Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

18η αγωνιστική ολα τα γκολ 15&16-1-11 vd

Η ημέρα σε εικόνες απο το BBC 17-1-11

http://www.bbc.co.uk/news/world-12207503

Σουηδοί τουρίστες συνελήφθηκαν και κακοποιήθηκαν στην Τυνησία VD

olympiakos leukosias anorthosi 2-2 vd

Χαμογελάτε

Τρεις ξανθιές αποφασίζουν να γίνουν αστυνομικίνες. Πάνε λοιπόν στη σχολή για να περάσουν από τα γνωστά  τεστ. Στην  πρώτη απ αυτές  ο εξεταστής δίνει μια φωτογραφία και ζητά να μάθει  τι καταλαβαίνει από τον άνθρωπο που απεικονίζει η φωτογραφία: - Έχει ένα μάτι, λέει η ξανθιά.
Κοιτάζει τη φωτογραφία ο τύπος και της λέει:
  - Κοπέλα μου η φωτογραφία είναι προφίλ, τι ένα μάτι μου λες; Πάρε δρόμο.
Ακολουθεί η δεύτερη ξανθιά, με την ίδια  φωτογραφία και ερώτηση. - Έχει ένα αυτί ο τύπος!

Υπάρχει ελπίδα

Αποτελεί κοινή πεποίθηση πως και η απλή εφαρμογή του νόμου και των κείμενων διατάξεων αρκεί για ένα πρώτο νοικοκύρεμα της Τρίπολης. Το πιστεύει  η νέα δημοτική αρχή, το επιθυμούν διακαώς όλοι οι δημότες αυτής της πόλης. Πρόκειται για το αυτονόητο που καλείται να εφαρμόσει μια δημοτική εξουσία και όχι για καμιά επανάσταση, από αυτές που μας συνεπαίρνουν. Γιατί στο σημείο που έχουμε φθάσει και αυτή η Κοινή λογική, αποτελεί ζητούμενο των ημερών. Πρέπει όμως να δείξουμε πίστη.
Αν δεν έχουμε σοβαρές ανατροπές, υπό το βάρος της οικονομικής στενότητας της χώρας, πιστεύουμε  ότι ώς το καλοκαίρι το κέντρο της Τρίπολης θα είναι πολύ καλύτερο.

Στραβοπατήματα

Με ομόφωνη απόφαση του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου η οδός Εθνικής Αντίστασης πρέπει να κλείνει Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο  απόγευμα όπως και ολόκληρη την Κυριακή, με τις αργίες. Οι νέοι μας άρχοντες ξεκίνησαν στραβά στο θέμα, καθώς από προχθές Σαββατοκύριακο τα αυτοκίνητα περνούσαν ελεύθερα, όλη μέρα στο δρόμο αυτό.

Καμπινέδες από όλον τον κόσμο και για όλα τα γούστα VD

WikiLeaks . αποκαλύψεις για Ελβετικές τράπεζες

Εντός των επόμενων εβδομάδων ο ιστότοπος Wikileaks θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά Ελβετικών τραπεζών.

Χαμογελάτε

- Πώς πέθανε ο τελευταίος Κούρδος; - Ξεκουρδίστηκε.
- Πώς λένε οι Τούρκοι το Υποβρύχιο; - Μπαμπές Βαπόρ
- Πώς λέγεται στα Ισπανικά το νεκροταφείο; - Ξάπλας Κοκαλιέρος!!
- Πώς λέγεται ο τρομοκράτης των Χριστουγέννων; - Οσάμα Γιρ Λάντεν.
- Τι παπούτσια φορούν οι τρομοκράτες; - Τιμπερλάντεν...
- Πώς λέγεται το ξυραφάκι στα Τούρκικα; - Ξετρίχ Ματσούκ.
- Πώς λέγεται στα τούρκικα η χήρα; - Τσουτσού αχ-βαχ γιοκ!

Απλά πράγματα

Τα χαμόγελα, η ευωχία και η συναίνεση που επικράτησαν τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου  στα καθ ημάς δημοτικά πράγματα, αρχίζουν να υποχωρούν και να παραχωρούν τη θέση τους στο σκεπτικισμό για την πραγματικότητα αυτής της πόλης. Εδώ και κάποιες μέρες οι καινούργιοι μας άρχοντες  θεωρητικά είναι έτοιμοι  να αρχίσουν δουλειά. 
Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για το δήμο και όχι µόνο εξαιτίας της Καλλικράτειας μεταρρύθμισης. Με πρώτη και καλύτερη δυσκολία αυτή της έλλειψης χρημάτων. Αλλά όσοι τη συναρτούν
 µε αδυναμία μοιάζουν   µε πολεμιστές που έχουν ήδη παραδώσει τα όπλα, και  μάλιστα χωρίς να πολεμήσουν. 

Ελλείψεις

Δε λέμε. Η ανακαίνιση του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου είναι ό,τι  καλύτερο θα μπορούσε να γίνει για την  πόλη μας και τον πολιτισμό της. Τεχνικά, άριστα κατασκευασμένο και τεχνολογικά, άρτια εξοπλισμένο, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται και στις πιο απαιτητικών προδιαγραφών εκδηλώσεις.

Barcelona 4-1 Malaga vd

Παρακαλώ τρια προφυλακτικά. VD