Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

epithesi opadou tou PAS ston vezyridi (OFI) vd

Tο καλλίτερο γκόλ για το 2010 απο την FIFA βραβείο ferenc puskás

Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά σπινάροντας στο πάγο VD

Χαμογελάτε

Ένας καλοντυμένος κύριος περπατάει αμέριμνος τη νύχτα:
Ξαφνικά, πίσω από ένα δέντρο, πετάγεται ένας κουκουλοφορεμένος, του κολλάει το πιστόλι στα πλευρά και του ψιθυρίζει: 
- Τα λεφτά σου και γρήγορα!
- Μα τι λες; αντιδρά ο κύριος, ξέρεις ποιος είμαι εγώ;

Πεζοδρόμηση, άμεσα.

Αν πραγματικά επιθυμεί  η νέα δημοτική αρχή την αναβάθμιση του κέντρου της πόλης μας, η αρχή πρέπει να γίνει τάχιστα, με την πεζοδρόμηση αυτού ακριβώς του ιστορικού της κέντρου.
Είναι  μία προοπτική την οποία όλο και περισσότεροι θεωρούν ως τη  μόνη ικανή για να το καταστήσει και πάλι κέντρο εμπορικής δραστηριότητας, απαλλαγμένο από τις δυσλειτουργίες εκείνες που το έχουν οδηγήσει στη σημερινή υποβάθμισή του. Η διαδικασία αυτή πρέπει να αρχίσει με την απαγόρευση της κυκλοφορίας, από σήμερα κιόλας,  που τα αποτελέσματα είναι  νωπά, καθώς προηγήθηκε  το δεκαπενθήμερο κλείσιμο λόγω των εορτών των Χριστουγέννων. Ξέρουμε πως θα υπάρξουν αντιδράσεις από καταστηματάρχες, αναμενόμενες άλλωστε, όμως επί τέλους ας κατανοήσουμε πως δυο τρεις επιχειρηματίες δεν μπορούν να φρενάρουν την ανάπτυξη μιας ολόκληρης πόλης.

Ανάδειξη προτάσεων. Τσακωνία

Δυναμικά ξεκίνησε τη θητεία του ο νέος δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Μαρνέρης. Πιάνοντας την άκρη του νήματος από τον πολιτισμό, με επιστολή που έστειλε στους δημάρχους Αργους και  Βόρειας Κυνουρίας τους καλεί σε μια από κοινού προσπάθεια ώστε: « να αναπτύξουμε, μέσα σε πνεύμα συναντίληψης - αλληλεγγύης και αδελφοσύνης, γόνιμες σχέσεις συνεργασίας μεταξύ μας στον τομέα της ιστορικής κληρονομιάς και του πολιτισμού, με καταληκτικό στόχο την ουσιαστική ανάδειξή τους.  Στο πλαίσιο αυτό, σας παρακαλώ να προωθήσουμε μαζί και να υποστηρίξουμε το ΘΕΜΑ: ΑΡΓΟΣ: Η αρχαιότερη πόλη της Ευρώπη.  ΤΣΑΚΩΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ: Η αρχαιότερη διάλεκτος στην Ευρώπη. ΤΣΑΚΩΝΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ: Ο αρχαιότερος χορός στην Ευρώπη.

Αναζητούνται παραδείγματα

«Υπάρχει μια γνωστή παροιμία που λέει η «φτώχεια φέρνει γκρίνια». Και όταν ξεκινάει η γκρίνια, το ζητούμενο είναι να βρεθεί ο φταίχτης. Και δυστυχώς σε περιόδους μεγάλων κρίσεων εάν δεν υπάρξουν φωτεινά παραδείγματα που να δείξουν το δρόμο για το «καλώς πράττειν», το πρώτο σύμπτωμα είναι η διχόνοια.  Σε μια εποχή που τα σλόγκαν κυκλοφορούν αβίαστα, όπως ότι οι πολιτικοί είναι «κλέφτες», οι δημοσιογράφοι «ρουφιάνοι», οι δημόσιοι υπάλληλοι «κοπρίτες», οι ελεύθεροι επαγγελματίες «λαμόγια» και οι νέοι «απολιτίκ», τίθεται ένα βασικό ερώτημα: με ποιους θα προχωρήσει τελικά αυτή η χώρα για να υπερβεί την κρίση;  

pierikos panthrakikos 2-1 (gkogkoulias, perperidis ) VD

pierikos panthrakikos 1-0 miloskovic vd

rally dakar Stage 7 (Arica - Antofagasta) 9-1-11 VD

Queensland. Χάος επικρατεί από τις πλυμμήρες. vd

Τί την ήθελε την πίτσα; VD

Χαμογελάτε. O ΑΤΥΧΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ

Ένας τύπος βλέπει την γυναίκα του να φοράει ένα δαχτυλίδι με ένα τεράστιο  διαμάντι, το οποίο είναι και πανάκριβο, και την ρωτάει:  Ρε γυναίκα που το βρήκες αυτό το δαχτυλίδι; Αυτό κάνει μια περιουσία...
 - Που να σου τα λέω άντρα μου. Εχθές που είχα πάει για καφέ με μια φίλη μου, πάω στην τουαλέτα της καφετέριας που καθόμασταν και τι βλέπω..! Μέσα στον νιπτήρα ήταν αυτό το πανέμορφο δαχτυλίδι! Κοιτάζω τριγύρω, δεν βλέπω κανέναν  και το πήρα!!!

"Περί πραγματικής οικονομίας.."

 Ακούμε πολύ συχνά την ανάγκη να βελτιώσουμε την πραγματική οικονομία της χώρας. Άλλες φορές ακούμε ότι η χώρα πρέπει να αλλάξει «μείγμα» πολιτικής, άλλες φορές ότι η χώρα χρειάζεται μια άλλη προοπτική, άλλες φορές ότι ζούμε «οικονομικό Μεσαίωνα». Μηνύματα άλλοτε αισιόδοξα, άλλοτε απαισιόδοξα, μηνύματα εύπεπτα, εύληπτα τις περισσότερες φορές να ξεστομίζονται από τους διαχειριστές της «εξουσίας», άρα και μάλλον της οικονομίας..

Ταξίδευαν γυμνοί στο metro της Ν.Υόρκης VD

Αεροπορική τραγωδία στο Ιράν με 77 νεκρούς και 33 τραυματίες vd



Που οδηγεί την χώρα ο ΓΑΠ και η παρέα του.

Aποχή από τις εμπλοκές της Πολεμικής Αεροπορίας το 2010, παρά το όργιο παραβιάσεων και υπερπτήσεων. Συνολικά 3024 μαχητικά αεροσκάφη,από τα οποία 421 μπήκαν στο Αιγαίο οπλισμένα, έκαναν 1239 παραβιάσεις και πέταξαν 14 φορές πάνω από το έδαφος ελληνικών νησιών.

Real Madrid 4-2 Villarreal - All Goals

Leicester 2-2 Manchester City vd