Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Υποδομές υγείας

Είναι γνωστό πως η ωρίμανση και η έγκαιρη δημοπράτηση έργων του ΕΣΠΑ στο χώρο της υγείας αποτελεί βασική  προτεραιότητα για την πολιτεία και ταυτόχρονα μοναδικό αναπτυξιακό εργαλείο στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάμε.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 27-5-11

«Το όνειρο του σκιάχτρου»
Θεατρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, στον ένατο χρόνο παρουσίας της στα πολιτιστικά δρώμενα της Αρκαδίας,  βιώνει το παραμύθι μέσα από το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Το όνειρο του σκιάχτρου» που παρουσιάζει από χθες Πέμπτη 26 Μαίου 2011 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου. 

Σύντροφοι… σιωπήστε!

Μην δουν κινητοποίηση που να έχει συμμετοχή και απήχηση εκεί να την οικειοποιηθούν και να της βάλουν ταμπέλα! Ας αφήσουν οι διάφοροι κομματικοί την προσπάθεια να αποκομίσουν οφέλη από τους αγανακτισμένους!

Περιφερειακή μου συνείδηση… αν υπήρχες!

Αυτό θα γίνετε τώρα; Ο ένας νομός θ ανταγωνίζεται τον άλλον και ο κάθε τοπικός σύμβουλος ή αντιπεριφερειάρχης θα κόπτεται για την δική του ενότητα; Και που πήγε η περιφερειακή συνείδηση;;;; 

2 σε 1 σαν το σαμπουάν!

Επισήμως είμαστε στην αντιπυρική περίοδο, ο εξοπλισμός κατεγράφη και είναι ετοιμοπόλεμος. Άραγε στο όχημα πυροπροστασίας που είχε γίνει δωρεά στο δήμο Λεβιδίου μπήκε ο εξοπλισμός που είχε αφαιρεθεί;;;  γιατί είχε αφαιρεθεί;

Είδες που πέφτουν;

Όλα είναι θέμα ανταγωνισμού και ροής! Είδαν οι βενζινάδες του κέντρου τα ευρώ να πηγαίνουν στα φτηνά βενζινάδικα του δρόμου της Σπάρτης και αποφάσισαν να ρίξουν τις τιμές.

Τα απόνερα του Μαλλιαροπούλειου

Απο μέσα κούκλα και απ έξω… μην πω! Ο εξωτερικός χώρος του Μαλλιαροπούλειου δεν έχει ακόμα διαμορφωθεί και έτσι τα απόνερα μετά από κάθε ψιλή βροχούλα λιμνάζουν στην είσοδό του δίνοντας μια εικόνα ε όχι και τόσο καλή!

Δηλώσεις Α. Σαμαρά μετά την συνάντηση των αρχηγών. VD (Στρατηγική φόβου και τρόμου απο την κυβέρνηση)

Ολοκληρώθηκε το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. ¨Η καρέκλα κάποιων ειναι πάνω απο την Ελλάδα¨. Καρατζαφέρης

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ στίς πλατείες της Ελλάδας VD (27-5-11)

                                                                                                   
Χιλιάδες αγανακτισμένοι πολίτες παρέμειναν για δεύτερη ημέρα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και παρά τη βροχή στο Σύνταγμα, διαμαρτυρόμενοι για τις συνέπειες από την εφαρμογή του μνημονίου. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Παρασκευή στις 20.00. Το παρόν στη συγκέντρωση της Πέμπτης έδωσαν παρέες νέων, οικογένειες, ηλικιωμένοι, σχολικές τάξεις με δασκάλους, ποδηλάτες. Η διαδήλωση ήταν απόλυτα ειρηνική. Με επευφημίες έγινε δεκτή από τους διαδηλωτές η σημαία της Ιταλίας, που έφερε -στα ιταλικά- το σύνθημα «σιωπή, μην ξυπνήσουμε τους Ιταλούς».


Πηγή:www.capital.gr


Συνελήφθη ο MLADIC CNN

   

Ένας κόσμος σπατάλης, χλιδής, σαπίλας και παρακμής. Η Ελλάδα των λίγων

Επιτέλους"! 
Αυτό αναφώνησε ο πρόεδρος του  ΣΕΒ Δημ. Δασκαλόπουλος, μετά το
πρόσφατο διάγγελμα του πρωθυπουργού. Ενθουσιάστηκε από τη σκληρότητα
των μέτρων που εξαγγέλθηκαν. Τώρα που μπήκαμε  σε επιτήρηση θα  πλέει
σε πελάγη  ευτυχίας.

Ποιος έλεγχος;

Υπέρογκα ποσά οφειλών καταστηματαρχών στο δήμο Τρίπολης αλλά και «ορφανά» τιμολόγια, χωρίς  στοιχεία παραλαβής έργου και τιμολόγια που απορρίφθηκαν ως  «εκτός συμβάσεως» αποκάλυψε προ μηνών  ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών του δήμου, για τα οποία ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών ζήτησε τον έλεγχο από τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης ώστε να αποδοθούν εκεί που πρέπει οι ευθύνες.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 26-5-11

Παραδοσιακά τραγούδια
Συγκίνηση και νοσταλγία πλημύρισαν την αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης προχθές το βράδυ, Δευτέρα 23 Μαίου 2011. Παλιά, αλλά όχι λησμονημένα, σμυρναίικα και νησιώτικα τραγούδια απόλαυσαν οι – όχι πολλοί, αλλά τυχεροί – παριστάμενοι.

Ο Μοριάς και η παγανιά του στο διαδίκτυο!

Δεν πρόλαβαν να βγούν στον «αέρα» τα νέα περιφερειακά ενημερωτικά site, και μας πετάνε στα μούτρα στατιστικά, επισκεψιμότητα  και νούμερα! Επειδή λοιπόν είναι πολύ εύκολο να γίνετε… νούμερα εξ αρχής χαλαρώστε λιγάκι! Εξ άλλου εξ όσων είδα αναπαραγωγή δελτίων τύπου κάνετε και τίποτα άλλο μέχρις ώρας… μήπως να βάζετε καλύτερα εσείς απ ότι οι άλλοι κ σας προτιμούν;;;;

Αποφάσισε βρε αγόρι μου τελικά!

Στην αρχή μας είπε ότι τα έψαχνε! Τώρα μας λέει ότι δεν είναι αξιόπιστα! Θ αποφασίσεις Πέτρο αγόρι μου τελικά τι ακριβώς συμβαίνει με τους εξοπλισμούς πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης;;; αλλά θα μου πεις δεν το πες εσύ αλλά οι Διοικητές πυροσβεστικής.. ναι αλλά εσύ το έβγαλες με ντουντούκα ,

Νευράκια κύριε Πολύζο μου;;;;

Μυγιάγγιχτοι έγιναν οι κυβερνώντες , υπουργοί, υφυπουργοί και γενικοί γραμματείς! Στέκονται μπροστά στα μικρόφωνα και θέλουν να πουν μόνο όσα θέλουν… αν γίνουν ερωτήσεις ενοχλητικές για το Image που θέλουν να περάσουν νευριάζουν… παίρνουν υφάκι και μας υπενθυμίζουν ότι εδώ βρίσκονται για άλλο λόγο!

Συγκέντρωση αγανακτισμένων περιφερειακών συμβούλων!

«δεν  φιμώνει το προεδρείο κανέναν!» αυτή ήταν η απάντηση του Πουλοκέφαλου, προέδρου του περιφερειακού , στην οργισμένη επιστολή Πετράκου! Ξέρετε τώρα για εκείνη την επερώτηση που από τις 26 Φλεβάρη δεν λέει ν απαντήσει ο Τατούλης και ο Πρόεδρος να περιλάβει στην ημερήσια διάταξη…

Θα μας .. βγάλετε το μάτι!

Εσείς που καταπιάνεστε με τα δελτία τύπου… ζητάμε το έλεος σας!!!! Αν δεν ξέρετε , ρωτήστε! Ανοίξτε ένα λεξικό! Βάλτε το κείμενο στο word  να σας το διορθώσει, πατήστε βρε αδερφέ τη λέξη στο Google και αλήθεια σας λέω θα σας βγάλει τη σωστή ορθογραφία!