Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

live stream Liverpool FC vs Manchester City 11-4-11




Η γιαγιά του Δράκου στο περιφερειακό Συμβούλιο !

Οι αιρετοί απέδειξαν στο περιφερειακό που είναι σε εξέλιξη πως τελικά καλά γνωρίζονται… πως καλά γνωρίζουν ο ένας τις κινήσεις του άλλου και συνεπώς και τα άπλυτά του! Άπλυτα τα οποία βγαίνουν μέσα από την αντιπαράθεση και την προσπάθεια ο ένας να πείσει ότι πράττει καλύτερα από τον άλλον και πως έχει δίκιο!

Περί Όνου σκιάς;


Είχαν δεν είχαν ψιλοαρπάχτηκαν πάλι Δράκος και Πουλοκέφαλος! Το Π.Σ συζητά σήμερα λοιπόν τα σκουπίδια. Μετά τον εισηγητή  κλήθηκε να μιλήσει ο Δ. Δράκος. Έχουμε ειδικό αγορητή είπε ο επικεφαλής για να αρνηθεί ο πρόεδρος να δώσει το λόγο στον κ. Παναγιωτόπουλο αφού δεν είχε δηλωθεί ως ειδικός αγορητής.

Αιωνία η μνήμη στον… κανονισμό!

14 άνθρωπο έχουν μιλήσει όλοι κι όλοι και όμως! Η συζήτηση για τα σκουπίδια που ξεκίνησε στις 15:00 το μεσημέρι στο περιφερειακό συμβούλιο, καλά κρατεί ακόμα ώρα 7 και κάτι! Αν λοιπόν ο χρόνος για τον καθέναν ήταν 5 λεπτά πως αθροίζονται ετούτες οι 4 ώρες;;;

Ευχαριστούμε για την Δημοκρατία;;;

 φτάσαμε στο σημείο να λέμε ευχαριστώ επειδή μας δίνουν το λόγο!  Το Ευχαριστώ ήταν του κυρίου Λάμπρου Μπούκλη προς τον Περιφερειάρχη επειδή ο Πέτρος Τατούλης στη συνεδρίαση που ακόμα είναι σε εξέλιξη, έδωσε το λόγο και σε πολίτες!

kerkyra vs ergotelis 1-0 10-4-11

kavala vs xanthi 1-1 10-4-11 VD

Λιβύη. Εξαιρετικά άγριες σκηνές. Ακατάλληλες και σοκαριστικές απο την σφαγή στην κυριολεξία υποστηριχτή του Gadhafi απο αντικαθεστωτικούς VD

Οι αντικαθεστωτικοί έχουν πιάσει έναν Αφρικανό μισθοφόρο του Καντάφι και τον εκτελούν. Παράλληλα, πλήθος κόσμου βρίσκεται στο σημείο, για να απαθανατίσει τη στιγμή. με τα κινητά τους.
 

aris vs olympiakos volou 2-1 10-4-11 vd