Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Μήπως το παρατραβήξαμε με τις επιχορηγήσεις


Η κρίση είναι δεδομένη και δεν την αμφισβητεί κανείς. Το πώς και  γιατί φθάσαμε ως εδώ, είναι των αρμοδίων η διάγνωση και ο καταμερισμός ευθυνών και εν τέλει η απονομή δικαιοσύνης.
Από εκεί και πέρα τι γίνεται; Πως βγαίνουμε από τον κυκεώνα της απελπισίας που βρισκόμαστε;

ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΑΑΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΟΥ...

Όχι, ο κ. Δελφάκης δεν δέχεται το ότι υπήρξε ο εκλεκτός του κ. Κοτσιάνη και, συνεπώς, εύλογα πήρε το δαχτυλίδι της διαδοχής κατά τα Σημιτικά πρότυπα.

ΔΗΛΩΣΗ Κ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά από τα κωμικοτραγικά που ζήσαμε το τελευταίο διάστημα με τις περίφημες «διαδικασίες επιλογής των χρισματουχων» από τα δυο μεγάλα κόμματα η φαρσοκωμωδία συνεχίζεται προς τέρψη του φιλοθεάμονος  κοινού.
Παρακολουθήσαμε χθες τον  «εκλεκτον» του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς ο οποίος αφού έλαβε το «δακτυλιδι» από τον αποχωρούντα κ.Κοτσιάνη και τώρα επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασια για την Τρίπολη Πρωτεύουσα πολη» κ. Δελφάκη και πραγματικά έκπληκτος ο κόσμος είδε τον νομικό κ.Δελφακη να ξεγελάει τον νόμο για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις των επικεφαλής  παριστάνοντας την γλάστρα και οι ηρακλειδείς του στέμματος να κάνουν ένα επικοινωνιακό βομβαρδισμό στους πολίτες για τα προσόντα του αρχηγού τους.

kautes edres.hot football stadium

kautes podosferikes fasis ke episodia. greek super league 2009