαν το νου, αλλά για τους απλούς ανθρώπους η πίστη ήταν συνυφασμένη με την ύπαρξή τους.