Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση συνδυασμού Τρίπολη πρωτεύουσα του Μοριά στο Πνευματικό κέντρο

Χαμογελάτε


Τους  πρωθυπουργούς  Ομπάμα, Κάστρο και  Παπανδρέου επισκέπτεται μια μέρα  ο Θεός και τους λέει: Εγώ ο παντοδύναμος Θεός σας ανακοινώνω  ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από το ανθρώπινο είδος. Κάθισα 7 μέρες και σας έπλασα; Ε! Λάθος μου έπρεπε να καθίσω περισσότερες! Για αυτό θα έρθω σε ένα μήνα να σας καταστρέψω.

Θέλουμε προγράμματα

Κατά την επίσημη παρουσίαση του προγράμματός του ο διεκδικητής του θώκου της περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Τατούλης υπήρξε σαφής και αναλυτικός ως προς το δέον γενέσθαι για την ανάπτυξη της περιφέρειας.  Οι ακαδημαϊκοί  δάσκαλοι που παρέστησαν,  παρουσίασαν ένα αναλυτικό πρόγραμμα πάνω στο οποίο μπορεί κανείς να σταθεί , να μελετήσει και να πράξει αναλόγως.

Ο τυφώνας Meghi καταστρέφει στις Φιλιππίνες τις φυτίες ρυζιού

τι τους συνδέει

Και οι δύο κρίθηκαν και εξαπατήθηκαν από τα κόμματά τους για την δημαρχία πέφτοντας θύματα εσωκομματικών συγκρούσεων. Έγιναν και οι δύο εξ απονομής αντιπεριφερειάρχες.

Ηρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.

                                                           ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΨΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ      ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
«Ηρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα. Ηρθε η Πολιτική Ανοιξη να καταβροχθίσει τη Νέα Δημοκρατία»
 

Τατούλης. Αποδεικνύει ότι ξέρει καντάρια πολιτική μπάλα (το πρόσωπο της ημέρας)


Για άλλη μια φορά ο Τατούλης αποδεικνύει ότι ξέρει καντάρια πολιτική μπάλα. Ότι δεν βρίσκεται τυχαία για πολλά χρόνια στην πρώτη θέση (η διάρκεια κάνει τους πολιτικούς άνδρες). Εξηγούμεθα: