Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Κουκουλοφόροι (παρακρατικοί;;;) Δίνουν οδηγίες στα ΜΑΤ στο Σύνταγμα VD ντοκουμέντο

Σύγχρονοι δοσίλογοι (155 της Βουλής) Μεσοπρόθεσμο άμεσης υποδούλωσης! 29-6-11

Μεσοπρόθεσμο άμεσης υποδούλωσης!
Παρουσίαση του εφαρμοστικού νόμου του Μεσοπρόθεσμου πλαισίου είχε η ιστοσελίδα του εβδομαδιαίου περιοδικού "Επίκαιρα" (epikaira.gr). Εξαιρετική δουλειά. Από το τεράστιο κείμενο του νόμου επιλέγουμε τα κυριότερα σημεία. Αν οι βουλευτές έχουν κάνει τον κόπο να μελετήσουν αυτό το κείμενο, θα ήταν έκπληξη να εγκριθεί από την ελληνική Βουλή. Πρόκειται κυριολεκτικά για συμφωνία μειοδοτικής πολιτικής. Ξεπουλιούνται τα πάντα, χωρίς δεσμεύσεις και εμπόδια, από την ελληνική νομοθεσία. Όροι δόμησης, αιγιαλοί, δάση, περιουσιακά στοιχεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης! Ας δούμε τα βασικά σημεία του νόμου.

Σύνταγμα .Τα επεισόδια οπως τα είδε το CNN VD 29-6-11

Προβλήματα

Οι επιπτώσεις από τις συνεχιζόμενες  διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν  δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην κοινωνική ζωή του τόπου.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 29-6-11

Δημοτικά
Με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη επρόκειτο να συνεδριάσει χθες  στις 8.00 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης Μεταξύ άλλων θα συζητούνταν  η συμμετοχή του Δήμου Τριπόλεως ως συμπράττοντος φορέα στο πρόγραμμα με τίτλο: «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον υποψήφιο δικαιούχο, η Μίσθωση κτιρίου για τη στέγαση των υπηρεσιών του Δήμου, η Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2011, η Έγκριση μετάβασης των εκπροσώπων του Δήμου Τρίπολης στην αδελφοποιημένη πόλη Peine της Γερμανίας  και η ψήφιση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.460,00 ευρώ για το σκοπό αυτό.

155 μαχαιριές στην Ελλάδα από 155 π ρ ο δ ό τ ε ς ςςςςςςςςς Και ο αρχηπροδότης ανίκανος.....πολιτικά GAP

Με 155 ψήφους υπέρ εγκρίθηκε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, μετά την ολοκλήρωση της κρίσιμης ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή. Το νομοσχέδιο καταψήφισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ αντίθετα, υπέρ ψήφισε η βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου, Baby sitter του GAP

live streaming τώρα απο το Σύνταγμα σφοδρές συγρούσεις πολιτών με ΜΑΤ 29-6-11 Επισης, Live streaming apo CNN η συζήτηση στην Βουλή

Γάτος γράφει, γάτος σκούζει 29-6-11


 Ο Μεγαλόψυχος κύριος Περιφερειάρχης!

Έτσι είναι! Οι ηγέτες πρέπει να ναι και μεγαλόκαρδοι! Έτσι είναι και ο Περιφερειάρχης της Πελοποννήσου! Αφού ξεκαθάρισε στο σώμα και ειδικά στους Αντιπεριφερειάρχες πως η ευθύνη της ένταξης έργων στο ΕΣΠΑ είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη, σημείωσε πως είναι διατεθειμένος και θέλει να την μοιραστεί με το Περιφερειακό Συμβούλιο… το τόνισε για να ξεκαθαρίσει πως τους κάνει ολίγον τι χάρη και ω εκ τούτου κανένας από τους Αντιπεριφερειάρχες δεν μπορεί να βγάζει δελτία τύπου και να χαίρει για εντάξεις έργων της περιοχή του στο ΕΣΠΑ. Το.. ατόπημα ήταν του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας… ο οποίος εδώ και καιρό έχει ένα θέμα με τον επικεφαλής του.

ξημέρωμα στο Σύνταγμα 29-6-11 VD

Συγκέντρωση μεταναστών στο Σύνταγμα 28-6-11 VD

Καινούργιες φυλακές

«Πριν απ’ όλα πρέπει να συμφωνήσουμε αν η φυλακή είναι θεσμός του πολιτισμού και της δημοκρατίας. Κατά δεύτερον πρέπει να συμφωνήσουμε ότι οι κρατούμενοι είναι ανθρώπινες υπάρξεις που έχουν δικαιώματα.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 28-6-11

«Ο Μικρός Πρίγκιπας»
Η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης παρουσιάζει το κλασικό αριστούργημα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ «Ο Μικρός Πρίγκιπας» σε θεατρική διασκευή του Μίμη Κουγιουμτζή. Η παράσταση θα δοθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, στο θεατράκι του άλσους Αγίου Γεωργίου.