Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

olympiakos volou vs paok 0-1 vierinha play offs 12-5-11 VD

Άγριο ξύλο των ΜΑΤ σε διαδηλωτή 11-5-11 VD

φονικός σεισμός στην Ισπανία VD

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι,  έχασαν τη ζωή τους σήμερα λόγω σεισμικής δόνησης 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 18:47 τοπική ώρα, 6 km νοτιοδυτικά της πόλης Lorca.

Μπρος στο κέρδος τι ναι η κρίση!

Έβλεπες σήμερα έξω από τα γερμανικά super market  Ούτε δείγμα για πάρκινγκ. Στο δε ελληνικών συμφερόντων της Αλ. Σούτσου 5 αμάξια μετρημένα! Η φτήνια τρώει τον παρά Έλληνες και παρ ότι έχετε κρίση κοιτάζετε ναξεζουμίσετε τον συνάνθρωπο για να βγάλετε και πάλι κέρδος υπέρ του δέοντος! κοσμοσυρροή.

Μπουλούκι οι αστυνομικοί!


 Να είναι ένας, να είναι δυο, να είναι τρείς! Μα πόσοι να ναι πια;;;; βγαίνουν για ελέγχους ή για να κάνουνε παρέα;;;; έξω από το Αποστολοπούλειο το απόγευμα είχαν στρατοπεδεύσει στην κυριολεξία οι αστυνομικοί λές και ανέμεναν τον Λάντεν να πιάσουν!

Τους την έφεραν!

Είναι να γελάς με αυτήν την κόντρα εργατικών κέντρων και ΠΑΜΕ!Κ δεν φτάνουν οι χωριστές συγκεντρώσεις αλλά είναι και οι… δολιοφθορές! Το ΠΑΜΕ είχε σημείο συνάντησης την Πετρινού και το εργατικό κέντρο την Ααγίου Βασιλείου… στην δε Πετρινού είχε μπει το πανό μέρες πριν την απεργία! Οιτου εργατικού κέντρου όμως από τη Δευτέρα κιόλας έσκασαν μύτη στην Πετρινού, ανέβασαν το ιχ με τη ντουντούκα.

Είπα και εγω!

Ξεκινούν οι πανελλαδικές και χιλιάδες μαθητές δίνουν τη μάχη για να μπουν στα Πανεπιστήμια, αν και η έξοδος από αυτά και η μετέπειτα πορεία είναι πια το ζητούμενο… τέλος πάντων οι εξετάσεις είναι γεγονός το ίδιο και τα μηνύματα!

Τι Λωζάνη τι… Κοζάνη!

 Μια έκτακτη συνέντευξη τύπου ήταν η αιτία που η υφυπουργός Χριστοφιλοπούλου δεν συναντήθηκε με την αντιπροσωπεία της Γορτυνίας που έφτασε στο Υπουργείο επι τούτου! Θέμα οι συγχωνεύσεις των σχολείων!

Οδική ασφάλεια

Πριν από ένα δυο χρόνια, η Αρκαδία κατείχε μιας από τις πρώτες θέσεις  στα τροχαία ατυχήματα. Το τελευταίο διάστημα  παρατηρείται πτωτική τάση στον αριθμό των τροχαίων ατυχημάτων και των θυμάτων τους, εξαιτίας της αλματώδους αύξησης στις τιμές των καυσίμων, οπότε οδηγούμε λιγότερο και ακολουθούμε συντηρητικότερο και αμυντικότερο στυλ οδήγησης, με το οποίο δεν εξοικονομούμε απλά βενζίνη, αλλά προκαλούμε και λιγότερα ατυχήματα. 

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 11-5-11

Χρεοκρατία
Χθες Τετάρτη 11 Μαίου 2011 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων παρουσίασε  το ντοκυμαντέρ “Debtocracy- Χρεοκρατία”, στα εντευκτήρια του συλλόγου (Μητρ. Δανιήλ 2Γ).
Το DEBTOCRACY αναζητά τα αίτια της κρίσης χρέους και προτείνει λύσεις που αποκρύπτονται από την κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Οικονομολόγοι, δημοσιογράφοι και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο περιγράφουν τα βήματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην παγίδα του χρέους- τη χρεοκρατία.