Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Τα μεγαλύτερα ζώα του κόσμου και ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ( Πάγκαλους - Πάνκακους)

Η μεγαλύτερη γάτα
Δυστυχώς, το διάσημο αιλουροειδές πέθανε στον ύπνο του την Κυριακή. Ήταν περίπου 10 ετών.

Έ όχι και 1,78!

Τα… δικά του είπε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός! Έχουμε σχέδιο και θα το υλοποιήσουμε, θα μειώσουμε τις δαπάνες, θα ελέγξουμε, θα, θα ,θα… την ίδια ώρα αυτό το δημόσιο κράτος, αυτός ο ελεγκτικός μηχανισμός αρνείται πεισματικά να κινηθεί δεδομένης της χρόνιας ακαμψίας!

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 15-4-11

Να στηριχτεί
Η οικονομική κρίση που μας διαπερνά, δεν έχει αφήσει ούτε και πρόκειται να αφήσει τίποτα αλώβητο. Μοιραία και η επίδρασή της  στην πνευματική μας ζωή, με πρώτα και καλύτερα θύματα τις βιβλιοθήκες της χώρας, οι οποίες αντιμετωπίζουν ήδη σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, αν δεν οδηγούνται στο κλείσιμο. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και  στο εξωτερικό, εκεί όμως έχει ξεσηκώσει τις τοπικές κοινωνίες με διάφορες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας μέσα κι έξω από τις βιβλιοθήκες. Στη χώρα μας το προσπερνάμε αδιάφορα. Στο νομό και στην πόλη μας ειδικότερα, πού διαθέτει τη σημαντική Ματζούνειο βιβλιοθήκη, δεν ξέρουμε αν έχει κρούσει το καμπανάκι κινδύνου, όταν είναι πλέον ή βέβαιον ότι  ο Αννίβας είναι προ των πυλών.

Εγνωσμένο μου κύρος… για σένα!


Παραιτήθηκε στέλεχος του Τατούλη έγραψαν τα blog και μετά.. ξεπαραιτήθηκε! Αιτία της παραίτησης η κυρία Ντίνα μας… Το παρα τω Περιφερειάρχη! Ο Λάνσελοτ ένα πράγμα! Υπερασπίζεται τον Τατούλη με νύχια και με δόντια και φαίνεται βρε παιδί μου στο μάτι της!

Το αίτημα σας… προωθείται!

Αυτή η φράση πια! «θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια να προωθήσω τα αιτήματά σας» γελοιότητα κατάντησε! Διότι να την λέει κάποιος που δεν έχει και μεγάλες προσβάσεις, κάποιος που είναι στην αντιπολίτευση, ένας αιρετός βρε παιδί μου ή φορέας χωρίς επαφές στα ανώτερα κλιμάκια να πω οκ!

Ποιος κακός καιρός;;;

Μπας και ζούμε σε άλλη πόλη; Μπας και βλέπουμε άλλο καιρό; Διαβάζω την ενημέρωση για την αναβολή του τουρνουά τένις στην Τρίπολη. Αιτία της αναβολής, με άγνωστη νέα ημερομηνία, οι άσχημες καιρικές συνθήκες! Που τις είδατε βρε παιδιά;;;; ένας ήλιος ναααααααααααααααααα στην Τρίπολη! Μπας και χιόνισε και δεν το καταλάβαμε;;;

Κερατέα. Βόμβες molotov στο σπήτι του αστυνομικού διευθηντή. Πεδίο μάχης παλι η κερατέα VD

GAP.papadreou. Δεν θα αναδιαθρώσουμε το χρέος... αλλά την χώρα. Κύριε Gefrey, G.A papadreou το μονο που έχετε καταφέρει εσυ και η παρέα σου είναι η αποδιοργάνωση της χώρας. VD

Επίθεση στον Λοβέρδο με αυγά στα ΚΑΠΗ των Αγ. Αναργύρων VD

PSV Eindhoven 2-2 Benfica 14-4-11 VD

Twente 1-3 Villarreal (14-04-2011 ) VD

Χαμογελάτε. ενα κακό πρωινό ξεκίνημα.....3 VD

Αστυνομικοί φορώντας, σώβρακα κόβουν κλήσεις VD