Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Uefa Champions League Highlights 5-4-11

Inter Milan 2-5 Schalke τελικό. &&&& Real Madrid 4-0 Tottenham

στο τέλος το vd με ολα τα γκόλ. Παίζονται παιγνιδάρες!!!!!!!!!!!!!!!!

Inter Milan 2-2 Schalke VD 5-4-11

Inter Milan 2-1 Schalke 5/4/11 VD

Real Madrid 1-0 Tottenham VD 5-4-11

Inter Milan 1-1 Schalke VD 5/4/11

live stream Inter Milan vs FC Schalke 04 (21:45 5-4-11)

live stream (zontana) Real Madrid vs Tottenham Hotspur

Για όσους είναι γεννηµένοι µεταξύ 1950-1985

H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραµε να επιßιώσουµε.
Ήµαστε µια γενιά σε αναµονή: περάσαµε την παιδική µας ηλικία
περιµένοντας.

catering δεν είχε ή τα κόψατε;

Σε κάθε συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου επιστρατεύεται και catering. Απαραίτητο για να προσφέρει καφέ και χυμό σε όσους μετέχουν αλλά και παρακολουθούν τις συνεδριάσεις.  Στην επίσκεψη της Υπουργού όμως no catering!Προσφέρθηκε μονάχα νερό και μάλιστα σε μικρά μπουκαλάκια όταν στις συνεδριάσεις αφειδώς ρέει το ύδωρ!

Βρε τι σου είναι οι παππούδες!

Μεγάλο πράγμα να είσαι κληρονόμος! Γιατί αν ο παππούς σου έχει οικόπεδο στην καρδιά του βουνού μπορείς άνετα και χαλαρά εσύ ο κληρονόμος να χρίσεις τη βιλίτσα σου χωρίς κανένας να σε εμποδίσει. Η βίλα που βλέπετε είναι λίγο πριν το χωριό Σέρβου από το δασικό δρόμο όμως όχι αυτόν με την άσφαλτο!

Κύριε καθηγητά… θα σας μαλώσω!

 Διαβάζω πως οι σχολικές πολυήμερες εκδρομές μπορεί και να μην πραγματοποιηθούν αφού οι καθηγητές αρνούνται να συνοδεύσουν τους μαθητές αν δεν λάβουν κανονικά την πληρωμή τους για μετακίνηση εκτός έδρας! Αιφνιδιάστηκα διότι δεν ήξερα ότι πληρώνονται εκτός έδρας!

Κερατέα η λ. Λαυρίου την ημέρα ανοίγει,με τα ΜΑΤ το βράδυ κλείνει, απο τους κατοίκους. Ο αγώνας των κατοίκων συνεχίζεται VD

Τι είπε σήμερα 5/4/11 ο Μίκης Θεοδωράκης στον ΑΝΤ για τους πρόδοτες που μας κυβερνούν

Η παρουσία της Τρόϊκας στην πατρίδα μας είναι παράνομη. Η απόφαση της κυβέρνησης για το Μνημόνιο άκυρη. Το δάνειο που πήραμε δεν πέρασε από τα 3/5 της Βουλής ούτε υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η εθνική μας παντοδυναμία καταλύθηκε μόνο με υπογραφή του κ. Παπακωνσταντίνου.

"Μια συμμορία και προδότες μας κυβερνούν". Μίκης Θεοδωράκης Συνέντευξη στον ΑΝΤ. 5/4/11 VD

ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.


Θέλω να κλάψω… Θέλω να γελάσω… Δεν ξέρω, για να σας πω την αλήθεια , τι θέλω να κάνω …Μου λέει ένας  φίλος μου κάνε και τα δυο. Μια κλάψε, μια γέλα .Τι κάθεσαι και στενοχωριέσαι ;
          Νομίζω ότι  έχει  δίκιο ,αφού η  κατάσταση που ζούμε  μοιάζει  σαν  το μήνα Απρίλη. Εκεί  που βγαίνει ο ήλιος και μυρίζει  Άνοιξη ,  να! σε λίγο  πλακώνουν τα σύννεφα , πιάνει μια νεροποντή που συνήθως συνοδεύεται και με χαλάζι.
 Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την Κυβέρνηση Παπανδρέου. 

Μουστάκια με.. γένια θα πιαστούν!

Ήταν να μην πιάσουν την καρέκλα! Άπαξ και κάθισαν ξεκίνησε ο τσακωμός για το τι μπορεί να κάνει ο καθένας, τι πρέπει να κάνει και που ο καθένας έχει αρμοδιότητα. Μουστάκια με γένια  θα πιαστούν Τατούλης και Κουσελάς μιας και οι δυο λαϊκή εντολή έχουν!

Κάνεις ρεπό Δήμαρχε της Γορτυνίας;;;

Υπό κατάληψη ακόμα το Δημαρχείο της Γορτυνίας από γονείς, μαθητές και κατοίκους της Δημητσάνας ο οποίοι με τον τρόπο αυτό αντιδρούν στην κατάργηση του σχολείου τους αλλά και στην δράση της δημοτικής τους αρχής η οποία έλαβε απόφαση στο Δ.Σ για το θέμα, ωστόσο δεν την υλοποιεί στο σύνολό της.

Οδυσσέα σε βλέπουμε!

Όταν κάθεσαι στο κεντρικό πάνελ και από κάτω είναι τόσος κόσμος και κοιτάζει τον κεντρικό ομιλητή ε μοιραία θα ρίξει το βλέμμα του και σε σένα! Πόσο μάλλον όταν παίζεις συνεχώς με το κινητό σου , χαζεύεις και.. μπαινοβγαίνεις και στην αίθουσα!

Αγνοήθηκε ο Οδυσσέας στίς ομιλίες!

Δεν πρέπει να του άρεσε και πολύ του 1ου αιρετού μας το γεγονός της πρωτοβουλίας Κωνσταντινόπουλου η οποία οδήγησε στην υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας και την έναρξη των τοπικών ολοκληρωμένων πιλοτικά από την Αρκαδία , τοπικό το οποίο συνέταξε ο Βουλευτής.

Τάσο μου… κολλήσαμε!

Βρε τι ήταν κι αυτό;;; τόσο μέλι και ζάχαρη στις 1 το μεσημέρι πώς να το αντέξει κανείς!
Μέλι και ζάχαρη έσταζε το στόμα του Γραμματέα της αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσου Αποστολόπουλου προς την Υπουργό Κατσέλη χθες στο Πνευματικό κέντρο! Λες και ήταν κάποιος που επεδίωκε την εύνοια της Υπουργού για να έχει οφέλη… και τι καλά που τα κάνετε και πόσα έχετε πετύχει και πόσο υπέροχη είσαστε! Η Κατσέλη έστριβε τα μούτρα της αλλά εκεί, ο Τάσος να επιμένει!

Τζούλια Αλεξανδράτου.μαθαίνει πως παίζεται το κλαρίνο VD