Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Παιδική χαρά το Περιφερειακό Συμβούλιο

Λίγο η κουβέντα, λίγο το μέσα έξω , λίγο και κάποιες τοποθετήσεις και δεν άργησε να… χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι ο Περιφερειάρχης. «Δεν ερχόμαστε για να καλαμπουρίσουμε ούτε για να βγάλουμε τα απωθημένα μας εδώ. Ερχόμαστε για να είμαστε δημιουργικοί» είπε ο Περιφερειάρχης στον Γόντικα και.. εγένετο ησυχία! Καμία απάντηση από πλευράς Γόντικα. Λέτε να είναι άρρωστος;

live streaming panathinaikos vs Lech Poznan (19:00) 11-7-11

17 νεκροί και δεκάδες τραυματίες απο την έκρηξη στην Κύπρο VD CNN


Κύπρος. Τεράστια έκρηξη με δεκάδες νεκρούς VD

Βιβλική καταστροφή προκάλεσε έκρηξη που έγινε στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στη Λεμεσό της Κύπρου, λίγο πριν από τις 06:00. Πληροφορίες κάνουν λόγο για είκοσι νεκρούς, εκ των οποίων οι πέντε είναι πυροσβέστες, και μεγάλο αριθμό τραυματιών, τουλάχιστον 30. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ανταποκριτές, η καταστροφή στην περιοχή είναι τεράστια, ενώ τα ασθενοφόρα, λόγω αδυναμίας προσέγγισης, φθάνουν σε κάποιο σημείο περιμετρικά της βάσης, στο οποίο μεταφέρουν τους τραυματίες, για να τους παραλάβουν.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, «υπήρχαν 98 εμπορευματοκιβώτια πυρίτιδας, πήραν φωτιά τα δύο και σημειώθηκαν πολύ μεγάλες εκρήξεις». Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ρωσικής κατασκευής πολεμικό υλικό του συριακού κράτους, που είχε κατασχεθεί από ρωσικό πλοίο πριν από τρία χρόνια και φυλάσσονταν σε ακατάλληλες συνθήκες. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι το υλικό προοριζόταν για το Ιράκ.