Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

FC Porto 5-1 Villarreal VD

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 28-4-11.( Για να μην θεωρηθούμε βλάκες )

Για να μην θεωρηθούμε  βλάκες
Κάποτε τα πασχαλιάτικα ψώνια στις αγορές της πόλης, ήταν χαρά και ευχαρίστηση. Τώρα έγιναν ανάγκη που καλύπτεται με σύνεση και προγραμματισμό. Ο οποίος, προγραμματισμός, μπορεί να σε βγάλει εκτός… προϋπολογισμού ακόμη  και με έναν καφέ ή ένα αναψυκτικό. Υπερβάλλουμε; Καθόλου. Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους.

Τα άλλα ονόματα των ΜΜΕ;;;;;

Το κονδύλι για την προβολή των εκδηλώσεων του δήμου για το πάσχα στα ΜΜΕ μας είπε ο αγαπητός κύριος Παυλής αλλά από ονοματάκια γιόκ! Πείτε με καχύποπτο το Gataki αλλά γιατί ανέφερε μόνο το ποσό που δόθηκε στο tvsuper (που δεν ήταν και μεγάλο) και το ποσό που δόθηκε στον κύριο Δάρμα από την Πάτρα;

On air… ο Διάολος!

Ελπίζω τουλάχιστον οι τηλεοράσεις που το κατέγραψαν να το κόψουν! Ο Παυλής επάνω στη ζέση του για τα κόστη και τα κονδύλια και τα τιμολόγια είπε και ένα διάολο! Εν βρασμώ βρε παιδί μου του ξέφυγε του ανθρώπου για να δηλώσει την αγανάκτησή του για τα όσα έγιναν και βεβαίως εκείνος ψήφισε!!!

live stream FC Porto vs Villarreal CF 28-4-11

live stream Benfica Lisbon vs Sporting Braga 28-4-11

Το gataki δεν είναι… ψαράκι!

Προς τι τόση πρεμούρα πια;;; ντε και καλά να μάθεις ποιο είναι το gataki! Ένα τόσο δα γατάκι το βαλες στο μάτι και θες να το… ξεσκεπάσεις!

Βάλε χάντρα Σταύρο!!!!!!

Τι σουξέ πια και ο Σταύρος ο Κουκάκης!  Δίδυμο βέβαια με τη Χριστίνα Ζαμπαθά, είναι υπεύθυνοι για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος, εκδηλώσεις που τυγχάνουν αποδοχής αλλά και κριτικής!

Κατόπιν εορτής… γκρίνια!

Άκουσα τα όσα είπε ο αξιότιμος αρχηγός της αντιπολίτευσης στην συνέντευξη τύπου το μεσημέρι κ ομολογώ πως πέραν του γεγονότος αν έχει δίκιο ή όχι , παραξενεύτηκα από αυτό το «ενδεικτικές τιμές» που τόσες και τόσες φορές ανέφερε… ας τα πάρω από την αρχή!

18 αρνιά σε μια σακούλα;;;;;

Από την πολύ πρεμούρα να τα «χώσει» στο Σμυρνιώτη έλεγε ότι ήθελε ο Παυλής! Δεν περιφρουρήσαμε είπε τις εκδηλώσεις με αποτέλεσμα να πιαστούν αλλοδαποί που είχαν στη σακούλα 18 αρνιά!!!! Πείτε μου εσείς με ποιο τρόπο χωράνε 18 αρνιά σε μια σακούλα;;;