Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

live stream (ζωντανά) atromitos vs panathinaikos 21-7-11 (ατρόμητος vs παναθηναικος)

Σε αναβρασμό

Μπορεί να  αποσύρθηκε ο "φακός του ενδιαφέροντος" από τις πλατείες της αγανάκτησης, να εξαφανίστηκαν οι μούντζες και οι διαδηλωτές να αποσύρθηκαν από την καθημερινή τηλεοπτική εικόνα, οι ποδηλάτες από την Τρίπολη να έφθασαν ως το Σύνταγμα και να εξετέλεσαν τον προορισμό τους, όμως τα πράγματα δεν  καταλάγιασαν για την πόλη μας και το νομό μας, γενικότερα,  όπως κάποιοι φαίνεται να νομίζουν.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 21-7-11

Μνήμη Ν. Γκάτσου
Λέξεις που αποτυπώνονται στη μνήμη μας και στίχοι που ακουμπούν στην ψυχή μας θα ακουστούν στις 22 και 23 Ιουλίου στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου στη μουσικοχορευτική παράσταση «Ο γνωστός μας άγνωστος κύριος Γκάτσος», εκατό χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Γκάτσου και δεκαεννέα από τον θάνατό του.
Η Μάνια Παπαδημητρίου σκηνοθετεί και μαζί της πέντε ηθοποιοί και μουσικοί εναλλάσσουν το τραγούδι με την αφήγηση.  Η σκηνική δράση «επενδύεται» με βίντεοαρτ και εικαστικές αναφορές που παραπέμπουν στον Γκάτσο και την εποχή του.
Όλοι οι συντελεστές της παράστασης προσφέρουν την αμοιβή τους υπέρ της αποκατάστασης του σπιτιού του Νίκου Γκάτσου, στην Ασέα Αρκαδίας.

Η αρχή του τέλους «Δήλωση των Ηγετών των Κρατών ή Κυβερνήσεων της Ευρωζώνης και Ευρωπαϊκών Οργανισμών.Παλιάνθρωποι πολιτικοί.Που καταντήσατε την Ελλάδα; Στον αγύριστο. Ολοι σας.

Το Προσχέδιο της Συνόδου έχει ως εξής:

«Δήλωση των Ηγετών των Κρατών ή Κυβερνήσεων της Ευρωζώνης και Ευρωπαϊκών Οργανισμών.

Από το ξεκίνημα της κρίσης χρέους των κρατών της ευρωζώνης, έχουν ληφθεί σημαντικά μέτρα σταθεροποίησης της ευρωζώνης, μεταρρύθμισης των κανόνων και ανάπτυξης νέων εργαλείων σταθεροποίησης. Η ανάκαμψη της ευρωζώνης βρίσκεται σε καλό δρόμο και το ευρώ εδράζεται σε υγιή θεμελιώδη οικονομικά στοιχεία.»

» Όμως, οι προκλήσεις που έχουν εμφανιστεί αποκαλύπτουν την ανάγκη λήψης εκτενέστερων μέτρων. Επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας απέναντι στο ευρώ και στην λήψη οποιασδήποτε απόφασης θα διασφαλίζει τη χρηματοοικονομική σταθερότητα της ευρωζώνης στο σύνολό της. Επίσης, επιβεβαιώνουμε και τη θέλησή μας να ενισχύσουμε τη σύγκλιση, την ανταγωνιστικότητα και τη διακυβέρνηση της ευρωζώνης.»

Χαμογελάτε. Τηλεφώνησε το άλογο

Κάθεται ο σύζυγος και διαβάζει αμέριμνος την εφημερίδα του, όταν ξαφνικά τον πλησιάζει η γυναίκα του και του ρίχνει ένα χαστούκι.
- Τι κάνεις, παιδί μου, είσαι τρελή; Τι σου έκανα;
- Βρήκα στο σακάκι σου αυτό το χαρτάκι με γραμμένο πάνω το όνομα Μιράντα και έναν αριθμό, του λέει έξαλλη εκείνη.