Κυριακή 1 Μαΐου 2011

«Όχι άλλο .. κάρβουνο» by sabbas sabbakis!

Σήριαλ έγινε το.. κάρβουνο της Τρίπολης εκείνο που χρειάστηκε για να ψηθούν οι οβελίες στην πλατεία Άρεως και όχι μόνο. Το πληρώσαμε 2,20; Ή το πληρώσαμε 0.75 συν ΦΠΑ; Άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος και κάπως έτσι το.. κάρβουνο έγινε φίρμα υποσκελίζοντας εκείνο του Νίκου Κούρκουλο!

Ακούσατε ακούσατε!!Η ΣΦΗΚΑ γίνεται περιφερειακή!

Δεν ξέρετε τι σας λέω;;; κακώς! Η ΣΦΗΚΑ ήταν μέχρι πρότινος εφημερίδα εβδομαδιαία της Κορινθίας. Από το επόμενο Σ-Κ και ενώ έχει αναστείλει  εδω και λίγες εβδομάδες την έκδοσή της, επανακυκλοφορεί ως περιφερειακή έκδοση πιά! Κι αφού πια «όλοι είμαστε Πελοποννήσιοι» όπως λέει και ο Περιφερειάρχης , τέτοια μορφή παίρνουν και τα ΜΜΕ.

Άλλο «χαϊδεύω αυτιά» κ άλλο «ευλογώ γένια»!

Διάβασα σε new blog της Κορινθίας για το θεματάκι  με το διαδικτυακό χώσιμο στον Τατούλη , κειμενάκι που έγινε αναπαραγωγή μέχρι εκεί που δεν παίρνει και μιλά για την παρουσία της Κόρης του περιφερειάρχη στο Γραφείο Τύπου…

Ο γιός και τρία εγγόνια του Καντάφι θύματα αεροπορικής επιδρομής VD

Ο ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι επέζησε τελικά από την επιδρομή των αεροσκαφών του ΝΑΤΟ, αργά το βράδυ του Σαββάτου στην πρωτεύουσα της χώρας,  Τρίπολη, αλλά ο νεώτερος από τους γιούς του ο Σαίφ αλ - Άραμπ και τρία από τα εγγόνια του, έχασαν τη ζωή τους, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μούσα Ιμπραίμ.
Ο Ιμπραίμ ανέφερε ότι ο Σαίφ ήταν πολίτης και όχι μέλος των ενόπλων δυνάμεων της Λιβύης, ήταν 29 ετών και σπούδαζε στη Γερμανία

Chelsea 2-1 Tottenham 30-04-2011 vd

Real Madrid 2-3 Zaragoza 30-04-2011 -VD

Real Sociedad 2-1 Barcelona 30-4-11 VD

atromitos vs aek 0-3 High lights Goal,episodia,dilosis, aponomi Kypelou VD