Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

αεκ αντερλεχτ 1-1 (vd)

ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

Και μην ξεχνάτε. Δημοτικές εκλογές, είναι το σύστημα εκείνο όπου οι δημότες ξέρουν τι θέλουν,

ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ


  • Υποψήφιος Δήμαρχος, είναι το άτομο εκείνο που καλεί τους φίλους του στο σπίτι, κι αφού φάνε και πιούνε του πουλιού το γάλα, συζητάνε για τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται η οικονομία του Δήμου τους.
  • Υποψήφιος Περιφερειάρχης, είναι το άτομο εκείνο που σφίγγει το χέρι των ψηφοφόρων πριν από τις εκλογές, και την ζώνη τους... αμέσως μετά την εκλογή του.

ΤΑ SMS ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

* Έχουν να το λένε στο Κακούρι, για το λάβαρο του αντιΠαυλικού αγώνα που έχει σηκώσει εκεί ο Κοτσιάνης.
*Δηλαδή Αλέκο μου, οι δημοτικές εκλογές δεν θα έχουν αντιμνημονιακό χαρακτήρα, αλλά... αντιΠαυλικό;

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Και μιας και ο λόγος περί Λαγού, άτομα του περιβάλλοντός του, διέρρευσαν προς τα έξω, ότι για όλα όσα είπε ο Κοτσιάνης στην πρόσφατη συνέντευξή του στα «Αρκαδικά Νέα», θα υπάρξουν απαντήσεις μετά τις 15 Νοέμβρη.

ΠΕΡΙ ΣΤΑΥΡΩΝ

Είμαι περίεργος να δω, πόσους «σταυρούς» θα πάρει στο Κακούρι ο Αλέκος, και πόσους ο Λαγός. Άραγε, ποιος θα πάρει τους περισσότερους;

«ΕΚΛΟΓΕΣ...; ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!»


Αυτό είναι το σύνθημα, το μήνυμα και η προτροπή του Ανεξάρτητου Νομαρχιακού Συνδυασμού (υπήρχαν... κάποτε Νομαρχίες!) «ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΟΙΝΟΝ». Σε ανακοίνωσή του προς τους πολίτες διαβάζουμε μεταξύ άλλων: «Δέκα χρόνια τώρα, το Α.Κ. ανέδειξε σωρεία προβλημάτων, μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα [...], επιδιώξαμε την άμεση συμμετοχή του πολίτη στα κοινά. Εκφράσαμε με κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή μας στον «Καλλικράτη», που καταργεί την τοπική αυτοδιοίκηση και δημιουργεί μια διοίκηση υποχείρια των κομματικών μηχανισμών.

μπαγιερν λεβερκουζεν αρης 1-1 (vd)

παοκ βιγιαρεαλ 1-0 (vd)


Paok - Villarreal  1-0
Ανέβηκε απÏ� pantrak1. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

Χαμογελάτε

Ήταν ένας Ιταλός ένας Γερμανός και ένας Πόντιος. Τους πιάνουν οι ζουλού και τους λένε ότι αν καταφέρουν να περάσουν την έρημο απέναντι θα τους αφήσουν να ζήσουν αν όχι τότε θα τους κόψουν το κεφάλι!

Διλήμματα

Δυο μέρες προ των εκλογών και τα ερωτήματα που τίθενται σε κάθε καλοπροαίρετο πολίτη αυτής της πόλης είναι σημαντικά και καταλυτικά για την αξιοπιστία όσων κληθούν, από τα αποτελέσματα της κάλπης, να υπηρετήσουν αυτήν την πόλη.  
Αφορούν, κυρίως, την υπευθυνότητα αυτών των ανθρώπων απέναντι στους δημότες, της οποίας λυδία λίθος είναι  η πιστή εφαρμογή των νόμων που έχουν να κάνουν με την ηχορύπανση, την καθαριότητα, τη χρηστή διοίκηση, γενικά, του δήμου.
Γι αυτό και μας  ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αρμόδιος που θα  πετάξει μια και καλή το μηχανάκι που τρέχει µε «χίλια» στο κεντρικό δρόμο της ΙΒ, απειλώντας όσους βαδίζουν αμέριμνοι.

μπάγιερν αρης 0-0 α΄ημίχρονο (vd)

καθήλωση στο έδαφος των Α380 της Qantas μετά απο βλάβη κινητήρα

Milan Real Madrid 2-2 (vd)