Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Fukushima: Καπνοί συνεχίζουν να βγαίνουν από τους αντιδραστήρες. H ακτινοβολία στα υψη.100.000 πάνω απο το κανονικό VIDEO

Λονδίνο. Βίαια, επεισόδια στους δρόμους αστυνομίας διαδηλωτών vd

paok vs maroussi 75-72 VD

live stream paok vs maroussi Costa Coffee basketball 27/3/11 (ke link)

Mαρτυρία της Λίβυας Eman al-Obeidy «Με βίασαν 15 στρατιώτες του Gaddafi VDΣύμφωνα με πληροφορίες η al-Obeidy εισέβαλε λαχανιασμένη με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης σε χώρο του ξενοδοχείου Rixos όπου ανταποκριτές του ξένου Τύπου έπαιρναν το πρωινό τους. Η γυναίκα με κομμένη την ανάσα πρόλαβε να πει σε κάποιους δημοσιογράφους ότι βιάστηκε επανειλημμένα από 15 στρατιώτες τους Καντάφι.

malta vs greece στιγμιότυπα από το παιγνίδι. φωτο.v.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έπιασε σπουδαία απόδοση και μάλιστα έμεινε με δέκα παίκτες στο 85΄λόγω αποβολής του Παπασταθόπουλου με απευθείας κόκκινη κάρτα. Παρόλα αυτά στην τελευταία φάση του αγώνα ήρθε η κεφαλιά του Βασίλη Τοροσίδη να λυτρώσει την ελληνική ομάδα, χαρίζοντας της τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

Στα υψη η Ακτινοβολία (10.000.000)φορές πάνω απο το φυσιολογικό στην Fukushima

Ακτινοβολία σε επίπεδα  ρεκόρ στον υπ 'αριθμόν 2 πυρηνικό αντιδραστήρα στο εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής Φουκουσίμα Daiichi . Είναι 10 εκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από την κανονική.

26-03-2011 - Germany 4-0 Kazakhstan (Euro 2012) video