Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ισπανία . Puerta del sol. Κίνημα αγανακτισμένων πολιτών (κατά του μνημονίου). ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ vd

«Αποστρατικοποίηση» του αεροδρομίου. Τρίπολη

Διαχρονικό ζητούμενο αποτελεί η ενίσχυση του τουρισμού στην κεντρική και ανατολική Πελοπόννησο με συγκεκριμένες  δράσεις και ενέργειες της πολιτείας. Το τελευταίο διάστημα  σημαντικά επενδυτικά σχέδια - κυρίως από τον ιδιωτικό τομέα – περιμένουν κάποιες κινήσεις στον τομέα των μεταφορών, για να λάβουν  σάρκα και οστά και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή μας, ενώ κάποια άλλα ετοιμάζονται να θέσουν και αυτά το στίγμα τους.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 24-5-11

Οφειλόμενη απάντηση Τα κείμενα μιλούν από μόνα τους. Το δελτίο τύπου της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, που εστάλη σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ πλην της στήλης αυτής, απάντηση της οποίας αποτελεί,  δεν χρειάζεται σχολιασμό ή ανταπάντηση. Επιβεβαιώνει με ενάργεια την οδύνη του σχολίου  μας, που αποπειράται να αντικρούσει.

O Barack Obama στο Buckingham Palace στο λονδίνο VD CNN

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Οι επικεφαλείς του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου προχώρησαν στην ανάρτηση πανό στα προπύλαια της βουλής.  

Δεν είναι σχολείο το συμβούλιο κ. Νικολάου!

 Τι σαι συ και τι μαι γω κατάντησε το συμβούλιο και ένας αγώνας ποιός θα μιλήσει πιο πολύ ασχέτως τι θα πεί και εξηγούμαι!  Τις διευκρινιστικές ερωτήσεις του κατέθετε ο Δ. Παυλής για τον προϋπολογισμό χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν αγανάκτησε ο κ. Νικολάου για το χρόνο ομιλίας του Δ. Παυλή. «να δείτε τι σας περιμένει μετά»

Ήρθαν μαζί, έφυγε μόνος του!

Μαζί με τον Σαββάκη έδωσε συνέντευξη ο Σμυρνιώτης σήμερα για τον προϋπολογισμό. Μόνο που ο Σαββάκης δεν μίλησε στην διάρκεια αυτής, ούτε και απάντησε σε ερωτήματα… όταν ο Δήμαρχος τελείωσε και αποχώρησε από την αίθουσα τότε ο Σαββάκης άρχισε τα… γκάζια!

Ωραία μας τα πες!

Κι αφού πάω , σκέφτηκε, ας έχω κάτι να πω και εγω! Ένα μεγάλο θα βρε αδερφέ! Για τον κύριο Ρήγα λέω, τον αγαπητό Υφυπουργό της Περιφερειακής ανάπτυξης, που μας ήρθε στο Επιμελητήριο για τον αναπτυξιακό αλλά πήγε και σε μια κομματική εκδήλωση…

Έπεσαν οι τιμές στα καύσιμα!

Ε αυτό κι αν είναι είδηση! Η βενζίνη στα πρατήρια της Ναυπλίου έπεσε κάτω από το 1,70! Θα μου πείτε καιρός ήταν! Βέβαια και καιρός ήταν! Κουράστηκαν οι έρημοι να βλέπουν τους οδηγούς να πηγαίνουν και να σχηματίζουν ουρές στα πρατήρια στο δρόμο της Σπάρτης τα οποία κρατούσαν και κρατούν χαμηλά τις τιμές…

Η θωρακισμένη Cadillac του Μπάρακ Ομπάμα, κόλλησε σε δρόμο του Δουβλίνου VD


 
Το σούπερ όχημα, βρήκε στη ράμπα της εισόδου της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Δουβλίνο!
Κανείς δεν κατάφερε να το ξεκολλήσει.

Τέλος εποχής

Για μια ακόμη χρονιά διεξήχθησαν οι φοιτητικές εκλογές στο πανεπιστήμιο της πόλης μας σε κλίμα υποτονικό για να εκλεγούν  οι εκπρόσωποι των φοιτητών στο, αενάως υπό σύγκληση και ουδέποτε, από το 1995, σε συγκρότηση Πανσπουδαστικό Συνέδριο, και τα όργανα συνδιοίκησης των ανώτερων και ανώτατων ιδρυμάτων. Η διαδικασία, ως συνήθως, τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώθηκε «μεταξύ συγγενών και φίλων».

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 24-5-11

Μας «γράφουν»Δεν ξέρουμε ως που θα φτάσει η σιδερένια πυγμή του αντιδημάρχου κ. Καρλή, στο ζήτημα της εφαρμογής των κείμενων διατάξεων για ευταξία στο δήμο. Οι πρώτες κινήσεις που καταγράφονται πάντως στην πλατεία Αρεως, πέραν εκείνων της μερικής συμμόρφωσης  του πεζόδρομου, δείχνουν αυθαιρεσία και τσαμπουκά απροκάλυπτο. Η γραμμή που έχει τεθεί ως όριο για τα τραπεζοκαθίσματα, μπροστά από τα μαγαζιά, ακολουθείται πιστά από όλους,  πλην Λακεδομονίου, προφανώς γιατί έχει μπάρμπα στην Κορώνη, που του εξασφαλίζει ασυλία στο Δήμο και του παρέχει όλες τις διευκολύνσεις, - μέχρι και πεζοδρόμιο, από κολονάκια προστατευμένο.