Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ...


Μήπως το ΠΑΣΟΚ είναι ενωμένο και δυνατό στην Μεγαλόπολη; Οι «πράσινοι» Μεγαλοπολίτες καλούνται να ψηφίσουν ή τον Μπούρα ή τον Τσιριγώτη.

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ...


Δεν ξέρω τι λέτε και τι βλέπετε εσείς, εμείς όμως μυριζόμαστε περίεργα πράγματα. Κάτι δεν μας κολλάει. Κι από την στιγμή που κάτι δεν μας κολλάει, πνιγόμαστε από απορίες:

ΠΟΥ ΠΑΣ... ΠΑΣΟΚΑΚΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ;

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς σάλτσες και... περικοκλάδες πρέπει να τονίσουμε ότι:

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ

Αποφασίστε επιτέλους... Την Άλωση την έκανε ο Κολοκοτρώνης ή ο...

ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ


Ποια Άλωση της Τριπολιτσάς...

ΑΠΟΡΙΕΣ

Μα είναι δυνατόν, υποψήφιος Δήμαρχος να έχει ξοδέψει του κόσμου τα λεφτά για να χτίσει γκαράζ στο σπίτι του, και αφού το τελείωσε, να εξακολουθεί να παρκάρει το αυτοκίνητό του στον δρόμο;

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ


Πριν από δέκα περίπου χρόνια, υπήρχαν κάποιοι που πίστευαν ότι ο Δήμος Τρίπολης δεν θα κατόρθωνε ποτέ να βγει από το τέλμα της μετριότητας...

ΑΤΑΚΕΣ

Λένε ότι με τα λεφτά δεν μπορείς να αγοράσεις φίλους-ψηφοφόρους. Συμφωνώ. Μπορείς όμως κάλλιστα να τους... νοικιάσεις.

ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΙΣΜΟΙ

Παρακολουθώντας τι συμβαίνει γύρω μου, σχετικά με τον προεκλογικό αγώνα των πάσης φύσεως υποψηφιοτήτων, είναι δύσκολο να πιστέψω διαβάζοντας την βίβλο, ότι στην Κιβωτό του Νώε υπήρχαν μόνο δύο γαϊδούρια!

ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ

Όταν χρειαζόμαστε μία συμβουλή, όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι είναι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν. Όταν όμως χρειαζόμαστε βοήθεια, το μόνο που προθυμοποιούνται να μας προσφέρουν είναι η... συμβουλή τους!

SMS

  • Βόσνος και Τσαγγούρης έχουν ωραία θέα προς το «οικόπεδο» του Παυλή...
  • Άρχισε το «γλύψιμο» όλων των υποψήφιων της Αρκαδίας ο ρετρό εκδότης...

«ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟ... ΕΛΛΗΝΙΚΟ;»

ρώτησε τον πρωθυπουργό ο εμίρης Αλ. Θάνι-η Ελλάς δεν θα πεθάνει! «Πόσο το πουλάτε;». Έκπληκτος και αμήχανος ο (οικονομικά) κακομοίρης Γ.Α.Π. απάντησε:

ΣΤΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ


που έγινε στο Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Βασιλείου απόντος του οικουρούντος Μητροπολίτου Αλεξάνδρου, ήσαν όλοι παρόντες-απουσίαζε Δημήτριος ο Κυνουρεύς, όστις γνωρίζει το του λαού σοφόν: «φύλαγε τα ρούχα σου, για να ‘χεις τα μισά»-προπαντός από τους φορτηγατζήδες, νταλικιέρδες, βυτιοφορείς και άλλους συναφών συμπαθών επαγγελμάτων.

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ


Την   Επέτειο της Αλώσεως της Τριπολιτσάς γιόρτασε για μια ακόμη φορά η πρωτεύουσα του νομού, την περασμένη Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010.

Παρέλαση για την άλωση της Τρίπολης

Πολιτικά


Από τον διαδικτυακό τόπο www.politicsonline το παρακάτω ρεπορτάζ, που αναδημοσιεύουμε για πληρέστερη ενημέρωσή σας, σχετικά με τα πολιτικά τεκταινόμενα των ημερών. Τίτλος του: «Απόντες Έλσα, Λαμπρόπουλος και Καλαντζάκου από σύσκεψη με Δράκο». Διαβάστε το.

Επιστρατεύονται

Κοντοζαμάνης   και  Τροχάνη  επιστρατεύονται, σύμφωνα με πληροφορίες  μας, από τα κεντρικά της Ρηγίλλης για να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο Δράκου στην Αρκαδία, κόντρα στον Τατούλη,  σε μια μάχη μέχρις εσχάτων.

Γελοιότητες

Η παρέλαση  για τον εορτασμό της αλώσεως της Τριπολιτσάς, υπήρξε μία από τα ίδια.

Το «Μπουλούκι»

Τους  είδαμε καμαρωτούς κι ολόρθους. Και ρίγη συγκινήσεων κατέκλυσε τας καρδίας ημών. Ήρθαν μπροστά μας ολοζώντανες οι ηρωικές στιγμές του Μεγάλου ’21. Μπροστά ο Γέρος του Μωριά. Ο  Μεγάλος Αρχων της ηρωικής  πόλεως.