Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Έλεγχος σε όλα

Η βούληση είναι δεδομένη, στα λόγια τουλάχιστον, από το δημοτικό συμβούλιο. Όλοι θέλουν και όλοι δηλώνουν  ξεκάθαρα και σε κάθε τόνο, να πραγματοποιηθεί έλεγχος για τα στοιχεία της απογραφής στο δήμο Τρίπολης. Το ίδιο και το Υπουργείο Εσωτερικών, έστω και με καθυστέρηση, που δεν ήταν ανάλογη με εκείνη των δαπανών του Πάσχα, 

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 8-6-11

Στον εισαγγελέα; Καταπέλτης φαίνεται πως είναι το πόρισμα που πραγματοποίησαν οι  Ελεγκτές Υγείας στο Παναρκαδικό νοσοκομείο σχετικά με την αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από την προηγούμενη διοίκηση. Τα στοιχεία που κατατίθενται σε βάρος του πρώην διοικητή στοιχειοθετούν την ποινική του δίωξη παράλληλα με  την πειθαρχική δίωξη κάποιων υπαλλήλων του νοσοκομείου. Αναμένομεν.

Τα κουνούπια θα συζητηθούν live;

Κατεπείγουσα πρόσκληση περιφερειακού συμβουλίου για την Παρασκευή στις 15:00 όχι δεν έχουμε πόλεμο αλλά.. συναγερμό ένεκα κουνουπιών! Μοναδικά θέματα της ημερήσιας διάταξης τα κουνούπια και η αντιμετώπισή τους!

Ο Γεωργακόπουλος, ο Γιαννόπουλος και το μούσι του!

Κουβεντούλα έγινε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης και για τις φυλακές που δεν έγιναν. Ο Κώστας Γεωργακόπουλος ο οποίος είχε ξεκινήσει τον αγώνα για να μην έρθουν στην Τρίπολη, μας υπενθύμισε ότι έχει υποστεί διωγμούς γι αυτόν του τον αγώνα , προσωπικούς κ επαγγελματικούς, βαριά οικονομική ζημιά αλλά και..

Τι πίνετε στα γραφεία τύπου;;;

Ο ιός των γραφείων τύπου χτύπησε  και το Δήμο. Μετά την συνεδρίαση της Ολομέλειας του συνδυασμού Τατούλη που θα γινόταν Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011 (ημερομηνία ανύπαρκτη), το ορθογραφικό λάθος της γραμματέως του Πρύτανη με τις «αίολες» που έγραψε αντί έωλες ,

Ο Δήμος σαν άλλος… Διογένης!

Ψάχνει ηλεκτρολόγο όπως ο Διογένης έψαχνε άνθρωπο με το φανάρι του! Να δω το Σμυρνιώτη να βγαίνει με το φανάρι και τι στον κόσμο! Για την αναζήτηση ηλεκτρολόγου στο Δήμο μιλάω.. προκήρυξη έχει βγει για προσλήψεις αλλά όσοι προσέρχονται δεν έχουν άδεια ασκήσεως … κ η απορία μου είναι:

Μας έκανε και χάρη!

Πάλι τα ίδια, τα γνωστά για τις εργασιακές σχέσεις, την αντίθεσή του στα ελαστικά ωράρια και τις 2μηνες συμβάσεις μας είπε ο καθηγητής Νικολάου… αφού όμως είναι για προσλήψεις θα ψηφίσω θετικά είπε στο τέλος, κάνοντας μα στην χάρη!

Στο γάμο πήγε όμως!

Σαφώς και οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι πολύ σημαντικές! Γι αυτό κ ο Ρέππας βρέθηκε στο γάμο της Νίκης Λαλιώτη στα Δολιανά το Σάββατο , ευκαιρία να πατήσει και λιγάκι τα Αρκαδικά εδάφη, αφού λιγάκι ανεπιθύμητος να το πω, νιώθει ο Υπουργός στην εκλογική του Περιφέρεια… στο γάμο πήγε λοιπόν, στα υπόλοιπα;