Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Επίδειξη πυγμής

Αναδιφώντας την ιστορία βλέπουμε πως ο Βενιζέλος, όταν υποχρεώθηκε να αντιμετωπίσει τη σφοδρότατη οικονομική κρίση του μεσοπολέμου, στηρίχτηκε σε ένα κρατικό μηχανισμό που στελεχώθηκε με ό, τι καλύτερο υπήρχε στον χώρο της Δημόσιας Διοίκησης και της εφαρμοσμένης οικονομικής πολιτικής, οργάνωσε την άσκηση της εξουσίας με ανθρώπους που δεν ήταν απαραίτητα επαγγελματίες της πολιτικής,

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 19-5-11

Κτηματολόγιο
Η Κτηματολόγιο ΑΕ έθεσε σε δημόσια διαβούλευση την προκήρυξη διεθνή ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση 21 Μελετών Κτηματογράφησης σε268 περιοχές της χώρας για την ένταξή τους στο Εθνικό Κτηματολόγιο, συνολικού προϋπολογισμού 111,2 εκατ. ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Η προκήρυξη του διαγωνισμού αναμένεται μέσα στον Ιούνιο.

Δήμαρχε γιατί σου ανέβασαν την πίεση; Υπήρχε λόγος;

Με αφορμή την ερώτηση του Νίκου Δελφάκη για το ποιος αποφασίζει για την μίσθωση κτιρίων..
Είναι γεγονός ότι κάποια στιγμή όλες οι υπηρεσίες του δήμου θα έπρεπε να συγκεντρωθούν σε ένα κτίριο για  λειτουργικούς αλλά και οικονομικούς  λόγους.

Τζάμπα ο θόρυβος;

Τι νόημα έχει να δηλώνετε και να ξαναδηλώνετε και μετά να σιωπάτε; Ναι – ναι κύριε Παυλή μου σε σας μιλάω! Μιλήσατε ή δεν μιλήσατε για πλασματική απογραφή 100%; Είπατε ή δεν είπατε ότι η εταιρία ορκωτών δεν έκανε σωστά τη δουλειά της;

Τάβλι και άγιος ο Θεός

Αραλίκι , τάβλι και άγιος ο θεός στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στις φοιτητικές εκλογές και στην παράταξη της ΠΑΣΠ που πανηγυρίζει.. νωχελικοί νέοι , βαριεστημένοι, να μην είναι διατεθειμένοι να μιλήσουν για τις εκλογές και πώς να μιλήσουν; Το τάβλι προηγείται…

Να τος και ο προϋπολογισμός!

Για να δούμε τι θα δούμε και σ αυτόν τον προϋπολογισμό της Τρίπολης. Τη Δευτέρα θα τον συζητήσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και αναλόγως θα εγκρίνουν ή όχι…  η ώρα ήγγηκεν σύμβουλοι!

Πέρασαν και δεν κοίταξαν!

Αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη…
Τι πράγμα και αυτό το τελευταίο διάστημα με τον συγγενή που έχει καφετέρια, συγγενή αιρετού στο Δήμο Τρίπολης;;;; αλλά θα μου πείτε όχι τυχαία!

Ε όχι και ο Ραγκούσης!

Την βρήκαμε τη λύση! Τους Ελεγκτές για το Πάσχα τους έστειλε ο ίδιος ο Υπουργός Ραγκούσης! Ναι αμέ! Ολημερίς και ολονυχτίς με το δήμο της Τρίπολης ασχολείται , μια αγωνία για τις εκδηλώσεις του Πάσχα την είχε και τους έστειλε τους Ελεγκτές!