Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Διαχρονική η συνεργασία ΜΑΤ κουκουλοφόρων. Χανιά 7-12-09 VD

Διαχρονικό φαίνεται ότι είναι το φαινόμενο συνεργασίας των ΜΑΤ με τους κουκουλοφόρους.
Μετά το αποκαλυπτικό βίντεο του Alter, που προκάλεσε σάλο καθώς εμφανίζει αστυνομικούς να προστατεύουν και να φυγαδεύουν στη Βουλή άτομα που έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και κρατούν λοστάρια, νέο βίντεο δείχνει ότι δεν είναι καινούργιο φαινόμενο η σχέση της αστυνομίας με κουκουλοφόρους ή μασκοφόρους.

Α.Τσοχατζόπουλος: Με 216 ψήφους υπέρ αποφάσισε η Βουλή την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του

Με 216 ψήφους υπέρ, 9 κατά και 7 παρών η Βουλή αποφάσισε στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Άκη Τσοχατζόπουλου για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας, ενώ για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες υπερψήφισαν 215, καταψήφισαν 9 και 8 δήλωσαν παρόντες.
«Ειλικρινά δεν νιώθω ούτε οργή, ούτε λύπη. Είμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου. Γιατί δεν με παραπέμπει το κόμμα μου. Αυτό δεν είναι το κόμμα μου, δεν είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν θα μπορούσε ποτέ να καταστεί συνώνυμο του μαρτυρίου του ελληνικού λαού».

Η θεραπεία

Μια γυναίκα έρχεται στο σπίτι και λέει στο σύζυγό της: «Θυμάσαι εκείνους τους πονοκεφάλους που είχα όλα αυτά τα χρόνια; Λοιπόν,
πάνε!!!». «Δεν υπάρχουν πλέον πονοκέφαλοι; Τι συνέβη; " ρωτά ο σύζυγος. Η σύζυγός: «η κουμπάρα μας η Βάσω με παρέπεμψε σε έναν υπνωτιστή.