Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Παθαίνουμε. Μαθαίνουμε;

Μια συγκλονιστική έκθεση των αποτελεσμάτων τροχαίων ατυχημάτων, με ρεαλιστικό τρόπο μέσω τρακαρισμένων οχημάτων, αλλά και  μέσω φωτογραφιών, θα υποδέχεται μέχρι τέλος του μηνός,  όλους όσοι πηγαίνουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας και κυρίως τους μαθητές της πόλης μας  στους οποίους και απευθύνεται αυτή η καμπάνια.
Σκοπός της είναι η ενημέρωση όλων πάνω σε θέματα πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων καθώς και η ευαισθητοποίηση ατόμων νεαρής ηλικίας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 29-9-11

«Φωνές νερού…»
Από 6 έως 9 -10-11 , η ΛΘ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων απευθύνει πρόσκληση σε όλους για μια γιορτή ανοικτών μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, εκεί όπου τα μνημεία συμβιώνουν αρμονικά με τη φύση. Το κεντρικό θέμα του εορτασμού έχει τίτλο "Φωνές νερού μυριάδες", τίτλος εμπνευσμένος από την ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη, που αναφέρεται στην ποικιλία τόσο των μορφών του νερού και του υδάτινου τοπίου όσο και της έμπνευσης που αυτά χάρισαν στα ανθρώπινα έργα.

Αχ αυτά τα αυτονόητα!

Τι μας είπε ο αγαπητός εισαγγελέας κύριος Ιωάννης Τέντες; Πως είναι αυτονόητη η επέμβαση των αστυνομικών αρχών στα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη σε περιπτώσεις που διαπράττονται αδικήματα!

Γίνε και εσύ πρωθυπουργός, Μπορείς!


Μοιάζουν να είναι σε άλλο κόσμο! Στο δικό τους! Εκεί που ήταν τόσα χρόνια εκεί και παραμένουν αδιαφορώντας για το χάος που υπάρχει γύρω τους. Ακούς καθημερινά δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης , πολύ δε περισσότερο μετά τις δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ να μιλούν γι αυτοδύναμη κυβέρνηση και για μια Ν.Δ η οποία θα κερδίσει τις εκλογές όταν αυτές γίνουν!