Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ο καλύτερος εραστής του κόσμου!!!

Επιτέλους βρέθηκε απάντηση για το ποίος είναι ο καλύτερος εραστής του κόσμου!!!
Είναι ο Ύπνος.
Ναι και όμως είναι αλήθεια.
...
Γιατί:

Οι ξενόγλωσσες επιγραφές

Για τον επισκέπτη της Αρκαδίας, η Αρκαδική  πρωτεύουσα, αλλά και οι παραλιακές περιοχές του νομού, από Αστρος έως Λεωνίδιο,  εμφανίζονται γλωσσικά «κατείδωλες». Γιατί, ενώ είμαστε ένας μικρός σε πληθυσμό νομός, 

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 21-6-11

Για την ιστορία
«Το μέλλον και η Ιστορία θα καταγράψουν την 16η Ιουνίου 2011 ως τη μέρα που το ΠΑΣΟΚ έφτασε μισή ανάσα από τη διάσπαση. Όπως κι άλλες φορές στο παρελθόν βέβαια, μόνο που η συγκεκριμένη συγκυρία ήταν η πλέον επικίνδυνη:

Κωνσταντινόπουλος;;;; Παρών Πρόεδρε!!!

Έτσι ακριβώς το κανες βουλευτά μου! Δήλωσες παρών και ξέχασες και την επιστολή των 16 και τα όσα προσυπέγραψες! Μα καλά δεν σου το χε πει ο μπαμπάς σου; 2 πράγματα προσέχουμε που τα βάζουμε! Η δε άλλη παραδοχή; Ότι είπε ψέματα στους Αρκάδες επειδή το ΠΑΣΟΚ είπε ψέματα ότι λεφτά υπάρχουν;;;; εκείνος όμως ο καυμενούλης δεν το ήξερε…

Μασκαρευτήκαν τα εγκαταλελειμμένα

Δες την φωτό που κυκλοφόρησε και χειροκρότησε! Ναι – ναι τους υπευθύνους για τα χορτάρια και την συλλογή των εγκαταλελειμμένων.

Τα.. κουβαδάκια και σ άλλη παραλία!

Ήθελες μπάνιο στην Καραθώνα ;;;; ε θα συνεχίσεις να θέλεις μόνο! Το ΚΤΕΛ πριν καν τα αρχίσει τα έκοψε τα δρομολόγια προς αυτήν την παραλία , λέγοντας μας « τα κουβαδάκια σας και σ άλλη παραλία!» κοινώς στην παραλία του Άστρους.

Το νου σου Γιώργο τώρα!

Τι ταν και τούτο στο Περιφερειακό. Μιλούσαν για ΑΠΕ στην Λακωνία και ο κατάλογος μακρύς. Μέσα σ αυτόν πουθενά το όνομα της Νικολάκου η Ντίνα όμως στην πορεία θέλησε να μιλήσει! Και το ζήτησε από τν φίλο της τον πρόεδρο .

Το είχαμε προ καιρού τονίσει, το επαναλαμβάνουμε και τώρα.

Το είχαμε προ καιρού τονίσει, το επαναλαμβάνουμε και τώρα. Ήταν  στραβό το κλίμα, ήρθε και η κρίση και κάθε συζήτηση για έργα υποδομής στον πολιτισμό, θεωρείται πολυτέλεια. Συχνά, στεκόμαστε  αμήχανοι, βλέποντας θέματα για την πολιτιστική ανάπτυξη που είχαν θέση και σημασία πριν από μόλις λίγα χρόνια, σήμερα είναι χωρίς βέλη.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 21-6-11

Γιάννης Ψυχοπαίδης
Ο σύλλογος Ψαραίων Αθήνας και το πολιτιστικό και γευσιγνωστικό κέντρο «Η Αρκαδιανή», εγκαινίασαν  την έκθεση ζωγραφικής «Ποιητικά» του Γιάννη Ψυχοπαίδη, το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Ιουνίου, σε αίθουσα του δημοτικού σχολείου του χωριού Ψάρι.