Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ…

Η υπόθεση του Διοικητηρίου, είναι από τις υποθέσεις εκείνες που απασχόλησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, και ως εκ τούτου θα έλεγε κανείς, ότι εν πολλοίς είναι μία υπόθεση που πονάει. Κάθε φορά που αναφερόμαστε σε αυτήν, ξυπνάνε οι μνήμες που εδώ που τα λέμε, δεν είναι και τόσο ευχάριστες. Και δεν είναι ευχάριστες γιατί η Τρίπολη έχασε την μοναδική ευκαιρία να έχει τώρα και Διοικητήριο και χώρους πρασίνου και υπόγειο γκαράζ και μάλιστα στην ίδια περιοχή. Δηλαδή, τρία σε ένα…

Χαμογελάτε. Ερώτηση: Γιατί το κοτόπουλο πέρασε το δρόμο;

Απαντήσεις:
ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ: Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κάθε κοτόπουλο θα είναι ελεύθερο να διασχίζει το δρόμο χωρίς να δίνει λογαριασμό για την πράξη του.
ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΑΓΚΑΡΙΝ: Για να πάει εκεί που κανένα άλλο κοτόπουλο δεν είχε πάει πριν.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ: Το κοτόπουλο δεν διέσχισε όλο το δρόμο, αλλά μετά τις εκλογές η κυβέρνηση μας θα κάνει ότι είναι δυνατό για να ολοκληρωθεί η διάσχιση.
ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ: Ορκίζομαι στο Σύνταγμα και στις Αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών ότι δεν είχα καμία σχέση με το κοτόπουλο αυτό.

Χωρίς...μπάρες

Σε δυναμική έξαρση βρίσκεται αυτές τις μέρες το θέμα των διοδίων. Οι συζητήσεις γι αυτό  δίνουν και παίρνουν, μετά την εισβολή του στο προσκήνιο από τις αλλεπάλληλες αυξήσεις που οδηγούν σε ακραίες συμπεριφορές οδηγών, υπό την «ευλογία» κομματικών σχημάτων,  με το κατέβασμα της μπάρας και τη ελεύθερη δίοδο των οχημάτων. Ήδη προαναγγέλλονται, για τις επόμενες  μέρες, συστάσεις διαφόρων συντονιστικών επιτροπών κατά των διοδίων και στα μέρη μας. 
Γι αυτό και ερωτήματα του τύπου, αν είναι ή όχι παράνομη η προείσπραξη των διοδίων, το σήκωμα της μπάρας, όπως και το αν υπάρχει ή όχι ανταποδοτικότητα στα λεφτά που εισπράττουν οι ιδιώτες για λογαριασμό, υποτίθεται, του κράτους, βασανίζουν και πολύ, μάλιστα, το αυτοκινούμενο κοινό. Και όπως πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις χάνεται η κοινή λογική, επικρατεί η υπερβολή και το αυτονόητο είναι είδος εν ανεπαρκεία.

Το ηφαίστιο της Αίτνας εκτοξεύει πύρηνη λάβα VD

Συνεχίζεται η ανεύρεση εκατοντάδων νεκρών πουλιών στην Alabama vd

Σφοδρές συγκρούσεις στην Τυνησία VD

Η Αυστραλία υπό το νερό (Εκταση ιση με την Γερμανία μαζί με την Γαλλία πλυμμηρισμένη) εικόνες FOXNews

http://www.foxnews.com/slideshow/world/2011/01/04/australia-water/#slide=1

350 νεκροί από πλυμμήρες στην Βραζιλία. Εικόνες BBC

http://www.bbc.co.uk/news/world-latin-america-12178073

Η οικονομία της Αυστραλίας βυθίζεται από τις πλυμμήρες VD

Γ.Α.Παπαδρέου ο ψαλιδοχέρης

super electric sports αυτοκίνητα mercedes, venturi vd