Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Δράση ενάντια στην αφισοκόλληση

Το χάος φέρνει χάος, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Κυκλοφορώντας κανείς στους δρόμους της Τρίπολης, διακρίνει  στα πρόσωπα όλων, την ανάγκη  μιας σιωπηρής εκστρατείας ενάντια στην αισθητική βαρβαρότητα που έχει γίνει συνώνυμο της Τριπολίτικης  «κατάστασης».

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 22-6-11

Δικαίωμα στη Σύνταξη
Τι άλλο μένει να δούμε τελικά σε αυτή τη χώρα. Ως και Επιτροπή για το Δικαίωμα στη Σύνταξη, συγκρότησαν οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ, που περιμένουν τη σύνταξή τους και των οποίων οι φάκελοι στοιβάζονται στα γραφεία της  Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. Κάπου  800 και βάλε φάκελοι παραμένουν ανέγγιχτοι.

Κάποτε

           Κάποτε ο χρόνος είχε τέσσερις εποχές, σήμερα έχει δύο.
  • Κάποτε δουλεύαμε οκτώ ώρες, σήμερα έχουμε χάσει το μέτρημα.
  • Κάποτε είχαμε χρόνο να πάμε για καφέ με τους φίλους μας. Τώρα τα λέμε μέσω MSN και Skype.

Λεφτά υπάρχουν!!!!

 Λεφτά δεν υπάρχουν για να πληρώσουμε το χρέος, τις συντάξεις τους μισθούς και τα λοιπά! Διότι για όλα τα άλλα υπάρχουν!!!!! Να προσφάτως ο Πέτρος έστειλε κονδύλι στον επίτροπο 18,5 χιλιάρικα για νέα έπιπλα στην περιφέρεια…

Πήρε την εντολή παραμάσχαλα!

Έλα πια με αυτήν την καραμέλα! Έλιωσε!!!! Έχεις εντολή και έχεις εντολή! Ναι κύριε Περιφερειάρχα μου εντολή έχετε από τους Πελοποννησίους αλλά εντολή έχουν και οι κύριοι Βουλευτές στους οποίους απευθύνεστε! Διαφέρει εντολή από εντολή;;;; πάντως κουράσατε!

Από την πολύ αγανάκτηση έκανε φίλους στο facebook!

Αγανάκτησε ο Πετράκος και αποχώρησε από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα! Δίκιο ή άδικο αν είχε δεν ξέρω να σας πω! Ξέρω όμως πως μετά από λίγη ώρα ενεφανίσθη εις το facebook να κάνει καινούργιους φίλους!

Που είναι η καμπάνια;;;

Μας είχε τάξει καμπάνια ενημέρωσης για την ανακύκλωση ο Δήμος αλλά καμπάνια πουθενά… ένα spot παίζει στην Αρκαδική και κείνο το πληρώνει ο Λαγός.

Ο Τζόνυ Βαβούρας των ΜΜΕ !

Θα μας πάθεις τίποτα και είσαι και σε κρίσιμη ηλικία! Τόση βαβούρα για τις παραστάσεις;;;; Γιατί οι άλλοι και όχι εσύ;;;; αλήθεια τι είσαι εσύ;; Παντοκράτωρ;;;; Για να μην θυμηθώ το gataki τα όσα έκανες και πήρες το Πάσχα!!!